Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(11alpina @ 2011 10 19, 15:29)
pritariu 100 procentų. man pats pačiausias tušas  wub.gif

aš turiu dabar pasidėjusi, gavau lauktuvių. Reikia pirma savo "Lash architect" sunaudoti, tada tą "Million lashes" bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
ieškau gero ilginančio tušo. iki šiol labiausiai patiko telescopic orginalas, bet noriu ką nors naujo išbandyti. sakykit, kas bandę šiuos, kokie jūsų pastebėjimai. svarstau apie:
lash stiletto
user posted image
clinique high lengths
user posted image
maybelline xxl
user posted image
chanel inimitable
user posted image
lancome l'extreme
user posted image
gal dar kokių gerų ilginančių žinot? kaina nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 10 19, 16:58)
ieškau gero ilginančio tušo.

is situ tik Chanel Inimitable esu bandzius, tai nelabai jis ilgina, jis vargiai isvis kazka daro, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Iš pateiktų esu tik pirmąjį bandžius, ilgint ilgino ir kampines blasktienas lengvai pasiekdavo, bet pats šepetėlis labai aštrus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 19, 17:16)
is situ tik Chanel Inimitable esu bandzius, tai nelabai jis ilgina, jis vargiai isvis kazka daro, bent jau man smile.gif

Pritariu smile.gif Ilgint labai neilgina, šiaip paprastai (bet bent jau man gražiai ) padažo
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 15, 18:26)
Taip, esu, bet jau senokai..
Bet tikrai vienas geriausių  wub.gif
dar labai myliu MAXFACTOR 2000 calorie  wub.gif

o antakius kiek aptvarkyt reikia jau  blush2.gif

As sakiau, kad jis geras, reiks ir man vel nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 10 19, 20:34)
As sakiau, kad jis geras, reiks ir man vel nusipirkt smile.gif

na, man jis suteikia būtent tai, ko ir tikiuos iš tušo...
ir dabar pasidažius su kokiu nauju tušu, pasižiūriu foto, kur su 2000 calorie pasidažius, ir suprantu, kad neradau dar tokio biggrin.gif
ir vos nusipirkus, jis man dažo nepriekaištingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 19, 20:41)
ir dabar pasidažius su kokiu nauju tušu, pasižiūriu foto, kur su 2000 calorie  pasidažius, ir suprantu, kad neradau dar tokio  biggrin.gif
ir vos nusipirkus, jis man dažo nepriekaištingai  rolleyes.gif

vat man irgi labai skiriasi, dabar turiu Maybellino oranzini, nezinau....ner ko lygint su MF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 19, 20:41)
ir dabar pasidažius su kokiu nauju tušu, pasižiūriu foto, kur su 2000 calorie  pasidažius, ir suprantu, kad neradau dar tokio  biggrin.gif
ir vos nusipirkus, jis man dažo nepriekaištingai  rolleyes.gif

o man 2000 is vis nepatiko. man jis nieko nedare .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2011 10 16, 13:32)
man sis MAXFACTOR 2000 calorie irgi pats megstamiausias tusas wub.gif na man nei susilpneja blakstienos, nei jos krenta.. dazniausiai pirkdavau su tiesiu sepeteliu, bet dabar isiyjau  - su riestu - tai labai graziai kampucius uzriecia  mirksiukas.gif

ir man tas tusas pats geriausias. Kiek esu bandzius visokiu, prie to nuolat griztu. Tik tie atsiliepimai, kad nuo MF krenta blakstienos gasdina kartais, bet nusipirkus nauja koki nors - nesvarbu is liukso ar mass marketo - vistiek paskui dazausi su megstamu MF 2000 calorie.. 4u.gif
Pnasu efekta isgaunu ir su Lancome, bet kaip sakant, sena meile nerudyja rolleyes.gif
Atsakyti
Man iš pigesnių labai patinka Lumene Natural Code, vandeniui neatsparus, tikrai geras, net ir mano jautrių akių nealergizuoja, nebyra, patankina bei pailgina.

O iš brangesnių labai tikrai geras Yves Rocher Mascara Longuer 360

http://www.yves-roch...?cmSrc=Category

Gražiai pailgina blakstienas, aišku, labiau negu Lumene... Bet tas pigesnis pilnai "atidirba" savo kainą. Tikrai geras, tikėjausi prastesnio rezultato už tokius pinigus
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 10 19, 15:58)
ieškau gero ilginančio tušo. iki šiol labiausiai patiko telescopic orginalas, bet noriu ką nors naujo išbandyti. sakykit, kas bandę šiuos, kokie jūsų pastebėjimai. svarstau apie:
lash stiletto
user posted image
gal dar kokių gerų ilginančių žinot? kaina nesvarbu

Šitas tai tragiškas, labai nepatiko g.gif O labiausiai man patikęs iš ilginančių LUMENE EXCELLENGTH, tikrai iki dangaus blakstienos bigsmile.gif Po ilgokos pertraukos vėl įsigijau, tik man kol visai naujas kiek per skystai dažo. Ir aišku tepa man vokus, bet jau čia mano bėda, man net ir atsparūs vandeniui tepa, jei neužfiksuoju su šešėlių pagrindu ir kompaktine g.gif
Atsakyti