Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

na koses tikrai daug nekabina . bet bedazant greit dziusta ant blakstienu smile.gif gal taip ir turi buti,cia mano pirmasis hypnose.
Atsakyti
Man geriausias diorshow wub.gif Tik gal kiek skystesnis galėtų būti..
Atsakyti
man šiuo metu labai geri Covergirl bigsmile.gif
Atsakyti
Nu niekaip neišsirenku tušo doh.gif Galvoju apie HYPNÔSE DOLL LASHES Mascara arba Clinique High Impact Mascara mirksiukas.gif Kuris iš šių geresnis g.gif Blakstienas turiu tokias šiaip sau,norėtųsi,kad tušas ir storintu ir ilgintų tongue.gif Gal kas žinote kiek jie kainuoja pas mus rolleyes.gif Kažin ar apsimoka siųstis iš USA g.gif
Atsakyti
mano blakstienos prie trumpesniu,tai nieko tas doll eyes man nedaro ,nezinau dar kokia sav pabandysiu ,jei bus taip pat ,keliaus lauk. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2011 10 28, 00:26)
mano blakstienos prie trumpesniu,tai nieko tas doll eyes man nedaro ,nezinau dar kokia sav pabandysiu ,jei bus taip pat ,keliaus lauk. verysad.gif

Nesuprantu, kaip jis gali nieko nedaryti unsure.gif
Atsakyti
nu aš irgi esu gal sakyčiau net nusivylus tuo Doll lashes doh.gif man išgirtasis MAX FACTOR nepalyyyginamai gražesnes blakstienas sukuria doh.gif
turiu miniuką LAncome definicils, tai sužavėjo bigsmile.gif barbiškų nepadaro, bet taaaip gražiai atskiria ir kiekvieną iššukuoja..
jei nepatingėsiu - įkelsiu vėliau foto. O ir įspūdis toks dažantis pirmą kartą...
Atsakyti
Esu naudojusi daugybę tušų, bet iki šiol neradau to paties pačiausio, tad pakomentuosiu tik labiausiai patikusius arba slogiausius įspūdžius palikusius tušus:

Chanel Inimitable - sunaudojau dvi pakuotes. Savo laiku labai patiko. Iššsukuoja kiekvieną plaukelį, nenubyra, netepa, neerzina akių, labai gerai laikosi, bet suteikia tokį gana natūralų efektą.
user posted image

Estee Lauder Double Wear
tušas - naudoju šiuo metu. Labai patinka, nes yra tikrai juodas, gerai ilgina, neblogai tankina, nenubyra, nejautrina akių ir yra gana atsparus viskam biggrin.gif Gal tik galėtų labiau riesti, tačiau vis vien jis man patinka.
user posted image

Prieš EL naudojau čia taip išgirtą MaxFactor 2000Calorie, sunaudojau 2 pakuotes, nes labai gražiai dažė ir prasidėjo mano bėdos... Iš ilgų blakstienų liko tik kažkokios apgraužtos nuotrupos, akys pasidarė labai jautrios, po kiek laiko ėmė rausti, ašaroti, niežtėti. Kreipiausi į gydytojus, gydžiausi 1,5mėnesio, teko ir antibiotikus lašinti, dar pusmetį negalėjau nešioti kontaktinių lęšių. Gydymo eigoje gydytoja klausė kokį tušą naudoju, tai kai pasakiau, kad MaxFactor, tai sakė esu ne pirma tokia, kuriai šios firmos tušai suvalgė blakstienas ir ne pirma, kuriai po šitų tušų panaudojimo prasidėjo kažkokie uždegimai, akių ligos ir panašūs dalykai, kadangi MaxFactor savo tušuose naudoja itin agresyvias medžiagas, kurios, jeigu nesukelia alergijos, kaupiasi mūsų organizme ir gali išsprogti bet kurią akimirką kažkokios akių ligos ar alergijos pavidalu.
user posted image

Tuo laiku kai taip streikavo akys pradėjau naudoti ekologiškus tušus, išbandžiau klasikinį Dr. Hauschka ir Dr. Hauschka Volume tušus. Žinoma, cheminiams jie neprilygsta, nes yra gana jautrūs drėgmei, vakarop kartais pabyra, patrynus akį išsitepa ir pan, bet dažo tikrai neblogai. Pirmasis, klasikinis, dažo labai natūraliai, tik paryškina blakstienas, o antrasis, Volume jas gražiau išilgina, paryškina ir ne taip bijo drėgmės. Žinoma, irgi trūksta rietimo, tačiau čia ne bėda. Naudojant šiuos tušus labai atsigavo blakstienos, pasidarė gražesnės, ilgesnės. Tačiau nors esu natūralistė, vis vien noriu turėti ir cheminį tušą, kuris atitinkamomis progomis ir oro sąlygomis padarytų tai, ko aš noriu ir neverstų bijoti, kad galbūt pasidarė pandos akys
user posted image
user posted image

Dabar esu nusižiūrėjusi tą naująjį Lancome arba ką nors iš Chanelio, bet manau pirksiu tik gruodį, tai laiko išsirinkti dar turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 28 spalio 2011 - 10:36
ateinu su atsiliepimu ir žadėta nuotrauka apie LANCOME definicils.
user posted image
Na, kaip ir minėjau jis labiau tinkamas mėgstančiom natūraliau atrodančias blakstienas. Tepant vieną sluoksnį nuoooostabiai iššukuoja blakstienas, atskiria jas wub.gif Na,man nors ir mėgstančias lėliškas blakstienas, jis labiau patinka kolkas nei Doll lashes g.gif Doll lashes jau turiu porą savaičių, bet jis manes vistiek netenkina doh.gif o šį prasukau tik vakar g.gif bigsmile.gif
aš tepiau porą sluoksnių ir nelabai kruopščiai, tai jos nelabai gražiai "stovi" doh.gif
kolkas mano išvada tokia. LANCOME doll lashes tiiikrai nekartočiau, o Definicils norėčiau nusipirkti pilną pakuotę ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
o kazin kaip armani eyes to kill, gal kas turejo ?
Atsakyti
SaiMita, gražiai ilgina. cool.gif bet aš nepasakyčiau, kad naturalias blakstes padaro biggrin.gif arba tada nesu turėjos tokio, ir nesu mačiusi kaip atrodo barbiškos blakstienos biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jo, cia gal nelabai naturalios atrodo, bet cia du sluoksniai tep-lep, tai irgi kruopstumo truksta biggrin.gif turejau omeny, kad vienas sluoksnis nuooostabiai atskiria (galesiu ikelt foto kaip vienas sluoksnis atrodo, jei idomu), bet kruopsciai dazant tikrai imanoma sukurt grazias ir net laaabai grazias blakstienas. Anyway, kolkas jis man labiau patinka nei doll lasges, bet labai tikiuos, kad ir jis pasitaisys dar siek tiek ax.gif
Atsakyti