Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Linju @ 2011 10 11, 13:28)
o kur yra pirkt šių tušų LT?

yra Martina parduotuvėse Vilniuje.Kitur turėtų būti,kur prekiaujama rusiška,lenkiška kosmetika.
Atsakyti
Gal kuri nors gali parašyt atsiliepimų apie Shisheido blakstienų tušą ? 4u.gif
Atsakyti
Rodausi savo blakstienas su YSL Faux Cils. Teptas vienas sluosknis. Man tai jis stebuklingas ir vertas tų 80 lt. bigsmile.gif

PO user posted image PRIEŠ user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 13 spalio 2011 - 08:49
viskas, sekantis ir mano bus YSL thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 13, 10:47)
viskas, sekantis ir mano bus YSL  thumbup.gif

Siusies ar LT pirksi?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 10 13, 10:54)
Siusies ar LT pirksi?

dabar nusipirkau Lancome Doll Lashes (turiu gaut artimiausiom dienom), tai kai pabaigsiu, žiūrėsiu ax.gif Gal DUTY FREE nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 10 13, 09:47)
Rodausi savo blakstienas su YSL Faux Cils. Teptas vienas sluosknis. Man tai jis stebuklingas ir vertas tų 80 lt.  bigsmile.gif

thumbup.gif kur perkate? gerai tankina, riečia, nelipina? maniškės ilgos, bet potiesės ir plonokos, labiausiai norisi rietimo ir tankinimo, ilgio savo turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 10 13, 08:47)
Rodausi savo blakstienas su YSL Faux Cils. Teptas vienas sluosknis. Man tai jis stebuklingas ir vertas tų 80 lt.  bigsmile.gif

matau tik nedažytos akies foto, kita neužsikrauna

jau matau, skirtumas akivaizdus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 13 spalio 2011 - 12:03
QUOTE(Etama @ 2011 10 13, 12:49)
thumbup.gif kur perkate? gerai tankina, riečia, nelipina? maniškės ilgos, bet potiesės ir plonokos, labiausiai norisi rietimo ir tankinimo, ilgio savo turiu biggrin.gif

Aš iš strawberrynet siunčiuosi smile.gif . Mano blakstienos gan tankios, plonos, neilgos ir laaabai šviesios, kai nepasidažius, tai jų beveik nesimato (kaip jau matosi iš foto biggrin.gif ).

Kol naujas tai aišku lipina (kaip ir visi). Mano foto gal koks trečias padažymas su juo, tai matos kad sulipusios kažkiek, idealiausias jis man po kokių 3 sav. smile.gif.
Nežinau man tai jis ir ilgina ir tankina ir riečia biggrin.gif (kad labiau riestūs, tai padažius kol dar neišdžiūvo tušas, su piršto šonu pakeliu blakstienas į viršų smile.gif ), jau trečią kartą jį perku ir geresnių nebeieškau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 10 13, 13:10)
Aš iš strawberrynet siunčiuosi  smile.gif . Mano blakstienos gan tankios, plonos, neilgos ir  laaabai šviesios, kai nepasidažius, tai jų beveik nesimato (kaip jau matosi iš foto  biggrin.gif ).

Kol naujas tai aišku lipina (kaip ir visi). Mano foto gal koks trečias padažymas su juo, tai matos kad sulipusios kažkiek, idealiausias jis man po kokių 3 sav. smile.gif.
Nežinau man tai jis ir ilgina ir tankina ir riečia  biggrin.gif (kad labiau riestūs, tai padažius kol dar neišdžiūvo tušas, su piršto šonu pakeliu blakstienas į viršų smile.gif ), jau trečią kartą jį perku ir geresnių nebeieškau wub.gif

o neuždžiūva greit, kaip čia dauguma guodės?
mane kažkaip tas atbaidė, bet db tikrai bandysiu ax.gif
kokia kaina gaunas iš braškių? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 13 spalio 2011 - 13:14
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 13, 14:13)
o neuždžiūva greit, kaip čia dauguma guodės?
mane kažkaip tas atbaidė, bet db tikrai bandysiu  ax.gif
kokia kaina gaunas iš braškių?  4u.gif

Kai pirmąjį pirkau, tai pirkau gal išėjo 30 lt. (buvo "unboxed" nuolaida), ėmiau pabandymui ir stebuklo nesitikėjau už tokią kainą, tai uždžiūvo per kokį mėnesį biggrin.gif, antrasis puikiai dažė apie pusmetį, o dabar trečiąjį tik pradėjau smile.gif .

Dabar kai pirkau, tai gavau 5 proc. loyality nuolaidą + buvo visai dekoratyvinei 10 proc. nuolaida, tai jis man išėjo 28,05 dol. (be nuolaidų būtų 34 dol., 85 lt.) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 13 spalio 2011 - 13:45
QUOTE(razinka999 @ 2011 10 10, 13:42)
man po keliu sluoksniu dazymo to tankumo uztenka, nu bet paakiu juodinimas tikiuosi aprims, nes baisiai erzina ;/

atlaike visa diena ir net sporta(nespejau nusivalyt pries treniruote) thumbup.gif bet tankumo noris daugiau
Atsakyti