Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 08 19, 13:50)
Ir pas mane gali uzsukt ant kavos  biggrin.gif

Prisijuokausi biggrin.gif
Atsakyti
jo, visos cia surasom savo parapijas ir vaziuojanr pro sali vaziuojam i svecius in ekskursijas po sukurtus musu grozius drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2011 08 19, 14:00)
jo, visos cia surasom savo parapijas ir vaziuojanr pro sali vaziuojam i svecius in ekskursijas po sukurtus musu grozius  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Prasom ir pas mane- dar ir ekskursija pro Rumsiskiu didziaja devetu baldu ir siaip ivairaus lobyno parduotuve pravesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 08 19, 12:55)
Prisijuokausi  biggrin.gif

As rimtai tongue.gif

QUOTE(valpurgija @ 2011 08 19, 15:00)
jo, visos cia surasom savo parapijas ir vaziuojanr pro sali vaziuojam i svecius in ekskursijas po sukurtus musu grozius  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Mano parapija parasyta rolleyes.gif
Labai idomu butu pamatyt forumieicu grozius gyvai ax.gif

QUOTE(Liniuxxx @ 2011 08 19, 17:25)
Prasom ir pas mane- dar ir ekskursija pro Rumsiskiu didziaja devetu baldu ir siaip ivairaus lobyno parduotuve pravesiu  thumbup.gif

O kur cia biggrin.gif ?

O mes vat su MamaSandra taip ir susibendravom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 08 12, 13:11)
Merginos, gal kur teko matyti ilgesniu klasikiniu duru rankeneliu (spintos durims) ?
Man reikia, kad butu 23,0-23,5 cm atstumas tarp skyluciu medvarzciams.
Ziurejau Gritijos psl., bet neradau  verysad.gif . Ir niekur tokiu matmenu nerandu, o reikia butinai pakeisti rankeneles.

Kažkada žiūrinėjau Gritijoj durų rankenas, nes nurodytas dydis jau kaip durų rankenų gaunasi. Jei nebūtų per masyvios, tai man labai patiko tokio tipo http://www.gritija.l...produktas/1830/
Buvo ir daugiau spalvų, modelių.
Papildyta:
QUOTE(Mupi @ 2011 08 12, 13:23)
Gal kas galetu patarti kaip nusendinti metala  g.gif darysim metalinius tureklus, bet metalo spalvos nenoriu  schmoll.gif

Tiesiog dažyk metalui skirtais dažais, yra tokių, kurie suteikia senumo efektą, tokį sutrūkinėjusių dažų vaizdą duoda. Pati nusipirkau Hammerite firmos, noriu perdažyti lentynų laikiklius. Jais esame dažę ir lauko balkonų turėklus. Yra įvairių spalvų, ieškok Senukuose.
Jie nepigūs, už 250 ml dėžutę užvakar mokėjau 20 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 08 19, 16:44)
O kur cia  biggrin.gif  ?

Rumsiskiu miestelis biggrin.gif 20km nuo Kauno Vilniaus link 4u.gif
Ateinu pas jus patarimo: nusipirkau stala ir snd parsitysiau kede, kurios noriu, pabandyt kaip atrodo. man grazu, bet va spalvos pjaunasi -stalo koja dramblio kaulo spalvos, o kede baltut baltutele doh.gif gal patarsit, kas ir kur man galetu ta stalo koja baltai nudazyt ir isvis ar bus grazu ja nudazius? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 19 rugpjūčio 2011 - 17:21
QUOTE(Juma81 @ 2011 08 19, 17:15)
Kažkada žiūrinėjau Gritijoj durų rankenas, nes nurodytas dydis jau kaip durų rankenų gaunasi. Jei nebūtų per masyvios, tai man labai patiko tokio tipo http://www.gritija.l...produktas/1830/
Buvo ir daugiau spalvų, modelių.

