Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

galetumet daugiau foto ikelti nes vien aprasymas kaip tusas dazo man daug naudos neduoda. o va pamatai foto ir iskart aisku
Papildyta:
QUOTE(Wiktoo @ 2011 09 25, 14:44)
L'Oreal volume milion lashes
user posted image
Rimmel glam'eyes
user posted image

nepykite bet tikrai nekazkas. nieko ispudingo.

ta proga as savaji dabar naudojama tusa parodysiu, kaina jo juokinga, bet man jis dazo geriau uz mano anksciau turetus maxfactor, maybelline, lumene, bei loreal. tai essence tusas ,,smokey eyes,,
user posted image

pries
user posted image

ir po
user posted image
labiau igudus ranka speju graziau padazytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 02 spalio 2011 - 13:16
MissR-esi bandžius Loreal telescopic? Jei taip-tai šis tavo naujasis Essence geresnis palyginus?
Atsakyti
Nu jooo, MissR pagal jūsų foto, šis tušas tikrai geras turi būt 4u.gif Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2011 10 02, 15:45)
MissR-esi bandžius Loreal telescopic? Jei taip-tai šis tavo naujasis Essence geresnis palyginus?

telescopic turejau va sita
user posted image
tai man labai nepatiko.
o del sito essence tikrai nesitikejau kad toks pigus ir taip gerai dazys, jis nelipina blakstienu, labai gerai atskiria. na bent jau man jis gerokai lenkia visus isgirtus maxfactor tusus, kurie bene 5 kart brangesni.

Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 10 02, 13:51)
nepykite bet tikrai nekazkas. nieko ispudingo.
ta proga as savaji dabar naudojama tusa parodysiu, kaina jo juokinga, bet man jis dazo geriau uz mano anksciau turetus maxfactor, maybelline, lumene, bei loreal. tai essence tusas ,,smokey eyes,,

tai kad nėra už pykti rolleyes.gif
o kokia Essence tušo kaina? pirkta Eurokos?
Atsakyti
Man tai labai negražiai tos blakstienos su Essence tušu padažytos - toks vaizdas, kad košės tik belekiek prikrauta ir sulipinta schmoll.gif
Atsakyti
Clarins firmos,pats geriausias tusas koki esu bandzius,ilginamasis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2011 10 02, 21:03)
Clarins firmos,pats geriausias tusas koki esu bandzius,ilginamasis thumbup.gif

Gerai išsilaiko? Netepa paakių, netrupa..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 10 02, 14:51)
tai essence tusas ,,smokey eyes,,
user posted image
ir po
user posted image
labiau igudus ranka speju graziau padazytu

kaip uz tokia maza kaina tai puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 02, 18:28)
Man tai labai negražiai tos blakstienos su Essence tušu padažytos - toks vaizdas, kad košės tik belekiek prikrauta ir sulipinta schmoll.gif

drinks_cheers.gif
man irgi ne kažką... tada jau geriau "kūdžiau" padažytos, bet atskiros ir nesulipusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 02, 23:25)
drinks_cheers.gif
man irgi ne kažką... tada jau geriau "kūdžiau" padažytos, bet atskiros ir nesulipusios  ax.gif

drinks_cheers.gif
Kiekviena savaip isivaizduoja ta "grazu ar ne" smile.gif
Atsakyti
As dabar nusipirkau Guerlain Le2 tusa, labai fainas, nerealiai graziai padaze, su juo leles blakstienu neisgausi, man toks naturalus ivaizdis smile.gif
Atsakyti