Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 10 15, 14:26)
Kaip jau sakiau - kolkas tikrai nieko gero  ax.gif
reikia, kad padžiÅ«tų  ax.gif
Čia nuotrauka naudojant pirmą kartą. TrÅ«ksta tankinimo, ir Å”iaip kiek lipina. Skystokas kol kas.. KAs patinka, tai Å”epetukas. bet tikiu, kad po poros savaičių pasitaisys situacija. Ä®kelsiu foto ir tada.
Ä® antakius nekreipkit dėmesio  4u.gif
user posted image

Gražiai padažo super!
Atsakyti

Maybelline XXL visada naudodavau, daugelį metų, kol pradėjau neberasti jo parduotuvėse. Pats geriausias jis man. Ir pastorindavo ir tankindavo ir jei daugiau sluoksnių tepi tai ir pailgindavo normaliai. O mano blakstienos tokios vidutinės sakyčiau, visom prasmėm.

Dabar naudoju Milion Lashes, bet pirktas užsienyje. Tai labai reikėjo priprasti prie šepetėlio, nes didokas ir dabar dar išsitepu voką, bet minimaliai. O šiaip tai gerai atlieką savo funkciją, tankiną ir pailgina šiek tiek. Tik kažko jis man džiūti pradėjo. Dar daug likę bet jau džiūna. Ir labai ilgai reikėjo priprasti prie šepetėlio.

Prieš tai turėjau Maybelino One by one (lietuvoj pirktas) - visiškai nepatiko, atidaviau draugei.

Atsakyti
O aš gerokai vėliau nei žadėjau atėjau su Lancome Hypnose Doll eyes vaizdine medžiaga.
Pirmoj foto kairėj pusėj Hypnose Doll Eyes, dešinėj pusėj paprastas Lancome Hypnose ( ką tik pradarytas paimtas iš draugės, tad lipina velniškai doh.gif). Su Hypnose Doll eyes apatines blakstienas truputį primakliavojau, bet jau tingėjau nuvalyt ir perdažyt blush2.gif
Antroj foto nepadažytos blakstienos

user posted image
user posted image
Atsakyti
nu man su doll zymiai graziau, tokios llllabai tankios, issukuotos blakstes wub.gif
o su paprastu tai jo sulipusios perdaug g.gif
Atsakyti
man irgi su doll labiau patiko. blakstienų tieeek dauuug atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 21, 17:03)
O aš gerokai vėliau nei žadėjau atėjau su Lancome Hypnose Doll eyes vaizdine medžiaga.
Pirmoj foto kairėj pusėj Hypnose Doll Eyes, dešinėj pusėj paprastas Lancome Hypnose ( ką tik pradarytas paimtas iš draugės, tad lipina velniškai  doh.gif). Su Hypnose Doll eyes apatines blakstienas truputį primakliavojau, bet jau tingėjau nuvalyt ir perdažyt  blush2.gif
Antroj foto nepadažytos blakstienos

OHO bigsmile.gif Kaip gražiai, tai dar nemačiau taip gražiai padažytų blakstienų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linju: 21 spalio 2011 - 17:53
tikrai, kad oho bigsmile.gif kur pirkote? 4u.gif
šiek tiek glumina, kad kairė akis vos tamsoje. bet manau vaizdas neiškraipytas, tiek daug blakstienų atrodo bigsmile.gif o kaip pačios nuomone, ar užriečia šis tušas?
Atsakyti
Merginos, HELP! blink.gif Visa foruma perskaiciau ir atsirinkau labiausiai jusu isgirtus tusus. Tai butu :
L'oreal Million Lashes,
Lancome Hypnose Doll eyes,
Essence tusas ,,Smokey eyes",
YSL Faux Cils,
MAXFACTOR 2000 calorie

Patarkit kuri geriau pirkti, jei mano normalios blakstienos (vidutinio ilgumo ir vidutinio tankumo). Noretusi tokio, kuris SVARBIAUSIAI nelipintu blakstienu, o graziai pariestu, patankintu ir pailgintu. Tikiuosi yra tas idealusis tusas blush2.gif
Atsakyti
Tikrai labai graziai padazytos blakstienos su Lancome Hypnose Doll eyes .
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 21, 21:20)
tikrai, kad oho bigsmile.gif kur pirkote? 4u.gif
šiek tiek glumina, kad kairė akis vos tamsoje. bet manau vaizdas neiškraipytas, tiek daug blakstienų atrodo bigsmile.gif o kaip pačios nuomone, ar užriečia šis tušas?

Gavau dovanų, bet pirktas buvo Kristianoj. Riesti jis pariečia, bet nėra tai jo stiprioji pusė, tikrai nėra taip, kad pasidažyčiau ir pirma, kas į akis kristų, tai pariestos blakstienos. Man jis kaip jau minėjau yra tankumo+ilgio pridedantis tušas smile.gif tiesa, pirmą savaitę kaip jau minėjau anksčiau, jis lipino blakstienas ir sunku buvo tokį efektą išgauti, tad savaitę minimum tikrai reik pakentėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolespan @ 2011 10 21, 22:50)
Merginos, HELP!  blink.gif  Visa foruma perskaiciau ir atsirinkau labiausiai jusu isgirtus tusus. Tai butu :
L'oreal Million Lashes,
Lancome Hypnose Doll eyes,
Essence tusas ,,Smokey eyes",
YSL Faux Cils,
MAXFACTOR 2000 calorie

Patarkit kuri geriau pirkti, jei mano normalios blakstienos (vidutinio ilgumo ir vidutinio tankumo). Noretusi tokio, kuris SVARBIAUSIAI nelipintu blakstienu, o graziai pariestu, patankintu ir pailgintu. Tikiuosi yra tas idealusis tusas  blush2.gif

Maniškis L'oreal Million lashes pradėjo byrėt pastovėjęs. Paakiai apibyrėję jau. Matyt laikas keist g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 22, 11:19)
Gavau dovanų, bet pirktas buvo Kristianoj. Riesti jis pariečia, bet nėra tai jo stiprioji pusė, tikrai nėra taip, kad pasidažyčiau ir pirma, kas į akis kristų, tai pariestos blakstienos. Man jis kaip jau minėjau yra tankumo+ilgio pridedantis tušas smile.gif tiesa, pirmą savaitę kaip jau minėjau anksčiau, jis lipino blakstienas ir sunku buvo tokį efektą išgauti, tad savaitę minimum tikrai reik pakentėt  4u.gif

Sveiki,

gal galėtumėt pasakyti kokias funkcijas atlieka šis Lancome hypnose doll eyes tušas? Ar jis duoda sodrią juodą spalvą? Ir ar yra vandeniui atsparaus? g.gif
Atsakyti