Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(agnite @ 2011 10 02, 23:29)
Gerai išsilaiko? Netepa paakių, netrupa..?  smile.gif

Man labai geras,netepa paakiu ir netrupa thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien pasidažiau paskutinį kartą (vieną akį) su Lumene Natural Code tušu, o kitą su 'pagrindiniu' ir naujausiai pirktu Kanebo Sensai 38'C.

Skirtumas yra ir man gražiau dažo Lumene, Kanebo esu labai nusivylusi, nes lipina blakstienas, nusiplauna - nusivalo sunkiai.. verysad.gif Žodžiu tiek mažai laiko praėjo, o jis manęs žiauriai nebetenkina. Įtariu kad dar po kelių savaičių galėsiu jį mest laukt nes išvis bus nebeįmanoma pasidažyti. schmoll.gif

Vaizdinė medžiaga:

"Puikusis" Kanebo
user posted image

Ir tikrai geras, kaip už tokią kainą Lumene...
user posted image

Pastarasis blakstienas labiau iššukuoja, švelniai (t.y. neryškiai dažo), bet bendras vaizdas neblogas ir kasdienai pats tas.

Sekantis pirkinys ir bandymas bus arba YSL, arba kažkas iš Lancome.. g.gif
Atsakyti
O man su kanebo rezultatas labai gražus. aišku, dažant pati jaučiate, kaip jums, bet reziume tai man gražu smile.gif
Atsakyti
man su Lumene žymiai gražiau, nors ir neleliškai. Su kanebo per daug sulipinta 4u.gif
Atsakyti
Tai va, man su Kanebo irgi per daug sulipinta.. Lumene iki tobulumo trūksta ryškumo.. Nes labai jau silpnai jis spalvą priduoda.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 10 07, 15:48)
man su Lumene žymiai gražiau, nors ir neleliškai. Su kanebo per daug sulipinta 4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi su lumene gražiau... už tai aš ir bijau brangesnius tušus pirkti, kad šitaip nenusivilti unsure.gif Pasvajoju vis apie Lancome Hypnose doll eyes, bet kai šiuo metu esu labai patenkinta Loreal tai ir nerizikuoju, kad pinigai nebūtų išmesti į balą. unsure.gif
Atsakyti
Ar yra bandžiusių naujausius Eveline tušus?Kainos ~12lt.
Pvz.šį?:
user posted image
Dabar naudoju:
user posted image
user posted image
http://www.en.evelin...p;_CURL_UP.html
http://wizaz.pl/kosm...p?produkt=34456
Patinka viskas-ir padažymas,ir laikymas,ir šepetėlis,ir tai,kad beveik bekvapis thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau maybelline one by one tusa. dazo tikrai labai graziai wub.gif , bet baisiai erzina, kad i vakara pajuoduoja paakiai nuo to tuso unsure.gif
Atsakyti
kokį rekomenduotumėte ilginantį tušą?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 08, 12:14)
drinks_cheers.gif  man irgi su lumene gražiau... už tai aš ir bijau brangesnius tušus pirkti, kad šitaip nenusivilti unsure.gif  Pasvajoju vis apie Lancome Hypnose doll eyes, bet kai šiuo metu esu labai patenkinta Loreal tai ir nerizikuoju, kad pinigai nebūtų išmesti į balą. unsure.gif

butu toks pats rezultatas ax.gif tiesiog brangus tusai ne taip kenkia blakstienoms..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 09, 19:10)
butu toks pats rezultatas ax.gif tiesiog brangus tusai ne taip kenkia blakstienoms..

Na dėl to kenkimo/nekenkimo, tai nemanau, kad jei kosmetika brangi ji mažiau kenkia. Reikia žiūrėti į konkretų produktą ir jo sudėtį smile.gif
Atsakyti
Man su kanebo graziau, nes ryskess juodesnes blakstienos. Bet deja palipusios. Gal nei vieno antra karta neverta pirkt ir paieskot trecio-geriausiojo.
Atsakyti