shopingas,as ir manau kad isties mums vieni ar kiti tusai visai skirtingai dazo. Turiu sakyciau vidutinio tankumo ir ilgumo blakstienas ( na jaunysteje buvo geresnes ) Paskutiniu metu visai dziaugiausi loreal "Extra - Volume Collagen" kam cia labai nepatiko del per daug priteptos koses. Bet paskutiniu metu ir dar tas nesibaiges( o ne pirmas pirktas) pradejo prastai dazyti,lipinti labai. Jau pradedu galvoti,kad vistik gal turi itakos veido prausiklis kuri naudoju ryte ir vakare. Gal per daug suminkstina blakstienas ar ka )
QUOTE(shopingas @ 2011 08 29, 03:05)
Hourglass 'film noir' tusas - velgi jauciu pilno efekto neparode del naujumo ir skystumo, nors siaip nera skystas. Pailgino, patankino, atskyre, bet man dar tankiau noretusi. Sita tikrai naudosiu ir ziuresiu kaip toliau dazys, nes kolkas patinka rezultatas.
Apie si dar papildysiu.... Pradarytas vakar, bet siandien jau visai nebepatinka. Blakstienos tikrai svarios, sausos ir galvoju isgausiu tikraji efekta, bet iskart nusivyliau - tik istraukiau, o sepetelis aplipes kose Ir ta kosyte tokia dregna, bet tusas neskystas, kazkuo primena standziai isplaktus baltymus, t.y. kaip istruaki, kaip nutysta, uzsideda, taip ir stovi. Nors negaliu saky,t kad ant blakstienu krove kosele, daze gana graziai, bet kudokai, tai pabraukiau daugiau ir sulipino blakstienas. Zodziu, nebus naudojamas ir toliau testuojamas, nes jau nieko nesitikiu, o ir atrodo tusas baisiai po keliu ikisimu/istruakimu - nenoriu ne pagalvot kaip apsiterlios jis ilgiau naudojant.
Kokį tušą pasiūlytumėte kad nesudarytų gumulėlių? Nes man visi tokie ....
Dabar šį naudoju :
Dabar šį naudoju :
Dažyta su Lumene True Natural Volume Mascara kaip ir anksčiau minėjau, trūkumas tas, kad trupa
QUOTE(pringle @ 2011 08 30, 15:40)
Dažyta su Lumene True Natural Volume Mascara kaip ir anksčiau minėjau, trūkumas tas, kad trupa
oi velniava, rimtai trupa?
nusipirkau pasidėjau sandėliuke ateičiai, na gaila tada tokio blogo pirkinio
QUOTE(Estela_ @ 2011 08 30, 16:30)
oi velniava, rimtai trupa?
Bent jau man, tai vakare patrupėjęs tušas būna Ir košė po poros savaičių nebepatiko man, šiandien sumąsčiau įlašinti pora lašiukų dirbtinų ašarų į tušo vidų, tai
Prieš kelis mėnesius įsigyjau Clinique High Definition Lashes Brush Then Comb Mascara.
Kaip visada, tikėjausi stebuklo, bet nieko gero. Labai vandeningas, nelabai juodas ir šepetėlis tikrai neįspūdingas. Kadangi, mano blakstienos labai tiesios, jas riečiu, bet dėl vandeningos tušo konsistencijos, užrietimas išlieka vos kokį pusvalandį.
Be to, jei bent mažiausias vandens lašelis patenka į akis, tušas iškart nubėga.
Prieš pora savaičių nusipirkau Manhattan tušą (dabar nepamenu pavadinimo), bet jis tikrai žymiai geresnis už Clinique.
Kaip visada, tikėjausi stebuklo, bet nieko gero. Labai vandeningas, nelabai juodas ir šepetėlis tikrai neįspūdingas. Kadangi, mano blakstienos labai tiesios, jas riečiu, bet dėl vandeningos tušo konsistencijos, užrietimas išlieka vos kokį pusvalandį.
Be to, jei bent mažiausias vandens lašelis patenka į akis, tušas iškart nubėga.
Prieš pora savaičių nusipirkau Manhattan tušą (dabar nepamenu pavadinimo), bet jis tikrai žymiai geresnis už Clinique.
