Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

sala, aciuks.gif nematytų pilna bigsmile.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2011 09 15, 09:31)
aš nesenai toki pirkau .. man laaaba patinka  4u.gif
o iš kur pirkai? eurokosiniai manęs nebetenkino paskutiniais pirkimais, todėl išsižadėjau doh.gif
gal verčiau siųstis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 09 14, 20:57)
Gal jums vertetu pabandyti tusa su lenktu sepeteliu (curved brush) jeigu norite kad riestu blakstienas

QUOTE(Etama @ 2011 09 14, 23:15)
O kokių dar tušų yra riestu šepetėliu?

Nebutinai kad tusas riestu turi buti su tuo lenktu sepeteliu, cia toks jau senovinis isradimas, dabar gaminami dauguma banguotu sepeteliu padeda uzriest blakstienas, kad ir Rimmer sexy curves. Mano patarimas ieskoti tuso ant kurio konkreciai nurodyta kad atieka rieciancia funkcija pavyzdziui lenght and curl 4u.gif
Yra tokiu kurie viska daro, ir riecia ir ilgina ir tankina bet man jie nepasiteisino (arba as tokio dar neatradau), kaip taisykle kuo daugiau koses prikrauna tuo greiciau blakstienos nuvepsta.

Papildyta:

Ar yra bandziusiu toki tusa?
user posted image

Loreal Panoramic Curl Mascara

360° lash separation and extreme curl for eye opening lashes.
New patented Liftcurl Brush plus new Flexi-Tech polymers give lashes extreme curl.
L'Oreal introduces New Panoramic Curl Mascara to curl and separate your lashes to the extreme.

•Flexi-Tech polymers hold lashes for an 8 hour curl.
•Removes easily with soap and water.
•Ophthalmologist and allergy tested.
•Suitable for sensitive eyes and contact lens wearers.
•Flakeproof and Fragrance-free.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 15 rugsėjo 2011 - 10:36
QUOTE(Abejoklė @ 2011 09 13, 09:01)
YSL Faux Cils - neprilygstamas tuša, tokio gero dar nesu turėjus  bigsmile.gif  wub.gif

Man ji labai greitai isdziuvo, todel ir nusivyliau.
Efektas geras bet kaina ir kokybe ( kiek ji gali naudotis) man tai per brangu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rande: 15 rugsėjo 2011 - 14:17
Jau antra savaitė kaip naudoju bourjois fast&perfect tušą http://www.bourjois....perfect_mascara

Labai man jį išgyrė konsultantė, bet.... net nežinau patinka jis man ar ne. Ryškų, dirbtinių blakstinių efektą išgaut įmanoma, bet tikrai ne greitai ir tobulai, o reikia gerokai pasistengt. Kažkaip ne visada išeina su juo gražiai pasidažyt, kol buvo ką tik atsuktas dar lyg geriau buvo. Nelabai patogus šepetėlis ir mėgsta sulipint blakstienas. Pliusas, kad visiškai netrupa, nes šiaip jau man visi tušai daugiau mažiau tepa paakius. Prieš tai naudotas loreal million lashes žymiai žymiai labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 09 13, 20:23)
Ne į temą 4u.gif
Mane tai labiausiai akių obuoliukų baltumas čia stebina, natūraliai taip ar kokius akių lašus naudojate? Pas mane visada bent kiek raudonos akys būna doh.gif

Dabar tik pamaciau smile.gif Nieko nenaudoju smile.gif vakare po darbo pas mane irgi buna akys paraudusios, cia matyt savaitgali fotografauvau, kai pailsejusi buvau 4u.gif
Atsakyti
Dabar turiu Max factor false lash effect fusion, visai nieko, gražiai padažo, bet reikia 2 sluoksnių tai tikrai. Konsultantė sakė, kad identiškas mano mėgstamiausiajam Loreal million lashes, bet toli gražu.. ir vėl teks sugrįžti prie pastarojo smile.gif
Atsakyti
visgi užsisakiau šį tušą
user posted image

mėčiaus tarp jo ir tarp YSL (nėi to, nėi to nesu bandžius), bet nusipirkau LANCOME.. Bus matyt, nors nieko stebuklingo nesitikiu ax.gif
Kai gausiu - būtinai pakomentuosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 09 15, 10:36)
sala, aciuks.gif nematytų pilna bigsmile.gif

o iš kur pirkai? eurokosiniai manęs nebetenkino paskutiniais pirkimais, todėl išsižadėjau doh.gif
gal verčiau siųstis g.gif

jei abi kalbam apie sita user posted image
tai aš ji sarmoje pirkau 4u.gif
Atsakyti
Parvežė vyras Diorshow 360 tušą.
Aišku pati tokio norėjau.

Šiandien ryte pirmą kartą išbandžiau.
Kažkaip keistai dažo.
Aišku, dar reikia su juo išmokti dažytis biggrin.gif

Tai į šį tušą įsidėjau Estee Lauder šepetėlį rolleyes.gif ir pabaigiau grąžinti blakstienas.

Ilgina tai tikrai, bet ar tankina - tai nelabai.

Pirmas įspūdis toks lotuliukas.gif
Atsakyti
SaiMita,lauksiu atsiliepimo apie si tusa :)jau taip kaip ir apsistojusiu ties siuo pirkiniu...drauge uzsisake,tai bus proga ir man isbandyti ant savo blakstienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 09 16, 09:30)
SaiMita,lauksiu atsiliepimo apie si tusa :)jau taip kaip ir apsistojusiu ties siuo pirkiniu...drauge uzsisake,tai bus proga ir man isbandyti ant savo blakstienu mirksiukas.gif

tai tu, manau, greičiau sulausi mirksiukas.gif
aš užsakinėjau iš JAV, per tarpininkes, tai kokias 3-4 savaites teks palaukti 4u.gif

Sekantis pirkinys vis gi bus YSL Faux cils, nors ir peikiamas, dėl greito uždžiūvimo, labai noriu išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 16, 08:49)
Sekantis pirkinys vis gi bus YSL Faux cils, nors ir peikiamas, dėl greito uždžiūvimo, labai noriu išbandyt  ax.gif

Dabar bandau YSL Faux Cils (forumo sugundyta). Jau beveik mėnuo praėjo nuo atidarymo, tačiau kol kas (tfu, tfu, tfu) dar neteplioja gumuliukais, nors patirštėjimas, sakyčiau, jaučiasi... (pirktas ne LT). Efektas - thumbup.gif . Asmeniškai man jis labiau patinka nei anksčiau naudotas HR tigrinis (geras, netepliojo, labai natūraliai dažė) ar max factor (nors, atsižvelgiant į kainą, tai jo kokybė nenusileidžia HR tigriniam, bent jau aš dėčiau vos ne lygybės ženklą, nes super faux cils efekto neišgaudavau). Su dabartiniu tušu taip pat blakstienos nėra dvigubai storesnės, nors gal biggrin.gif , tačiau efektas tikrai gražesnis nei HR ar MF.
Sekantis stovi eilėj Chanel, tačiau vėliau gal irgi bandysiu Hipnose, kad galutinai apsistočiau ties YSL minėtuoju smile.gif
Atsakyti