QUOTE(taburete @ 2011 08 22, 21:07)
na jis sako, kad garažo vartai labai tepsis, visada bus purvini.
Pas mus bus du garažai - dvivietis ir vienvietis - tai daug baltos spalvos jam varo neviltį
Man tai labai gražu ir baltos durys ir vartai..
tai va man ir įdomu - ar tikrai tie balti garažo vartai visada būna nešvarūs??
Įėjimo durys nebus labai išskirtinės, na jos platesnės nei standartinės, bet ne dvivėrės.
tai sakau gal padaryti bent jau duris baltas, o garažo vartus priderinti prie stogo pakalimų/lietvamzdžių ir palikt šokoladinius..
bent jau šioks toks vyro norų paisymas, mainais į mano baltų durų noro paisymą
nors pasakiau draugams, tai sako "baltos durys atrodys pigiai".
išmušė mane iš vėžių.
Pas mus bus du garažai - dvivietis ir vienvietis - tai daug baltos spalvos jam varo neviltį
Man tai labai gražu ir baltos durys ir vartai..
tai va man ir įdomu - ar tikrai tie balti garažo vartai visada būna nešvarūs??
Įėjimo durys nebus labai išskirtinės, na jos platesnės nei standartinės, bet ne dvivėrės.
tai sakau gal padaryti bent jau duris baltas, o garažo vartus priderinti prie stogo pakalimų/lietvamzdžių ir palikt šokoladinius..
bent jau šioks toks vyro norų paisymas, mainais į mano baltų durų noro paisymą
nors pasakiau draugams, tai sako "baltos durys atrodys pigiai".
išmušė mane iš vėžių.
Pas mus garazo vartai balti, o paradines durys tamsiai rudos, tai durys amzinai baisios nuo dulkiu (zadam perdazyti baltai ateity), o garazo vartai grazut grazuteliai man. Tik jei pas jus tu garazo vartu tiek daug, tai gal per daug bus baltos. O sienos kokios spalvos? Imesk kokia foto, kad gaudytis...
Baltos durys vien del spalvos neatrodys pigiai, vien todel kad jos baltos...
QUOTE(Atakapa @ 2011 08 22, 22:44)
Laba diena,
Kadangi kas kiek laiko vis paseku šią temą, žinau, jog kažkurios iš šios temos dalyvių bekurdamos savo namus yra pasirinkusios tuos vadinamuosius "languotus" langus. Dabar jau spaudžia laikas apsispręsti dėl langų patiems, todėl ieškau patarimų "languotų " langų klausimu:
1. Ar tokie langai pasiteisino ( neatsiklijavo ar neatsirado kitokių defektų)?
2. Gal kas galite rekomenduoti įmonę, kuri tokius langus gamina kokybiškai?
3. Gal kas turite tuos įstatomus suskirstymus, o ne klijuojamus?
Ir šiaip visi patarimai praverstų!
ačiū
Kadangi kas kiek laiko vis paseku šią temą, žinau, jog kažkurios iš šios temos dalyvių bekurdamos savo namus yra pasirinkusios tuos vadinamuosius "languotus" langus. Dabar jau spaudžia laikas apsispręsti dėl langų patiems, todėl ieškau patarimų "languotų " langų klausimu:
1. Ar tokie langai pasiteisino ( neatsiklijavo ar neatsirado kitokių defektų)?
2. Gal kas galite rekomenduoti įmonę, kuri tokius langus gamina kokybiškai?
3. Gal kas turite tuos įstatomus suskirstymus, o ne klijuojamus?
Ir šiaip visi patarimai praverstų!
ačiū
Nelabai supratau kas ten kur turi atsiklijuoti.
O kaip atrodo istatomi ir klijuojami suskirstymai?
Mums dare "Doleta".
Pasiskambinkit langu firmoms, nuvaziuokit apziuret, pasikonsultuot
QUOTE(polfast @ 2011 08 22, 23:04)
Klausimas del kilimo - parsinesiau pasimatavimui ir per pora dienu turiu apsispresti ar jis tinka.
Asmeniskai man tai normaliai, tik jau sita staltiese ir pagalveles tai nea
QUOTE(Arvile' @ 2011 08 23, 08:42)
nekreipkit demesio i tuos dtaugus Jei rimtai, tai man atrodo, kad lietuviu skonis labai jau "tradicinis", kopijuojantis vienus kitus. Net nezinau ar tai galima vadinti skoniu Visa kita, kas ne tradiciska, jau nesamone, pigu ir panasiai. Bet kai pamato ne pagal ta tradicini skoni pastatyta nama, visi sako - vau Atsimenu, kai rinkausi virtuves baldus, aiskiai zinojau, kad noriu baltu filinginiu dureliu. O kai kurie meistrai man aiskino, kad negrazu, nesamone Tai tokiems iskart sakiau ate Gal pasiziurekite internete nuotrauku su baltais ir su rudais langais bei garazo durimis, dar karta suseskite su vyru, apziurekite jas ir prieisite susitarimo Amerikoje beveik visur tik balti garazo vartai, na ir gyvena zmones kazkaip. Ir linkiu nepasiduoti tam "tradiciniam" lietuviskam skoniui
QUOTE(Barboraaa @ 2011 08 23, 09:05)
Pas mane bus balti langai,suskirstyti langeliais,garažo durys pilkos,kaip stogas ir lietvamzdžiai.Durys vienintelis klausimas,kur vis svarstau.
O fasado siena kokios spalvos?
Pas mus stogas pilkas, garazo vartai ir langai balti, o duru gailiuos kad nedariau baltu .... ateity perdazysim ...