Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Abejoklė @ 2011 10 13, 10:47)
Rodausi savo blakstienas su YSL Faux Cils.

Labai gražu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 10 13, 14:43)
Kai pirmąjį pirkau, tai pirkau gal išėjo 30 lt. (buvo "unboxed" nuolaida), ėmiau pabandymui ir stebuklo nesitikėjau už tokią kainą, tai uždžiūvo per kokį mėnesį  biggrin.gif, antrasis puikiai dažė apie pusmetį, o dabar trečiąjį tik pradėjau  smile.gif .

Dabar kai pirkau, tai gavau 5 proc. loyality nuolaidą + buvo visai dekoratyvinei 10 proc. nuolaida, tai jis man išėjo 28,05 dol. (be nuolaidų būtų 34 dol., 85 lt.) smile.gif

o gal zinote kokia jo LT kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 10 13, 21:54)

Nežinau schmoll.gif . neperku tokių dalykų LT, Kristianoj gal kokį kartą gyvenime tesu buvus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 10 13, 22:54)

108lt
Atsakyti
kuo skiresi ysl faux cils nuo ysl faux cils shocking?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 10 13, 23:50)
kuo skiresi ysl faux cils nuo ysl faux cils shocking?

cia naujiena ,seniau nebuvo to shoching..man tai atrodo ,kad cia toks pats bus ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau LANCOME Hypnose Doll eyes... Kol kas nieko ypatinga, trūksta tankinimo, bet nenuostabu, nes tik šiandien pradariau. PO savaitės bus matyt tikrasis rezultatas ax.gif
Kas labai patinka, tai šepetėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 14, 16:43)
Išbandžiau LANCOME Hypnose Doll eyes... Kol kas nieko ypatinga, trūksta tankinimo, bet nenuostabu, nes tik šiandien pradariau. PO savaitės bus matyt tikrasis rezultatas  ax.gif
Kas labai patinka, tai šepetėlis  wub.gif

bigsmile.gif gal butu foto imanoma gauti prie ir po? 4u.gif ir gal galetumet palyginti su Lancome Hypnose tuo pirmuoju? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 15, 15:23)
bigsmile.gif  gal butu foto imanoma gauti prie ir po?  4u.gif ir gal galetumet palyginti su Lancome Hypnose tuo pirmuoju?  blush2.gif  4u.gif

Kaip jau sakiau - kolkas tikrai nieko gero ax.gif
reikia, kad padžiūtų ax.gif
Čia nuotrauka naudojant pirmą kartą. Trūksta tankinimo, ir šiaip kiek lipina. Skystokas kol kas.. KAs patinka, tai šepetukas. bet tikiu, kad po poros savaičių pasitaisys situacija. Įkelsiu foto ir tada.
Į antakius nekreipkit dėmesio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Visada naudojau Max Factor arba Loreal tusus thumbup.gif , taciau viena diena pagailejau pinigeliu unsure.gif ir nusipirkau Rimmel 123 looks, teko labai nusivilti, tepa prastai, sulipina blakstienas, naudoju visada nustaciusi ant 1, nes kiti like 2 viska gadina doh.gif , tad laukiu nesulaukiu kada si velnio aparata pabaigsiu ir vel galesiu pereiti prie senu ir geru tusu .user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 15, 15:26)
Kaip jau sakiau - kolkas tikrai nieko gero  ax.gif
reikia, kad padžiūtų  ax.gif
Čia nuotrauka naudojant pirmą kartą. Trūksta tankinimo, ir šiaip kiek lipina. Skystokas kol kas.. KAs patinka, tai šepetukas. bet tikiu, kad po poros savaičių pasitaisys situacija. Įkelsiu foto ir tada.

Man ir dabar graziai atrodo mirksiukas.gif Ir paprastasis Hypnose kazkiek lipina blakstes, kol sviezas buna, bet man jis vistiek the best of the best biggrin.gif O jus esat bandziusi ta pati pirmaji Hypnose tusa?

P.S. Idomu bus pamatyt ir foto po poros sav 4u.gif
Atsakyti
man tai grazu, tik jo gal biski tankinimo truksta, bet as pirma atlkreipiau demesi i antakius thumbup.gif , idealus man, noreciau ir pati tokius turet wub.gif
o kas jiem negerai?
Atsakyti