QUOTE(vida777 @ 2011 08 11, 22:27)
as taip pat pries kampine vonia del visu ankstesneje temoje isvardintu priezasciu. Ir dar tiktai mano asmenine nuomone - man negrazu kampines vonios klasikiniame interjere .
Lango vatstomoji dalis taip pat patenka i vonios zona, bus tikrai nepatogu ji darineti. Be to langa teks neretai valyti, tai reikes lipti i vonia . O kodel toks lango sprendimas, del eksterjero?
Gal galima vonia truputi atitraukti nuo lango ir palikti priejima prie jo. Tada ir uzuolaidu galimybes butu didesnes, ir prie lango prieiti patogiau, ir per langa ne taip matysis, kai busit ne visai prie pat jo.
Vonios k. atrodo I-me aukste, tada galima bent is lauko puses tankiau apzeldinti sia vieta
Lango vatstomoji dalis taip pat patenka i vonios zona, bus tikrai nepatogu ji darineti. Be to langa teks neretai valyti, tai reikes lipti i vonia . O kodel toks lango sprendimas, del eksterjero?
Gal galima vonia truputi atitraukti nuo lango ir palikti priejima prie jo. Tada ir uzuolaidu galimybes butu didesnes, ir prie lango prieiti patogiau, ir per langa ne taip matysis, kai busit ne visai prie pat jo.
Vonios k. atrodo I-me aukste, tada galima bent is lauko puses tankiau apzeldinti sia vieta
Sutinku, ir man kampinė vonia nesiderino su klasikiniu interjeru, tačiau kai išbandėme pas draugus vonią, tai abiem su vyru bais tokios užsireikė Taip sakant aukojome grožį dėl patogumo. Per metus laiko jau susigyvenu su mintimi, kad bus tokia vonia, o dabar bac ir vėl viskas susipainioja bet į gerąją pusę
Dėl lango, tai taip gavosi. Sienas darėme pagal rąstus palubėje - už sienos virtuvė, tai dėl vonios virtuvės dydžio neaukojau.
Vonios atitraukti manau neišeis, nes visi vamzdžiai tame kampe
O vonia ne I-ame aukšte. Ji pakilusi per pusrūsį, tai augalais neapželdinsi