įkelk įkelk, tikrai įdomu
ką galėtumėte parekomenduoti iš atsparių vandeniui?
kad nebyrėtų ir nebūtų super brangus (ar siūlomam variantui reiktų ir atskiro valiklio?)
ačiū
kad nebyrėtų ir nebūtų super brangus (ar siūlomam variantui reiktų ir atskiro valiklio?)
ačiū
Išbandžiau BareMinerals Flawless definition tušą. Kol kas nesu sužavėta, nes skystokas, lipina blakstienas ir nesuteikia apimties..Gal dar reikia leisti padžiūti jam, nes su kitais tušais man kur kas gražiau išeina pasidažyti.
Dedu ir foto:
prieš
po (atrodo, kad tik 3 blakstienos )
Dedu ir foto:
prieš
po (atrodo, kad tik 3 blakstienos )
sala, bendram vaizde visai neblogai atrodo, ne tik 3 blakstienos. Bet va, tokių šepetėlių ne itin mėgstu, nes jie neiššukuoja gražiai
kaip idomiai as siandien ji ir isbandziau ir jis man labai patinka, graziai issukavo, paiilgino, patankino siektiek, zodziu esu tikrai patenkinta siuo tusu
gal tu daug koses uzkrovei
as kaip ir su visais du kart daziau
gal tu daug koses uzkrovei
as kaip ir su visais du kart daziau
Man labiausiai patikę tušai yra Lancome Hypnose ir Definicils, abu duoda skirtingą efektą, bet gražiai atskiria blakstienas, gerai laikosi ir bent jau negadina vaizdo ant mano neilgu, plonu ir retu blakstienų
Is pigesnių patiko įvairius MaxFactor (ypač 2000 Calorie), mano blakstienoms jie kaip ir nepakenkė, bet stengiuosi nebepirkti - SM įtaka
O noriu pareklamuoti paskutinį atradimą - Pupa Pupalash Mascara Energizer. Efektas ant mano blakstienų gaunasi ne prastesnis, nei su Lancome Hypnose arba HP Lash Queen : gerai atskiria, paakių neteplioja, netrupa, o ir kaina per pus mažesnė, nei Lancome ar HR
Is pigesnių patiko įvairius MaxFactor (ypač 2000 Calorie), mano blakstienoms jie kaip ir nepakenkė, bet stengiuosi nebepirkti - SM įtaka
O noriu pareklamuoti paskutinį atradimą - Pupa Pupalash Mascara Energizer. Efektas ant mano blakstienų gaunasi ne prastesnis, nei su Lancome Hypnose arba HP Lash Queen : gerai atskiria, paakių neteplioja, netrupa, o ir kaina per pus mažesnė, nei Lancome ar HR
kokį geriausiai imti makiažo valiklį, kuris būtų tinkamas valytis tušui, kuris yra vandeniui atsparus?
ačiū
ačiū
QUOTE(Wiktoo @ 2011 10 31, 10:20)
kokį geriausiai imti makiažo valiklį, kuris būtų tinkamas valytis tušui, kuris yra vandeniui atsparus?
ačiū
ačiū
Dvifazi, manau
QUOTE(Wiktoo @ 2011 10 31, 10:20)
ačiū
ačiū
Mano atradimas tai L'oreal dvifazis. Na bet aš naudoju tik vandeniui neatsparų tušą
Sakykit, ar su visais Lancome tušais yra byrėjimo problema? Pati dabar naudojau Hypnose Drama, užtruko, kol susidraugavau su juo, jau pasibaigė, tai galvoju ar tą patį pirkti, bet gal vėl byrantis bus? O gal kokį kitą pabandyt, mėgstu barbiškas blakstienas
o...apie dvifazį nieko nesu girdėjusi ačiū už patarimą
norėjau dar sužinoti, kur perkate Lumene tušus (pvz. užsienio e-shopuose)?
ačiū
norėjau dar sužinoti, kur perkate Lumene tušus (pvz. užsienio e-shopuose)?
ačiū
Po visų nesėkmingų ieškojimų tikriausiai grįšiu prie L'oreal