Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Shantellute @ 2011 09 27, 11:24)
Na ir prieš mėnesiuką iš draugės nusipirkau L'Oreal Volume Million Lashes ir esu patenkita, atskiria blakstienas, nenutrupa. Ir žinoma - lengvai nusiplauna  smile.gif

user posted image

Sitam 10 balu thumbup.gif Pati jau 2 naudoju, ir mamai padovanojau, jau skambino, isgyre, prase dar toki pat padovanoti biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti internete aptiktais įspūdžiais apie Dior 360 tušą, keistas ir neįprastas jis tuo, kad sukasi aplink savo ašį:
Diorshow

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 09 29, 10:42)
Noriu pasidalinti internete aptiktais įspūdžiais apie Dior 360 tušą, keistas ir neįprastas jis tuo, kad sukasi aplink savo ašį:

Šitas Bourjois irgi sukasi, įdomu, gal jau kas bandė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man atrodo iš to sukimosi jokios naudos. Kaip tik norisi tepant tušu blakstienas tarsi "ištempt", o jei tas šepetukas sukasi, tai jokio fiksavimo nėr g.gif
Atsakyti
o gal kas parekomenduotų ilginąmąjį tušą?smile.gif
Atsakyti
Kam patinka dramatiskos, super pastorintos blakstienos, mano naujausias atradimas M.A.C. zoom lash mascara. Nuostabus!!!! smile.gif Savo funkcija atlieka idealiai. Pagaliau radau puiku storinanti ir tankinanti tusa!
Atsakyti
Ateinu su pagyrimais Lancome Hypnose Doll eyes tušui wub.gif
user posted image

Anksčiau mano favoritas buvo Lancome Hypnose, tačiau su juo man trūkdavo apimties blakstienoms, labiau ilgindavo. Šis Doll eyes tikrai padaro tikras barbiškas lėliškas akis ypač po dviejų sluoksnių. wub.gif Blakstienos ne tik pailgintos bet ir akivaizdžiai patankintos. Pats efektas maximalus pasirodė po savaitės naudojimo, kai tušas kiek sutirštėjo. Labai patogus šepetėlis su siaurėjančiu galu, nes patogu prieiti prie blakstienų kampučiuose.
Man pačiai efekto atžvilgiu yra panašus į Lancome Hypnose+HR Lash Queen mix'ą, nes Hypnose labiau ilgina, Lash Queen akivaizdžiai man tankino, i šis daro abu dalykus kartu maximaliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 01 spalio 2011 - 12:58
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 01, 13:56)
Ateinu su pagyrimais Lancome Hypnose Doll eyes tušui  wub.gif

Gal turit nuotraukėlę, kaip atrodo padažytos blakstienos su juo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 01 spalio 2011 - 13:03
QUOTE(*Capri* @ 2011 10 01, 14:03)
Gal turit nuotraukėlę, kaip atrodo padažytos blakstienos su juo bigsmile.gif

Ryt įkelsiu ryte pasidažius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 01, 14:24)
Ryt įkelsiu ryte pasidažius  mirksiukas.gif

Lauksiu thumbup.gif Įdomu pamatyt kontrastą prieš ir po. Nes kaip tik ieškau tušo. O kur pirkot? kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2011 09 29, 11:51)
Šitas Bourjois irgi sukasi, įdomu, gal jau kas bandė 4u.gif
user posted image

Naudoju jau antra savaite, prie sukimo pripratau ir pasidazau labai greitai. Is sukimo nauda yra, nes jas tikrai pakelia, papildomai ju riesti su znyplem nereikia, atrodo blakstienos tikrai gerai, ilgos ir dailios, bent jau man jis laaaaabai patinka. Tik ne su visais makiazo valikliais nusivalo greitai 4u.gif
Atsakyti
beje, kuomet verta pirkti rudą tušą? ir kiek bei kokių, jūsų nuomone, reiktų vienu metu turėti tušų?smile.gif
Atsakyti