Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

Jzh, gražu su doll eyes 4u.gif

QUOTE(spanguolespan @ 2011 10 21, 23:50)
Merginos, HELP!  blink.gif  Visa foruma perskaiciau ir atsirinkau labiausiai jusu isgirtus tusus. Tai butu :
L'oreal Million Lashes,
Lancome Hypnose Doll eyes,
Essence tusas ,,Smokey eyes"
,
YSL Faux Cils,
MAXFACTOR 2000 calorie

Šių nepirkčiau, man nepatiko rolleyes.gif essence iš vis labai byrėjo doh.gif O likę trys, manau, neblogi. Neprašausit išsirinkusi kurį nors iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokia kaina ju mazdaug?kiekvieno galit parasyti? dekui labai!!! 4u.gif manau tikrai neprasausiu jei kuri nors is 3ieju nusipirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šis (seno leidimo g.gif ) MF man labai patiko efektu,
user posted image
bet rodos blakstienoms kažkiek pakenkė. Sunaudojau vieną tūbelę, kai iki tol visuomet naudojau Maybelline tokį:
user posted image
po N, gal 15 tūbelių jokio blogumo nebuvau pastebėjusi schmoll.gif

Tai lyg ir norėtųsi vėl pamėginti MF, nes tas maybelline kažkoks suprastėjęs poveikiu atrodo g.gif bet ir dėl blakstienų baisu doh.gif
Gal kuri turėjote seno leidimo MF (1 foto) ir tokį:
user posted image
būtų labai įdomu paskaityti palyginimą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 22 spalio 2011 - 17:37
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 10 19, 17:58)
ieškau gero ilginančio tušo.
svarstau apie:
lash stiletto
clinique high lengths
maybelline xxl
chanel inimitable
lancome l'extreme
gal dar kokių gerų ilginančių žinot? kaina nesvarbu

Chanel Inimitable graziai dazo, bet nelabai ilgina, jei is Chanel tai rekomenduociau Sublime de chanel mascara, jau antra kart naudoju, daro viska- ilgina, tankina, storina, pakelia-pariecia blakstienas.
Dar man labai patinka is Clinique High impact sis butent, labai ilginantis, tikrai labai geras, ilgai neuzdziuvo kuo toliau tuo graziau daze, blakstienu nelipino. Kelis kartus is eiles pirkau smile.gif
Dar ypatingai ilginantis Givenchy Phenomen'Eyes, bet su juo reikia priprasti dazytis, bet labai ilgina, tik vienas minusas, kad tepe paakius, ko man nei vienas tusas nedaro..
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 10 22, 12:45)
Lancome hypnose doll eyes tušas - Ar jis duoda sodrią juodą spalvą? Ir ar yra vandeniui atsparaus?  g.gif

Yra vandeniui atsparaus, nors pas mane paprastas. Dažo sodriai juodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 10 22, 18:28)
Chanel Inimitable graziai dazo, bet nelabai ilgina, jei is Chanel tai rekomenduociau Sublime de chanel mascara, jau antra kart naudoju, daro viska- ilgina, tankina, storina, pakelia-pariecia blakstienas.
Dar man labai patinka is Clinique High impact sis butent, labai ilginantis, tikrai labai geras, ilgai neuzdziuvo kuo toliau tuo graziau daze, blakstienu nelipino. Kelis kartus is eiles pirkau smile.gif
Dar ypatingai ilginantis Givenchy Phenomen'Eyes, bet su juo reikia priprasti dazytis, bet labai ilgina, tik vienas minusas, kad tepe paakius, ko man nei vienas tusas nedaro..

O kokia kaina Sublime de chane mascara ir Clinique High impact??? bigsmile.gif LT ju yra?
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 21, 17:03)
Pirmoj foto kairėj pusėj Hypnose Doll Eyes

O aš pagyrų šiam tušui negaliu pasakyti: pradėjus juo dažyti, ažkur po mėnesio ėmė byrėti blakstienos - kol kas taip nei su vienu tušu nėra buvę. Efektas neblogas, bet man gerai dažo beveik visi tušai (dažniausiai perku Lancome, Helena Rubinstein, Chanel).
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2011 10 22, 21:11)
O aš pagyrų šiam tušui negaliu pasakyti: pradėjus juo dažyti, ažkur po mėnesio ėmė byrėti blakstienos - kol kas taip nei su vienu tušu nėra buvę.

Aš naudoju jau pusantro mėnesio Hypnose Doll Eyes, viskas su blakstienom gerai rolleyes.gif Jokių blakstienų byrėjimų nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 22, 21:18)
Aš naudoju jau pusantro mėnesio Hypnose Doll Eyes, viskas su blakstienom gerai  rolleyes.gif Jokių blakstienų byrėjimų nepastebėjau.

Na va, o aš jau trečią mėnesį turiu ir kiekvieną kartą valant iškrenta vieną/dvi blakstienos. Turint omenyje, kad dažau kasdien, sakyčiau daugokai 4u.gif Keisčiausia, kad pastarąją savaitę dažiau Lancome Hypnose Precious Cells ir nei viena blakstiena neiškrito, tad gali būti, kad man paprasčiausia netinka formulė g.gif
Atsakyti
nemaciau, ar buvo atsiliepimu apie si?

user posted image

siandien atsiunte, bandziau dazytis.....ir man su tuo sepeteliu briedas gaunasi doh.gif gal iprasti reikia...net nezinau..idomu kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 21, 17:03)

Atrodo, jog Doll Eyes labiau tankina, o paprastas Hypnose - ilgina smile.gif Uzsisakiau ir as Doll Eyes, bus matyt, kai gausiu ir isbandysiu.
Butent foto atrodo Doll Eyes graziau 4u.gif

QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 22, 18:43)
Yra vandeniui atsparaus, nors pas mane paprastas. Dažo sodriai juodai  4u.gif

Asmeniskai man Hypnose tusas ar atsparus vandeniui, ar ne, laiko lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolespan @ 2011 10 22, 20:10)
O kokia kaina Sublime de chane mascara ir Clinique High impact??? bigsmile.gif LT ju yra?

Yra Lietuvoje wink.gif
Chanel - 109 lt
Clinique - 95 lt (Clinique daznai buna rinkinukai kartu su tusu gauni ir ivairiu miniuku).
Atsakyti