QUOTE(Drua @ 2011 08 16, 13:01)
Rytine Kava, primink, prašau, kokia spalva dažėte kambarius niekur nerandu kur užsirašiau
O dėl plintusų - aš ištikima klasikiniams baltos spalvos plintusams Tačiau jie neatsiejami mano akimis nuo baltų durų. Todėl jūsų atveju žiūrėčiau, kad nepasidarytų mirgu marga - lubų plintusai vienokie, grindininiai kitokie, o apvadai aplink duris dar kažkokie. Pritariu mamaiSandrai, kad reiktų paieškoti vienodo sprendimo visiems namams.
Tiesa grindis kiek pamenu pirkote iš parketas.lt. Ar lengvai susidėjo? Jūsų grynas masyvas ar dvisluoksnės parketlentės?
O dėl plintusų - aš ištikima klasikiniams baltos spalvos plintusams Tačiau jie neatsiejami mano akimis nuo baltų durų. Todėl jūsų atveju žiūrėčiau, kad nepasidarytų mirgu marga - lubų plintusai vienokie, grindininiai kitokie, o apvadai aplink duris dar kažkokie. Pritariu mamaiSandrai, kad reiktų paieškoti vienodo sprendimo visiems namams.
Tiesa grindis kiek pamenu pirkote iš parketas.lt. Ar lengvai susidėjo? Jūsų grynas masyvas ar dvisluoksnės parketlentės?
Spalvos koda vakare parasysiu.
Norejau as duru baltu, bet MB jos nepatinka. O dabar, gerai sakai, jau linkstu link mirgu margu .
Ir kaip apsisprest .......................
Papildyta:
Ai, o grindys, taip, is parketas.lt. Dvisluoksnes lentos cia, dejosi nesunkiai, kaip supratau, 50 kvadratu per 2 dienas, tik antra diena uosvis padejo, uztepinejo klijus ant lentu.