Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(^^liutuke @ 2011 10 03, 20:50)
As dabar nusipirkau Guerlain Le2 tusa, labai fainas, nerealiai graziai padaze, su juo leles blakstienu neisgausi, man toks naturalus ivaizdis smile.gif

O man jis košmaras kažkoks, nu niekaip nesugebu pasidažyti, kad nesulipintų... Nesusipratimas koks tai... Arba aš nemokša smile.gif Šepetėlio šereliai tokie trumpi, iš karto velia ir lipina
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 21, 17:03)
O aš gerokai vėliau nei žadėjau atėjau su Lancome Hypnose Doll eyes vaizdine medžiaga.
Pirmoj foto kairėj pusėj Hypnose Doll Eyes, dešinėj pusėj paprastas Lancome Hypnose ( ką tik pradarytas paimtas iš draugės, tad lipina velniškai  doh.gif). Su Hypnose Doll eyes apatines blakstienas truputį primakliavojau, bet jau tingėjau nuvalyt ir perdažyt  blush2.gif
Antroj foto nepadažytos blakstienos
user posted image
user posted image

Aš turiu Lancome Hypnose rolleyes.gif bet man tas tušas nepatinka, o tiek girtas, tai tikėjausi kažko jau tokio...labai lipina blakstienas verysad.gif
O šitoje foto tas Doll Eye tikrai gražiai padažė, bet jūsų ir natūralios gana ilgos thumbup.gif
Beje, o čia be balto pagrindo dažyta?
nes pastebėjau, kad man gražiausiai išeina, kai padengiu pirma baltu rolleyes.gif pakolkas man geriausias buvo Loreal Double extention auksinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 23, 20:46)
O šitoje foto tas Doll Eye tikrai gražiai padažė, bet jūsų ir natūralios gana ilgos thumbup.gif
Beje, o čia be balto pagrindo dažyta?

Ne, dažyta tik tušu, ne jokių pagrindų smile.gif Dėl ilginimo niekad tušais per daug nesiskundžiau, nes net paprasčiausias tušas man neblogai pailgina, blakstienos nėra trumpos, bet pastebėjau, jog paprastas Lancome Hypnose iš tiesų gal truputį ilgina labiau nei Doll Eyes. Tačiau tankint paprastas Hypnose netankina beveik išvis.. Man Lancome Hypnose paprastas tušas mažiau lipindavo po kokių kelių savaičių naudojimo, bet vistiek šukutės prašukuoti blakstienom buvo dažnai dar papildomai naudojamos. Dabar naudojant Doll eyes jas naudoju jau išvis retai, na nebent jei ką netyčia primaklinu bedažydama iš skubėjimo, tada prašukuoju dar papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 23, 21:14)
Dėl ilginimo niekad tušais per daug nesiskundžiau, nes net paprasčiausias tušas man neblogai pailgina, blakstienos nėra trumpos, bet pastebėjau, jog paprastas Lancome Hypnose iš tiesų gal truputį ilgina labiau nei Doll Eyes. Tačiau tankint paprastas Hypnose netankina beveik išvis..

Isvada - reiktu paprasto Hypnose bei Doll Eyes hibrido, kuris darytu viska biggrin.gif Bet esu pastebejus, jog paprastai tik arba ilgina, arba storina, bet abieju funkciju neatlieka nei vienas tusas... ax.gif
Atsakyti
Merginos ,kreipiuosi i tas kurioms patinka MF tusai... tas 2000 colore Dramatic look , kuris geriau , paprastu ar lenktu sepeteliu ?Kol Droge nuolaidos noriu isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 10 24, 16:10)
Merginos ,kreipiuosi i tas kurioms patinka MF tusai... tas 2000 colore Dramatic look , kuris geriau , paprastu ar lenktu sepeteliu ?Kol Droge nuolaidos noriu isbandyti  ax.gif
Eurokos pigiau, kątik nusipirkau už 26,93 LT. Pati rinkausi riestą šepetėlį, nes teoriškai turėtų riesti blakstienas geriau. Bet jau smarvė tų MF doh.gif
Droge, beje, kaip ir Sarmoj, 28 su centais kainuoja.
Atsakyti
Man tiesiu šepetėliu geriausi ir mylimiausi ax.gif
o pirkti nei droge, nei eurokos neapsimoka tongue.gif

nes parfum express'e jis visad kainuoja tik 20lt tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Gal kuri gali parekomenduoti tusa koki gera kuris ilgintu, tankintu ir nebyretu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kažko nuvylė mane MF 2000 calorie (curved brush). Sausas atrodo, ar visoms taip? Gal spec. tokia formulė, kad nelipintų g.gif Ppripratau prie drėgnesnių, tai labai keista, sakau gal sugedęs koks, netinkamomis sąlygomis laikytas doh.gif
O parfum exprese tušai visi geros kokybės? niekad ten nesu pirkusi, bet jei tiek pigiau, būtinai kitą kartą eisiu. Tepirkau kažkada vienus kvepalus, suplojau virš 200lt, mat labai susigundžiau didesniu kiekiu, maža kaina savo mylimų kvepalų. Kvapas atrodė kažkoks nelabai toks, kaip kad pastovėjęs. Po kelių mėn. išvis WC kvėpinti tetiko, nuo to karto labai įtariai žiūriu į šią pard.
Atsakyti
o lancome doll eyes irgi sausokas turi buti is pradziu? g.gif turiu dar nepilnai savaite ,bet nezinau lipina jis man kazkiek,ir sausai tepasi. gal reikia ilgiau panaudot?
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2011 10 25, 20:48)
o lancome doll eyes irgi sausokas turi buti is pradziu?  g.gif 

Nėra labai šlapias. Šepetėlis neapsivelia tušu taip stipriai, kad reiktų didelį perteklių nuvalyt prieš dažant 4u.gif
Atsakyti
Na, aš jo "sausu" tikrai nepavadinčiau g.gif
Atsakyti