QUOTE(mamius @ 2011 08 31, 21:32)
Sveikos,
zinau kad gerokai pavelavau
i diskusijas, virusias apie vaiku kambarius, ju estetika, pritaikomuma vaikui, jo reikmes, jo skonio lavinima. "Lavinu" ir as saviskiu skoni, jeigu taip galima pasakyti, ir jau treti metai kuriam ju kambarelius. Princesynas - leliukynas
Rimtasis vyriskas
na princesynui leliukynui didelių pastabų neturėčiau, viskas gan dera, tik va iš kur tas noras vieną sieną skirtinga spalva nudažyt
O dėl vyruko kambario tai mano nuomonė tokia:
užuolaidastikrai keisčiau, staliuko ir kėdučių spalvą - irgi.
Reiktų nepamiršt, kad vaiko kambarys ne tik žaidimų ir pramogų vieta, jis tuo pat metu ir miegamasis. Nežinau kokio amžiaus vyrukas, bet gali būt, kad dar miega pietų miego.
Tokios ryškios spalvos tikrai vargina, ypač jei užuolaidos dienos miego metu užtraukiamos, tuomet visas tas raudonis išvis iš vėžių muša.
Antra pastaba: Lova ir spinta labai puikios, spalvos natūralios, idealiai tinka vyrukui, tačiau tas sintetinis kilimėlis
Takelis esantis dukros kambaryje čia labiau tiktų, tad siūlyčiau pagalvot apie naują švelnų kilimuką dukružei.
Dėl lentynų - mano nuomonė tokia: jos gali būt, tik jokiu būdu ne virš lovos. Tai net ne saugumo klausimas. Tiesiog miegant stogas virš galvos labai slegia.
Kažkur net feng shui knygoj esu skaičius, kad miegamajam virš lovos neturi būt jokių paveikslų, o juo labiau - lentynų.