Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(Love* @ 2011 11 08, 19:03)
tai as taip ir nesuprantu,kuri priemone yra gera? su kuria priemone galima butu atgaivint blakstienas?

Na bent jau man tai blakstienas gražina ricinų aliejus, kai nepamirštu patept thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, graziu blakstuciu augintojos 4u.gif
Nzn. - gal kuri jau rasete apie EVOLASH serumeli blakstutems auginti.
As neistveriau - nusipirkau. deja, superinio efekto - nera, bet gal taip tik man: kas tinka vienam - nebutinai tiks kitam... Salutinis poveikis tesesi savaitele gal ir daugiau - gal 7-9 vaiksciojau raudonom akytem, net odele aplink akis buvo kazkaip keistai paraudusi... Tepu si seruma jau kiek daugiau nei 20 dienu. Taip, blakstutes siek tiek ilgesnes, yra mazuciu, bet tikejausi geresnio efekto, bent jau po to, kai sitiek priklausiau ir sumokejau 300 Lt doh.gif Bet neisbandes - nezinosi smile.gif
siaip, Evolash priemones nebepirksiu, nes blakstutes, kad ir pailgejusios, bet netolygiai, ir tokios silpniukes atrodo, kai, regis, turetu buti tvirtos ir pasitempusios po vitaminu bombos smile.gif
Tiesa, tepancioms aliejukais - reikia ne tiek pacias blakstutes tepti ricina - taip jos labai apsiriebina ir i akytes gali patekti, o daugiau orientuotis i voko lopineli, is kur jos dygsta. Tam puikiai tinka isplautas skysto akiu konturu apvado isplautas teptukas. 4u.gif
Atsakyti
Na ar yra daugiau atsiliepimų naudojusių Careprost? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cupcake @ 2011 11 08, 20:01)
Na bent jau man tai blakstienas gražina ricinų aliejus, kai nepamirštu patept thumbup.gif

o man jokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liusilda* @ 2011 11 14, 20:12)
o man jokio poveikio schmoll.gif

as naudoju ricinu alieju, man padeda tik vat efektas po 2men mazdaug pasimate smile.gif
Atsakyti
Aš vis vargstu vargstu su savo tom blakstienom,pateplioju ir su ricina,tai turbūt vienintelis išsigelbėjimas ir dar už tokią minimalią kainą,tiesa,reikia naudoti ilgesnį laikotarpį,bet kad man jos pailgėjo,priaugo naujų ir pasidarė tvirtesnės tai tikrai smile.gif
Tik atisakau tokių tepliojimų per pilnatį,nes neįsigeria per naktį ir ryte kartais būna paraudę prie blakstienų ,nežinau,kaip tą vietą pavadinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kopose @ 2011 11 09, 23:28)
Sveikos, graziu blakstuciu augintojos  4u.gif
Nzn. - gal kuri jau rasete apie EVOLASH serumeli blakstutems auginti.
As neistveriau - nusipirkau. deja, superinio efekto - nera, bet gal taip tik man: kas tinka vienam - nebutinai tiks kitam... Salutinis poveikis tesesi savaitele gal ir daugiau  - gal 7-9 vaiksciojau raudonom akytem, net odele aplink akis buvo kazkaip keistai paraudusi... Tepu si seruma jau kiek daugiau nei 20 dienu. Taip, blakstutes siek tiek ilgesnes, yra mazuciu, bet tikejausi geresnio efekto, bent jau po to, kai sitiek priklausiau ir sumokejau 300 Lt  doh.gif  Bet neisbandes - nezinosi smile.gif
siaip, Evolash priemones nebepirksiu, nes blakstutes, kad ir pailgejusios, bet netolygiai, ir tokios silpniukes atrodo, kai, regis, turetu buti tvirtos ir pasitempusios po vitaminu bombos smile.gif
Tiesa, tepancioms aliejukais - reikia ne tiek pacias blakstutes tepti ricina - taip jos labai apsiriebina ir i akytes gali patekti, o daugiau orientuotis i voko lopineli, is kur jos dygsta. Tam puikiai tinka isplautas skysto akiu konturu apvado isplautas teptukas.  4u.gif

taigi tau alergija buvo, apskritai rizikinga visokias chemijas bandyti prie akiu ir kiek skaiciau nera jokio serumo kuris tikrai paveiktu blankstienas kad jos uzaugtu super ilgos ir tankios, reikia klijuotis ir tiek unsure.gif
Atsakyti
gal kuri esate bandziusi Rapid Lash? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Magic Eyes @ 2012 01 25, 19:47)
gal kuri esate bandziusi Rapid Lash? Kokie atsiliepimai?

Sunaudojau visa pakuote, dabar dar du nusipirkau smile.gif Tikrai paaugo blakstutes, o kas svarbiausia, labai graziai uzsiriete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 25, 23:10)
Sunaudojau visa pakuote, dabar dar du nusipirkau  smile.gif  Tikrai paaugo blakstutes, o kas svarbiausia, labai graziai uzsiriete  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 25, 23:10)
Sunaudojau visa pakuote, dabar dar du nusipirkau  smile.gif  Tikrai paaugo blakstutes, o kas svarbiausia, labai graziai uzsiriete  mirksiukas.gif

o kur pirkai ir kiek mokejai? g.gif
Atsakyti
O man kazkaip, nors ir senoviska, bet geriausia ricinos aliejus (dar geriau, blakstienu priauginimas biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju ricinos aliejų, esu labai patenkinta smile.gif
Esu naudojus ilgą laiką ir seniau, buvo pabodę, tai nutraukiau, bet dabar pradėjau vėl. smile.gif geriausia priemonė, nepripažįstu kitų - nėra reikalo mokėti didelių pinigų už priemones, kurios nėra natūralios ir kurių efektas neaiškus.
Atsakyti