QUOTE(Liniuxxx @ 2011 08 18, 18:17)
Mamagabi, kur siust padekos dovanas???
Labai nuosirdus aciu uz pagalba, uz puikias idejas ir taiklius patarimus - man lb patinka toks svetaines tiuningas dabar turiu zymiais aiskesne vizija ka ir kaip reik daryti,i ka atkreipti demesi, kad namai butu skoningi ir grazus
Labai nuosirdus aciu uz pagalba, uz puikias idejas ir taiklius patarimus - man lb patinka toks svetaines tiuningas dabar turiu zymiais aiskesne vizija ka ir kaip reik daryti,i ka atkreipti demesi, kad namai butu skoningi ir grazus
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 08 19, 11:25)
Mamaigabi siulau isteigti koki apdovanojima... Zaviuosi sugebejimu sudeti visus taskus ant 'i'... mazai tokiu nesavanaudisku zmoniu siais laikais
Aciu aciu Nemeluosiu - labai malonu girdeti tokius grazius zodzius
Del turgaus - nenusiminkite tos, kurios nebuvote. As aisku buvau - "sportiniais" sumetimais
Didesnio nesusipratimo nesu maciusi. Is viso to renginio tik pavadinimas skambus buvo
Vaizdas mazdaug toks: apleistoje sodyboje salia kelio susirinke ~20pardaveju.
Is ju daiktus/namu rakandus pardavinejo tik 2
Kiti: 1prieskonius, 1sausainius, 1desryte, 1dantu pasta, 1 senas ploksteles, 5rankdarbius, 5senos spintos turiny, Humana kioskas
Cia apie 12val. dienos. Nezinau, gal ju buvo ir daugiau, bet jie turbut atvaziavo po pietu miego
Iejimas i turgu MOKAMAS (kazi kas butu jei i Gariunus ar i Rietavo turgu taip butu), bet kad jau atvaziavome 70km, tai nuodeme neuzeiti Zmogui 5lt!! Palikome savo 10lt ir apejome "turgu" per 5 min. Gryzdami namo nusipirkome po litra voverusku ir paskutiniu sio sezono melyniu - reikejo juk kazkaip kompensuoti moraline zala