Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(VAE @ 2011 09 03, 22:17)
noreciau isgirsti nuomones apie max factor dramatic look
user posted image

Šiuo metu aš ji naudoju. Nieko blogo pasakyt negaliu, man jis patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 09 01, 12:58)
Su Prestige "My blackest lashes"

user posted image
user posted image

tušas nenubyrėjęs, tik pati išsitepiau besidažydama  4u.gif

man graziai atrodo blakstienos.ar dar riestos rietikliu ar nuo tuso taip atrodo?
as ir siuo metu sita naudoju, Eurokos pardaveja pasiule pabandyti ir visai patiko rolleyes.gif
ir taip pat reikes isbandyti flomasterinius pravedimus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 04, 16:16)
man graziai atrodo blakstienos.ar dar riestos rietikliu ar nuo tuso taip atrodo?
as ir siuo metu sita naudoju, Eurokos pardaveja pasiule pabandyti ir visai patiko  rolleyes.gif
ir taip pat reikes isbandyti flomasterinius pravedimus  biggrin.gif  4u.gif

mano riestos ir taip jau smile.gif išpradžių nelabai patiko, kol skystas buvo, po poros savaičių nuostabus man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 22, 18:35)
aš vis tik manau bandysiu LANCOME hypnose doll eyes tušą  g.gif
bus matyt kas kaip  rolleyes.gif

Nusipirkau šį tušą, tikėjausi geresnio rezultato. Blakstienas gražiai išskleidžia, bet visiškai netankina.
Atsakyti
Prieš :
user posted image
Po:
user posted image

Tušas AVON super enchant mascara smile.gif

Atsakyti
Ar verta turėt Lancome Virtuôse tušą? smile.gif Laaabai reikia, kad riestų blakstienas. Visokie dior show iconic, lancome hypnose ir doll eyes man netiko.
Atsakyti
QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 06, 15:30)
Tušas AVON super enchant mascara smile.gif

blink.gif blink.gif normaliai biggrin.gif
kai tas tušas naujiena dar buvo, galvojau pabandyt, bet aaaaaaaaai.. lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai paskutiniu metu tik iš AVON tušus perku... Va, neperseniausiai supratau, kodėl tokios gražios, pasidažiusios pardavėjos parduotuvėse "Douglas", "Drogas" ir t.t. dirba turbūt jos išbandinėja tuos tušus ir t.t. Nes ne kartą pirkau tušą blakstienoms, kuris po savaitės naudojimo baigės... Kai tušas iš AVON ir pigesnis žymiai nei tarkim koks "L'Oreal" ir jo bent mėnesiui užtenka.
Atsakyti
Tai kad Droge su lipukais tušai užklijuoti g.gif Bent jau Maybelline, Rimmel, ns juos dažniausiai perku smile.gif
O va Avon kiek bandžiau pfff irnesakyk.gif Bet gal yra ir gerų, kaip matosi biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,gal tokiu kuri nors naudojosi ir pasisakys apie ji.Noriu isbandyti,bet nepigus jis,idomu ar vertas tokiu pinigu.Amazon.com jo kain 36,50 dol doh.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Iki siol naudojau lancome tusus,bet kad jau pabodo ir byrantys kazkokie pasitaiko 4u.gif
Aciu,kas pasisakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte: 07 rugsėjo 2011 - 15:31
QUOTE(rasyte @ 2011 09 07, 16:30)
Merginos,gal tokiu kuri nors naudojosi ir pasisakys apie ji.Noriu isbandyti,bet nepigus jis,idomu ar vertas tokiu pinigu.Amazon.com jo kain 36,50 dol doh.gif

jis ilginantis skaitos, įspūdingų blakstienų nesitikėkit smile.gif
Atsakyti
blink.gif thumbup.gif LIUKSIŠKAI ATRODO TAS "AVON" . REIKES PABANDYTI
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 06, 20:03)
blink.gif  blink.gif normaliai biggrin.gif
kai tas tušas naujiena dar buvo, galvojau pabandyt, bet aaaaaaaaai.. lotuliukas.gif  bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutės paveikslai: 08 rugsėjo 2011 - 20:38