aciu uz kontaktus visoms 4u.gif .
Kataloguose turbut ne viskas yra, galvojau parasyti uzklausima, bet vistiek juk reikia gyvai apziureti.
Reikes dar matyt kuri laika be rankenu pabuti, kol LT pasieksiu verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 19 rugpjūčio 2011 - 17:23
QUOTE(Rasytee @ 2011 08 12, 01:56)

Apie pusę metų naudoju Bugnatese firmos maišytuvus. Pastebėjau, kad per dušo maišytuvą išleidžiu daugiau karšto vandens.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2011 08 19, 12:33)
O kodėl norėtumėt pervilkti šitą fotelį? Nebent spalviškai nedera? Pagal foto tai jis visai nenubrizgęs.
Kaip aš norėčiau, kad man netoli namų būtų tokia parduotuvė  ax.gif eičiau ir eičiau  4u.gif

Na, kai kurie baldeliai nuotraukose geriau atrodo mirksiukas.gif Aš kiek pamenu, tai šitie foteliukai buvo du, paskui vieną kažkas nupirko, o kitas taip ir liko, pasirodo smile.gif O šiaip, pirmasis tikrai geras buvo, antrasis - prašosi šiek tiek pagaivinamas, nors nuotraukoj gražus. Ech... nemažai ten grožių, bet man kainytės truputėlį kanda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 08 19, 18:19)
Rumsiskiu miestelis biggrin.gif  20km nuo Kauno Vilniaus link 4u.gif
Ateinu pas jus patarimo: nusipirkau stala ir snd parsitysiau kede, kurios noriu, pabandyt kaip atrodo. man grazu, bet va spalvos pjaunasi -stalo koja dramblio kaulo spalvos, o kede baltut baltutele doh.gif  gal patarsit, kas ir kur man galetu ta stalo koja baltai nudazyt ir isvis ar bus grazu ja nudazius? g.gif

man stalo kojos spalva dailiau atrodo nei kedes, gal cia tik kompe taip, bet jaukesne, siltesne atrodo
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 08 19, 19:04)
man stalo kojos spalva dailiau atrodo nei kedes, gal cia tik kompe taip, bet jaukesne, siltesne atrodo

Gal ir taip, bet man pieno baltumo balta labiau dera prie virtuves aplinkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2011 08 19, 12:33)
O kodėl norėtumėt pervilkti šitą fotelį? Nebent spalviškai nedera? Pagal foto tai jis visai nenubrizgęs.
Kaip aš norėčiau, kad man netoli namų būtų tokia parduotuvė  ax.gif eičiau ir eičiau  4u.gif

nu kadangi pas mane namie stiliu "jovalas" tai noreciau pervikti ta kresla kokiu ne klasikiniu ryskoku audiniu blush2.gif
vat sitas kreslas labai :wub:toks visai nenudrengtas nuotraukoj atrodo ir kaina gera, ir pats materiolas super, bet medine dalis kazkokia itartina- kazkokia marga- kaip plastmasine blush2.gif
http://www.devetibal...elis-kd280.html
QUOTE(*ABC* @ 2011 08 19, 19:16)
Na, kai kurie baldeliai nuotraukose geriau atrodo  mirksiukas.gif Aš kiek pamenu, tai šitie foteliukai buvo du, paskui vieną kažkas nupirko, o kitas taip ir liko, pasirodo smile.gif  O šiaip, pirmasis tikrai geras buvo, antrasis - prašosi šiek tiek pagaivinamas, nors nuotraukoj gražus. Ech... nemažai ten grožių, bet man kainytės truputėlį kanda  ax.gif

tai nuotraukoj tikriausiai tas kur nupirko biggrin.gif

merginos, jei kuri eisit i ta parduotuvele, gal uzmesit aki i sia konsole:
http://www.devetibal...sole-kd281.html
kaip jos vaizdas gyvai? itariu, kad ne medine ji g.gif
Atsakyti