QUOTE(Cobre @ 2011 09 08, 13:28)
Mamasandra, tai emei ta torsera, ar nutarei kitaip?
taigi buvau sutarus, kad iki Kauno atvaziuosiu, bet veliau pasikeite planai, o ir mazoji apsirgo tai sedim namie
Dar parasiau pardavejai, kad galiu sumoket, o torsera veliau kaip nors parsisiusiu, bet ji nebeatrase, matyt jau parduotas jis.
O vakar koks sutapimas: buvau vienoj krautuvelej kur maciau ir toki sviestuva ir toki koki tu pirkai.
Ieskau dabar lovos savo kitai merginai.
Gal kuri uzmatet liudviko XV stiliaus, stovis nesvarbu, nes vistiek baltai nudazysiu.
Papildyta:
QUOTE(Didele_meile @ 2011 09 08, 13:31)
As galvoju apie marmurini pavirsiu ir toks pakeltas krastelis buna ir is karto veidrodis, arba is karto prie prastuves veidrodis, o jo platus remas izoliuoja vandeni. Net sunku paaiskinti, nerandu dabar paveikslelio. Drauge labai panasiai pasidare, tai man labai patiko, aisku, valymo zymiai daugiau, bet grazu...
O kokios ten plokstes apacioje buna? Niekaip nesuprantu
o kur tu marmuriniu yra?
as noriu keist praustuve, tai kazkaip galvojau dviguba pirkt ir tiek.
Pas mus dabar vonioj tik vienas praustuvas, o zmoniu 5, tai rytais eile vonioj. Noriu dviguba praustuva pakeist, bet tada gausis, kad virs jo plyteles reik perdet, nes dabar sugreziotos skyles ir pakabinta muiline, stikline sepetukams.
Va del praustuvo kazkaip neapsisprendziu ar imt dviguba keramikini ar toki keraminikini is virsaus marmuro plokste dengtus. Bet nesu macius tokiu kazkaip
Gal zinot kas tokiais prekiauja?
nes kur is akmens lieja tai nepatiko man, tos formos tokios
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 08, 14:10)
Pas mus taip, o siena dazyta.
RK, gal gali parodyt saviski?