mano mylimukas Maybelline One by One einant i pabaiga pradejo trupet ir negraziai dazo. turiu neprasukta nauja, bet gaila vistiek kad link pabaigos sudukas pasidare
Prasukau nauja One by One, na ir ka, super na cia kol nepadziuvo aisku... bet dabar dazo puikiai
Kuo taip patinka?
Gal kas galėtų palyginti šiuos du Loreal tušus:
Volume millions lashes
ir Volume millions lashes Extra black
Pirmąjį turiu, kol kas esu patenkinta rezultatu, gražiai atskiria blakstienas, pailgina jas, nesulipina, netepa... na, bet gal antrasis kokia nors dar viena savybe geresnis?
QUOTE(Abejoklė @ 2011 09 13, 09:01)
YSL Faux Cils - neprilygstamas tuša, tokio gero dar nesu turėjus
Volume millions lashes
Pirmąjį turiu, kol kas esu patenkinta rezultatu, gražiai atskiria blakstienas, pailgina jas, nesulipina, netepa... na, bet gal antrasis kokia nors dar viena savybe geresnis?
QUOTE(Safe @ 2011 09 13, 10:52)
Kuo taip patinka?
Pati dabar naudoju ISL,nuostabus,niekada tokio nesu turejus,blakstienas padaro kaip is reklamos jau su vienu sluoksniu,jokiu priekaistu neturiu,tik visi kalba kad labai greit sudziusta,tai dabar labai bijau,nes visgi nemazai kainuoja,o menesiui tokios sumos tai leisti negaliu deja
Na o volume million lashes tai esu turejus,nieko ipatingo aisku,man kazkaip labai graziai su juo nesigavo dazytis tai i gala atidaviau draugei,tai ta tai labai graziai blakstienas pasidarydavo,matomai su juo moket reikia dazytis
Sveikos, turiu trumpas, retas, tiesias, šviesias blakstienas. Naudoju kas vakarą ricinos aliejuką, ir dažau su tušu kuri iš karto kai pasidažai atrodo nieko, o po to dienos bėgyje matosi gumuliukai ant blakstienų, jas sulipina ir vakare perbraukus per blakstienas pirstais jis tiesiog nutrupa.. Kaip sakant nereikia net jokio valiklio geras privalumas ))
Tai va perskaiciau visa tema, labai daug skirtingu nuomoniu. Norėčiau, kad parekomenduotumėt ką nors.. kad gerai užriestų, nesulipintų ilgintų tankintų tokio nera? tada gal rekomenduotumet,. koki blakstienu uzrietikli kuris neisrautu blakstienu , o tiesiog siek tiek uzriestu. Nes dazniausiai po tokios proceduros, jos man pradeda daugiau kristi. :/ Tai galvoju, gal tiesiog mano irankis blogas. Ar jie visi daug maz vienodi?
Jau galvoju, apie blakstienu priauginima.
Tai va perskaiciau visa tema, labai daug skirtingu nuomoniu. Norėčiau, kad parekomenduotumėt ką nors.. kad gerai užriestų, nesulipintų ilgintų tankintų tokio nera? tada gal rekomenduotumet,. koki blakstienu uzrietikli kuris neisrautu blakstienu , o tiesiog siek tiek uzriestu. Nes dazniausiai po tokios proceduros, jos man pradeda daugiau kristi. :/ Tai galvoju, gal tiesiog mano irankis blogas. Ar jie visi daug maz vienodi?
O tuo kad blakstienų atrodo dvigubai daugiau ilgina, tankina, nesulipina blakstienų, kiekvienas plaukelis atskirai nusidazo žodžiu daro viską kas geriausia . Nepigus, išeina apie 70 lt., bet kainos savo tikrai vertas. Turėjau rudą, išnaudojau, tai dabar laukiu parvykstant juodo, įtariu efektas dar geresnis bus
Bet gal čia tik man jis toks puikus, esu bandžius Lancome Hypnose ir Chanel Inimitable, o tų paprastų, kur visokie Drogai prekiauja, turbūt visus esu turėjus, tai šitam YSL ne vienas neprilygo
Sveikos, sedziu tusa renkuosi...
Gal kas is cia pirkotes http://public.fotki....tika/page6.html
Ar originalai? Ar geriau nerizikuoti ir parsisiusti?
QUOTE(Iriska @ 2011 09 13, 13:47)
Sveikos, sedziu tusa renkuosi...
aišku, kad neoriginalai. Kur esat mačiusi pirkt tokias kvepalų pakuotes?
QUOTE(dangerele @ 2011 09 13, 12:56)
koki blakstienu uzrietikli kuris neisrautu blakstienu , o tiesiog siek tiek uzriestu. Nes dazniausiai po tokios proceduros, jos man pradeda daugiau kristi. :/ Tai galvoju, gal tiesiog mano irankis blogas. Ar jie visi daug maz vienodi?
o šildomo nebandei? eurokos parduotuvej 13lt kainuoja.. man tei nešildomi raudavo blakstienas , o šildomas yra super
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 13, 14:33)
aišku, kad neoriginalai. Kur esat mačiusi pirkt tokias kvepalų pakuotes?
jei jau kvepalai tokie, tai tušai irgi bus padielka
QUOTE(Svajaaa @ 2011 08 14, 17:50)
Ne į temą Mane tai labiausiai akių obuoliukų baltumas čia stebina, natūraliai taip ar kokius akių lašus naudojate? Pas mane visada bent kiek raudonos akys būna
Kuo taip patinka?
Volume millions lashes
Volume millions lashes
Antrasis juodziau dazo.. ir parasyta extra black Tik tiek...