Ar labai skiriasi L'oreal volume million lashes ir million lashes extra black?
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 09, 22:39)
Ar labai skiriasi L'oreal volume million lashes ir m?
Loreal million lashes extra black tik juodesnes ir intensyvesnes juodos spalvos yra, o daugiau tai man niekuo nesiskiria
labai nuvyle Maybelline One by One tusas. Kazkaip pasitikejau konstultante..bet realiai tai nieko gero.. norejau kazka naujo isbandyt, bet nesigavo nieko
Papildyta:
man siek tiek padziuves jis geriau dazo,nei naujas. nes tikrai gaunasi ONE by ONE rezultatas. jokio tankumo, tik pavienes blakstienos
Papildyta:
QUOTE(razinka999 @ 2011 10 09, 00:18)
nusipirkau maybelline one by one tusa. dazo tikrai labai graziai , bet baisiai erzina, kad i vakara pajuoduoja paakiai nuo to tuso
man siek tiek padziuves jis geriau dazo,nei naujas. nes tikrai gaunasi ONE by ONE rezultatas. jokio tankumo, tik pavienes blakstienos
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 09, 21:53)
Na dėl to kenkimo/nekenkimo, tai nemanau, kad jei kosmetika brangi ji mažiau kenkia. Reikia žiūrėti į konkretų produktą ir jo sudėtį
Aš naiviai tikiuosi, kad kanebo sudėtis nebloga.
Bet tikrai jo nekartosiu nes nevertas savo kainos.
QUOTE(Malena @ 2011 10 09, 22:00)
Man su kanebo graziau, nes ryskess juodesnes blakstienos. Bet deja palipusios. Gal nei vieno antra karta neverta pirkt ir paieskot trecio-geriausiojo.
Man irgi gražiau, kai ryškesnės, bet kai taip lipina - baisu. Sakyčiau nemoku dažytis, bet va su Lumene man gražiai jos 'išsišukuoja'.
Reikia atrasti tokį, kuris dažytų kaip Lumene tik ryškiau
QUOTE(miyako @ 2011 10 10, 09:38)
labai nuvyle Maybelline One by One tusas. Kazkaip pasitikejau konstultante..bet realiai tai nieko gero.. norejau kazka naujo isbandyt, bet nesigavo nieko
Papildyta:
Papildyta:
man po keliu sluoksniu dazymo to tankumo uztenka, nu bet paakiu juodinimas tikiuosi aprims, nes baisiai erzina ;/
QUOTE(razinka999 @ 2011 10 10, 13:42)
man po keliu sluoksniu dazymo to tankumo uztenka, nu bet paakiu juodinimas tikiuosi aprims, nes baisiai erzina ;/
siandien ziuresiu,kaip vakare man bus papasakosiu:) bet tankumo truksta
QUOTE(Wiktoo @ 2011 10 09, 15:45)
kokį rekomenduotumėte ilginantį tušą?
Lancome Hypnose ilgina, bet ne tankina, nebent uztept kelis sluoksnius. Del laikymosi ant blakstienu - vienos labai patenkintos, kitos ne, bet matyt, yra kazkur priezastis, kodel jis populiariausiu sarase jau daug metu.
man patiko amerikoje pirktas ir shopingo bandytas cover girl lash blast. anksciau patiko smokey eyes is essence bet po menesio atsirado gumuliuku
nepatiko - The body shop blakstienų tušas, negražiai, neryškiai dažo gerai, blakstienų atskyrimas irgi minimalus. Naudoju dabar miniatūrą gautą dovanų, tai dar kiek patepliosiu ir be gailesčio mesiu lauk
O yra koks tusas kuris padeda augti blakstienoms?
QUOTE(myglle @ 2011 10 11, 10:18)
O yra koks tusas kuris padeda augti blakstienoms?
apie tušą nesu girdėjus, bet yra serumai arba ricinų aliejus
QUOTE(xde @ 2011 10 08, 13:13)
o kur yra pirkt šių tušų LT?