Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Elija* @ 2011 09 13, 20:26)
Antrasis juodziau dazo.. ir parasyta extra black mirksiukas.gif Tik tiek...

Šitą tai aš dar ir pati suprantu biggrin.gif galvojau bus daugiau kokių mandresnių tušo pliusų, ale jei tik tiek irnesakyk.gif
nors į balą nespjaunu, gal kada ir išbandysiu jį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Abejoklė @ 2011 09 13, 13:35)
O tuo kad blakstienų atrodo dvigubai daugiau  bigsmile.gif

O iš kur jį sakotės? Ir kiek ilgai naudojat? 4u.gif
Atsakyti
Ka manote apie :

Essence ,,All eyes on me'' Nusipirkau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcha: 14 rugsėjo 2011 - 07:10
QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 06, 15:30)

Tušas AVON super enchant mascara smile.gif

Labai gražu, man irgi patinka Avon tušai thumbup.gif
Atsakyti
sakykyt one by one labiau ilgina ar storina ? ar užriečia blakstienas bent kiek ? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gina Justina @ 2011 09 14, 15:12)
sakykyt one by one labiau ilgina ar storina ? ar užriečia blakstienas bent kiek ? 4u.gif

Sakyciau, kad pailgina ir tankina, o kad riestu blakstienas, to nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 09 14, 14:14)
Sakyciau, kad pailgina ir tankina, o kad riestu blakstienas, to nepastebejau  ax.gif

aišku tada . netinka man neriečiantys tušai mirksiukas.gif . o kaip loreal "milion lashes" ? ar pariečia ? ilgina ? 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gina Justina @ 2011 09 14, 14:12)
user posted image

Aš nusipirkau , nelabai man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gina Justina @ 2011 09 14, 17:15)
aišku tada . netinka man neriečiantys tušai  mirksiukas.gif . o kaip loreal "milion lashes" ? ar pariečia ? ilgina ?  4u.gif

Sis lorealio man irgi neriecia blakstienu ax.gif

Gal jums vertetu pabandyti tusa su lenktu sepeteliu (curved brush) jeigu norite kad riestu blakstienas mirksiukas.gif

user posted image

Pvz. Maybelline colossal cat eyes

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 14 rugsėjo 2011 - 20:00

Nusipirkau šį. ~2 metus naudojau L'Oreal "Extra Volume Collagene" ir skirtumo nepastebėjau, tik kainų skirtumą ( mano naudai), tad nesigailiu išdrįsus pabandyt ir kitokį tušą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 09 14, 20:57)
Gal jums vertetu pabandyti tusa su lenktu sepeteliu (curved brush) jeigu norite kad riestu blakstienas  mirksiukas.gif

O kokių dar tušų yra riestu šepetėliu? kiek pamenu, maybelline wolum express mėlynas toks senovinis būdavo, savu laiku buvo tobuliausias tušas, n vienetų esu sunaudojusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 09 14, 23:15)
O kokių dar tušų yra riestu šepetėliu? kiek pamenu, maybelline wolum express mėlynas toks senovinis būdavo, savu laiku buvo tobuliausias tušas, n vienetų esu sunaudojusi smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 09 14, 23:15)

aš nesenai toki pirkau .. man laaaba patinka 4u.gif
Atsakyti