Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(koko_sa @ 2011 09 23, 22:53)
aš jau kaip ir issirinkau kokį tušą pirkti. One by one bandysiu  4u.gif
tikiuosi jis netrupa? biggrin.gif

Nežinau ar trupa ar ne, nebandžiau, bet Droge yra akcija apie 25 lt., o Eurokos dar pigiau- 21 lt su centais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 09 23, 22:58)
Nežinau ar trupa ar ne, nebandžiau, bet Droge yra akcija apie 25 lt., o Eurokos dar pigiau- 21 lt su centais  smile.gif

Ačiū. Gal žinot iki kada tos akcijos vyks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 24, 10:04)
Ačiū. Gal žinot iki kada tos akcijos vyks? 4u.gif

Jeigu neklystu iki rugsėjo 28 d.
Atsakyti
Naujas atradimas - L'OREAL LASH ARCHITECT 4D

Ilgina, tankina, gražiai atskiria (žinoma, jei nepadaugini), netrupa. Efektas - barbiškos blakstienos. Rekomenduočiau trumpų ir vidutinio ilgio blakstienų savininkėms, nes kitu atveju gali per daug sulipinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Neradau atskiros temos, tai paklausiu čia. Ar yra bandžiusių šitą serumą g.gif
Šiaip naudoju Loreal Telescopic user posted image
Man jis geriausias kol kas, bet gal tas serumas padėtų dar pagražinti blakstienas g.gif
Atsakyti
smile.gif

įsigijau 2 tušus: išgirtąjį L'Oreal volume million lashes (extra-black) ir Rimmel glam'eyes (black).

kai pirmą kartą abu panaudojau, buvo labai sužavėta, tačiau su kiekviena diena, pirmojo efekto (pastorintos, užriestos) nebepavyko išgauti. šiandien dariau nuotraukas, tai dar pusė velnio (gal todėl, kad iš vakaro blakstienas tepiau Mavala blakstienų priemone), tačiau kasdieną ne taip atrodo. Efektas labai panašus, tik Rimmel tušas pigesnis wink.gif

jūsų teismui nuotraukos (labai nepeikite, temoku naudotis tik paint programa biggrin.gif))

L'Oreal volume milion lashes
user posted image

Rimmel glam'eyes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 09 25, 14:44)
smile.gif

įsigijau 2 tušus: išgirtąjį L'Oreal volume million lashes (extra-black) ir Rimmel glam'eyes (black).

Na su L'oreal man žymiai gražiau. Bet mane irgi domina daugiau atsiliepimų apie įvairius Rimmel tušus, dabar yra visokių naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2011 09 25, 14:37)
Na su L'oreal man žymiai gražiau. Bet mane irgi domina daugiau atsiliepimų apie įvairius Rimmel tušus, dabar yra visokių naujienų 4u.gif

drinks_cheers.gif Man ir. Be to ir ryskesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2011 09 25, 15:37)

įprastai naudojau iki šiol pagrinde Rimmel tušus, ypač patikdavo ilginantys - kaip tik ir dabar naudoju, tai su kitu kartu įkelsiu foto:)
Atsakyti
Dabar naudoju ir visai patinka sis Rimmel. Lengvai dengiasi, netrupa, graziai atskiria, kvapas neerzina smile.gif nebrangus biggrin.gif dar patinka, kad sepetelis ne guminis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 26 rugsėjo 2011 - 14:49
QUOTE(Dideja @ 2011 09 26, 15:45)
Dabar naudoju ir visai patinka sis Rimmel. Lengvai dengiasi, netrupa, graziai atskiria, kvapas neerzina smile.gif nebrangus biggrin.gif dar patinka, kad sepetelis ne guminis smile.gif
user posted image

Internete pasižiūrėjau kaip atrodo dažytos blakstienos su šiuo tušu. Daugeliu atvejų nustebino bigsmile.gif Gal ir vertas dėmesio 4u.gif
Atsakyti
O aš jau sėkmingai naudoju antrą tiubelę Lumene blueberry waterproof . Bet prie šio tušo būtinai reik nusipirkti tušo valiklį, nes atsparumas vandeniui neapsakomas, be to prieš porą metų mano akys atsigavo, nes buvo jautrios ;] šis tušas netepa ir nenutrupa. Buvau su juo net vandens parke ir tik būdama pirtyje mano tušas susirubuliavo, bet liko tik gumuliukai, ir veido neišdažė juodai, buvau labai laiminga atradus tokį tušą, be to man jo užtenka apie metus, nors aš jį naudoju porą kartų į savaitę biggrin.gif
user posted image

Na ir prieš mėnesiuką iš draugės nusipirkau L'Oreal Volume Million Lashes ir esu patenkita, atskiria blakstienas, nenutrupa. Ir žinoma - lengvai nusiplauna smile.gif

user posted image

Galėsiu padaryt nuotraukų prieš ir po ;D bet įspėju, kad mano blakstienos nepalankios raitymuisi, tad jos nėra gražuolės blush2.gif
Atsakyti