Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

įkelk įkelk, tikrai įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
ką galėtumėte parekomenduoti iš atsparių vandeniui?

kad nebyrėtų ir nebūtų super brangus (ar siūlomam variantui reiktų ir atskiro valiklio?)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau BareMinerals Flawless definition tušą. Kol kas nesu sužavėta, nes skystokas, lipina blakstienas ir nesuteikia apimties..Gal dar reikia leisti padžiūti jam, nes su kitais tušais man kur kas gražiau išeina pasidažyti.
user posted image
Dedu ir foto:

user posted image prieš

user posted image
po (atrodo, kad tik 3 blakstienos g.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 29 spalio 2011 - 17:27
sala, bendram vaizde visai neblogai atrodo, ne tik 3 blakstienos. Bet va, tokių šepetėlių ne itin mėgstu, nes jie neiššukuoja gražiai g.gif
Atsakyti
kaip idomiai g.gif as siandien ji ir isbandziau ir jis man labai patinka, graziai issukavo, paiilgino, patankino siektiek, zodziu esu tikrai patenkinta siuo tusu thumbup.gif
gal tu daug koses uzkrovei g.gif
as kaip ir su visais du kart daziau g.gif
Atsakyti
Man labiausiai patikę tušai yra Lancome Hypnose ir Definicils, abu duoda skirtingą efektą, bet gražiai atskiria blakstienas, gerai laikosi ir bent jau negadina vaizdo ant mano neilgu, plonu ir retu blakstienų cool.gif

Is pigesnių patiko įvairius MaxFactor (ypač 2000 Calorie), mano blakstienoms jie kaip ir nepakenkė, bet stengiuosi nebepirkti - SM įtaka biggrin.gif

O noriu pareklamuoti paskutinį atradimą - Pupa Pupalash Mascara Energizer. Efektas ant mano blakstienų gaunasi ne prastesnis, nei su Lancome Hypnose arba HP Lash Queen smile.gif: gerai atskiria, paakių neteplioja, netrupa, o ir kaina per pus mažesnė, nei Lancome ar HR rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
kokį geriausiai imti makiažo valiklį, kuris būtų tinkamas valytis tušui, kuris yra vandeniui atsparus?smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 10 31, 10:20)
kokį geriausiai imti makiažo valiklį, kuris būtų tinkamas valytis tušui, kuris yra vandeniui atsparus?smile.gif

ačiū 4u.gif

Dvifazi, manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 10 31, 10:20)

ačiū 4u.gif

Mano atradimas tai L'oreal dvifazis. Na bet aš naudoju tik vandeniui neatsparų tušą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linju: 31 spalio 2011 - 12:27
Sakykit, ar su visais Lancome tušais yra byrėjimo problema? Pati dabar naudojau Hypnose Drama, užtruko, kol susidraugavau su juo, jau pasibaigė, tai galvoju ar tą patį pirkti, bet gal vėl byrantis bus? O gal kokį kitą pabandyt, mėgstu barbiškas blakstienas g.gif
Atsakyti
o...apie dvifazį nieko nesu girdėjusi wink.gif ačiū už patarimąwink.gif

norėjau dar sužinoti, kur perkate Lumene tušus (pvz. užsienio e-shopuose)?

ačiū smile.gif
Atsakyti
Po visų nesėkmingų ieškojimų tikriausiai grįšiu prie L'oreal
user posted image

Atsakyti