Na, nezinau kaip daugumai merginu YSL Faux Cils tusas greitai uzdziusta, bet man jis kuo puikiausiai dazo nors turiu ji gal kokius 9men. (tiesa, pirktas ne LT).
Išbandžiau beyu tušą iš dviejų galų. Kiek esu bandžiusi įvairų tušų kur sako, kad pastorina, pailgina ir pan. pvz. loreal, maxfaxtor, nei velnio jie man nestorino, geriausiai būdavo tie dviejų galų, bet kažkaip pradėjo jie nykti, tai radau tik šios firmos. Ir esu labai patenkinta, ir pailgina ir pastorina, žodžiu padaro man antras blakstienas.
QUOTE(olia12 @ 2011 09 17, 13:35)
Išbandžiau beyu tušą iš dviejų galų. Kiek esu bandžiusi įvairų tušų kur sako, kad pastorina, pailgina ir pan. pvz. loreal, maxfaxtor, nei velnio jie man nestorino, geriausiai būdavo tie dviejų galų, bet kažkaip pradėjo jie nykti, tai radau tik šios firmos. Ir esu labai patenkinta, ir pailgina ir pastorina, žodžiu padaro man antras blakstienas.
Beyu ne viena tusa juk turi, pavadinimus rasykit
Man Loreal Million Lashes extra black po menesio pradejo dziut.
Naudojau maybelline one by one, na gal kokius 2-3 mėnesius ir ant pabaigos pradėjo labai trupėt, nebegražiai atrodyt ant blakstienų, na žodžiu visiškai š pasidarė, bet šiaip iš pat pradžių gerai atrodo. Na ir dabar eurokose nuolaidos, tai pagriebiau maybelline Colossal cat eyes, tai žiūrėsim kaip šis.
QUOTE(W*S:* @ 2011 09 17, 17:25)
Na ir dabar eurokose nuolaidos, tai pagriebiau maybelline Colossal cat eyes, tai žiūrėsim kaip šis.
Parasykit atsiliepimus apie si, kai isbandysit
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 09 17, 22:07)
Bandžiau ne cat eyes, bet labai panašų: Maybelline Colossal Volum' Express 100% BLACK, tai visai patiko Spalvytė graži, tokia tikrai juoda, ryški. Dažo gražiai, blakstienos nesulipusios, gana natūraliai atrodo, tik man kažko trūksta iki wow... aš mėgstu blakstienas-vėduoklytės, o čia man gaunasi toks truputį natūralesnis efektas Bet kai norisi lengvo makiažo tai pats tas Ai dar atsiminiau vieną trūkumą - užrietimas blakstienų nelabai laikosi :/
Dar bandžiau Maybelline One by One Volum' Express, tai mažiau patiko nei Colossal. Nors turėtų atskirti blakstienas, bet man kažkaip kaip tik sulipina...efektas šiek tiek panašus į dvipusių tušų, bet jie kažkaip labiau ilgina. Pliusas, kad pakankamai gerai išsilaiko blakstienų užrietimas.
Mano blakstienos vidutinio ilgio ir tankumo, bet tokios plonytės
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 09 14, 16:14)
Sakyciau, kad pailgina ir tankina, o kad riestu blakstienas, to nepastebejau
Pats neriečia, bet užrietus su rietikliu užrietimas laikosi pakankamai gerai. Ilgina gan minimaliai, o dėl storinimo...man sulipina, tai ir atrodo storesnės Va radau nuotrauką internete kaip jis dažo, tai man gaunasi labai panašiai
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 09 16, 22:05)
Na, nezinau kaip daugumai merginu YSL Faux Cils tusas greitai uzdziusta, bet man jis kuo puikiausiai dazo nors turiu ji gal kokius 9men. (tiesa, pirktas ne LT).
man irgi kelionė nusimato, reiks ir man nusipirkt gal ne LT.. gal tikrai jie kažkuom skirias
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 17, 22:38)
man irgi kelionė nusimato, reiks ir man nusipirkt gal ne LT.. gal tikrai jie kažkuom skirias
Pirkus ir Lietuvoje, ir Vokietijoje. Tai skirtumo nepastebejau. Man jis idealus 2menesius. Trecia menesi dazo tikrai neblogai, bet nebera to WAuu.. Tai manyciau tikrai neblogai, ilgiau 4menesiu tuso vis tiek nenaudoju, tai man tiko. Sunaudojau ne viena buteliuka, bet kazkaip persigalvojau. Nemanau, kad verta tiek moketi. Ne del to, kad prastas ir ne del to, kad finansai butu sumazeje. Tiesiog patenkinta siuo metu esu tusais ir tais kurie kainuoja apie/ iki 60Lt.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 09 17, 21:07)
Jau kaip ir išbandžiau. Šiaip šepetėlis super patogus ir aš beveik neišsiterlinau dažydamasi, na šepetėlis man labai patiko, bet kaip kažkas sakė, tokio vau blakstienoms trūksta. Jis ganėtinai natūraliai padažo, man netgi gal per natūraliai, be abejo dabar dar netrupa, na išnaudosiu, bet one by one pačioj pradžioj gražiau ir išraiškingiau padažydavo.
Man labai patiko šis tušas :
http://www.lumene.co...ra-waterproof-0 .
Neseniai nusipirkau tai super efektas!
QUOTE(Marcha @ 2011 09 19, 20:49)
Man labai patiko šis tušas :
kuom patiko? natūralus efektas ar labiau leliškos blakstienos? nesulipina ir netrupa?
aš jau kaip ir issirinkau kokį tušą pirkti. One by one bandysiu
tikiuosi jis netrupa?
tikiuosi jis netrupa?