QUOTE(Didele_meile @ 2011 09 07, 13:17)
Plytelemis isklijuota tik duso kabina, daugiau visur dazyta bus ir gal viena siena sitais tapetais. Tik pradedu abejoti savo skonio pajuciu kad viska suderinti...
Papildyta:
Radau mazkam kaimuke, kaina 49 lt didysis rulonas, silko pluosto, tikrai kokybiski. Tai vat ir galvoju ar vonioj deres...
Papildyta:
Radau mazkam kaimuke, kaina 49 lt didysis rulonas, silko pluosto, tikrai kokybiski. Tai vat ir galvoju ar vonioj deres...
Kad būtų galima patart būtų gerai, kad įdėtum patalpos planą arba foto, ką ir kur nori klijuot, dažyt ir pan. Šiaip tapetai labai gražūs, tokie netradiciniai. Man labiausiai patinka variantas, kai maždaug iki pusės patalpos išklijuotos plytelės, o toliau dažyta arba tapetuota. Ta prasme, šiek tiek bijau, kad mažoj patalpoj ir plytelės, ir tapetai, ir dažai gali nesižiūrėt (per daug skirtingų medžiagų). Bet gal ir viskas OK pas tave. Aš gal tapetuočiau tą sieną, kur bus veidrodis. Kur taškosi klijuočiau tomis pačiomis dušo plytelėmis, o virš jų tapetuočiau. Ir stengčiausi atkartoti tapeto spalvas plytelėse, dažuose. Na gal suprasi mano mintį.