QUOTE(pringle @ 2011 08 30, 15:40)
Man netrupėjo
QUOTE(lisa_nova @ 2011 08 31, 09:24)
Kadangi, mano blakstienos labai tiesios, jas riečiu, bet dėl vandeningos tušo konsistencijos, užrietimas išlieka vos kokį pusvalandį.
Kai galesit, parasykit to Manhattan tuso pavadinima, nes turiu tokias pacias blakstienas kaip jusu, gerai butu rasti kazka tinkancio.
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 08 16, 11:55)
Pasidalinsiu ispudziais apie savo du paskutinius tusus, gal kam bus naudinga.
Nusipirkau Loreal Telescopic clean definition. Na galiu pasakyt, kad jis man nieko neilgina. Betkuris kitas tusas suteikia lygiai toki pati ilgumo efekta, o kartais ir zymiai didesni. Sepetelis labai retas, visai neuzkabina pacios kosytes, tad blakstutes tokios "skystos". Ir nors jos skystos, tos koseles tarsi ir nera, bet blakstienos neatrodo lengvos, kazkokios siurkscios kaip stagariukai. Zodziu jokio apimties, nulis riestumo, o ilgumas toks kaip ir visu tusu. Vienintelis pliusas, kad nera gumuleliu ir kad nesulipina blakstienu visu i tris dalis
Nusipirkau Loreal Telescopic clean definition. Na galiu pasakyt, kad jis man nieko neilgina. Betkuris kitas tusas suteikia lygiai toki pati ilgumo efekta, o kartais ir zymiai didesni. Sepetelis labai retas, visai neuzkabina pacios kosytes, tad blakstutes tokios "skystos". Ir nors jos skystos, tos koseles tarsi ir nera, bet blakstienos neatrodo lengvos, kazkokios siurkscios kaip stagariukai. Zodziu jokio apimties, nulis riestumo, o ilgumas toks kaip ir visu tusu. Vienintelis pliusas, kad nera gumuleliu ir kad nesulipina blakstienu visu i tris dalis
Taip pat nesutinku su jūsų nuomone, ilginti jis tikrai ilgina, bet man asmeniškai norėtųsi tvirtesnio šepetėlio, nemoku paaiškinti, bet sunku išdažyti tas blakstienas, man jos gaunasi labai ilgos, bet plonos. O šiaip tai neblogas būtų, nes lengvai dažo. Loreal million lashes man jau labiau patinka, gavau dovanų iš paties lorealio, bet ypatingai nesužavėjo, truputį tepa, sunku man kampines blakstienas padažyti. Prieš kelis metus man labai patiko max factor masterpiece auksinis, manęs net klausdavo visos su kuo dažausi, bet vėliau nusipirkau ir nebeišgavau tokio rezultato, reikės pamėginti vėl nusipirkti. Taip pat esu bandžiusi lancome hypnose... na tai irgi ilgos gaudavosi, bet nei ryškumo, nei tankumo. Tai supratau, kad aš nemoku elgtis su tais storais arba labai plonais šepetėliais ir man geriausias tas tiesiog paprastas
QUOTE(kvyka @ 2011 08 23, 18:48)
Blogesnio nesu turejusi Irodymas, kad visoms skirtingai
Na, o as su atsiliepimais apie L'Oréal Paris Volume Million Lashes
sunaudojau 2. Labai geras tusas, jau anksciau rasiau tik gerus atsiliepimus apie ji
ir dabar nusprendziau pabandyti LOréal Paris Volume Million Lashes Luminizer melynoms akims
Galiu pasakyti tuso ideja buvo gera, turi sapfiro atspalvi, labai lengva, vos matoma, kai ziuri tiesiai i akys, blakstienos atrodo juodos, bet ziurint is sono yra sapfiro atspalvis. Man visai patinka, bet vel gi ne kiekvienai dienai, nes prie sio tuso reikia derinti ir sesliu spalva. Pirma karta pasidaziau juo prie rudu seseliu, nemaniau kad tuso spalva matysis bet netiko ir nepatiko, prie melsvu, pilku ar roziniu seseliu Cia kas del idejos su spalva - uzskaitau, bet reikia tureti dar ir juoda tusa, o del dazymo kokybes - nuvyle Vis tik paprastas juodas daug geresnis, sis labiau apkrauna blakstienas, kartasi sulipdo, nera labai blogas, bet kaip minejau paprastas juodas Million geresnis