QUOTE(Cobre @ 2011 08 11, 17:34)
Kazkas issake savo nuomone, o as issakiau savo ir net pabandziau, kaip mokejau, ja pagristi. Todel taip rasyti cituojant mano posta neteisinga.
.......
O siame etape pasakyti, kad kambarys be veido, tai absurdiska. Gerai sakote, ka rodo, ta ir matote. Tai prasome tai ir komentuoti.
Paskutinis sakinys aplamai ka bendro turi su mano postu? Grizkite puslapiu atgal ir IDEMIAI paskaitykite ka as parasiau apie Jyskine lova. apie prastesnius zmones isvis net kalba neeina
As vat ir galvoju, ar zmones is nemokejimo skaityti ar is jaunumo ir neatidumo priskiria kitiems nebutas nuodemes.
.......
O siame etape pasakyti, kad kambarys be veido, tai absurdiska. Gerai sakote, ka rodo, ta ir matote. Tai prasome tai ir komentuoti.
Paskutinis sakinys aplamai ka bendro turi su mano postu? Grizkite puslapiu atgal ir IDEMIAI paskaitykite ka as parasiau apie Jyskine lova. apie prastesnius zmones isvis net kalba neeina
As vat ir galvoju, ar zmones is nemokejimo skaityti ar is jaunumo ir neatidumo priskiria kitiems nebutas nuodemes.
Tai sakot visi laisvi išskaytu muomonę, bet visgi absurdiška ją išsakinėti? Kad man asmeniškai jis per solidus ir galbūt tai atrodo taip, nes nėra iki galo įrengtas- apgyvendintas? Ar ką nors įžeidė toks postas?
Ar mano pritarimas Jūsų mintims Jus įsiutino/supykdė/nuliūdino? Nes aš tikrai joms pritariau, tik pridėjau pastebėjimą, kad dauguma atsiliepimų apie labai santūrų kambarį yra vien dėl to, kad jame dar nėra gyvenimo detalių- negalim įsivazduot kaip atrodys iki galo užbaigtas vaizdas. Beje, tai ir buvo pakomentuota- kai atsiras asmeninių daiktų- na kad ir poros tapkių arba knygų stirtelės prie lovos, greičiausiai atrodys kitaip. Jei jau sukėliau Jums nemalonią reakciją - nuoširdžiai atsiprašau. Kaip ir už pastabą apskritai apie skonį/ neskonį, netaikiau jo specialiai Jūsų postui, tik "enter" nesuveikė. Nesijautrinkim.
Taika žemėje, peace on earth, Миру- мир!
Labai dailus Pagyvenusios vaikų dušo kampas, ot norėčiau tokio...