Lavera Trend Sensitive blakstienų ir antakių gelis
http://www.grozioide...tive-9ml-11225/ gal kas šį bandėte?
QUOTE(žvarba @ 2011 10 19, 09:34)
nemanau, kad specialiai toms, čia gal aplamai papildomas pasirinkimo variantas trokštančioms ilgų blakstienų (bet nenorinčioms priaugintų), kas dabar yra "ant bangos" manau Taip sakau, nes matau tendencijas dabartines,- paoftopinsiu biškį, vakar mano studentai laikė egzaminą, juos beganydama turėjau laiko apžiūrėti tai iš visos grupės kokios 6-8 merginos buvo su priaugintom blakstienom,- nemažas procentas sakyčiau, kai kurių jau pobaisiai nuaugusios ar nekokybiškai priaugintos gal tai va, tepant serumais man dar vienas pliusas,- blakstienos gali augti labai ar tik minimaliai, bet niekada neatrodo neestetiškai
Kad priaugintos blakstes dabar ant bangos, tai net abejoniu nekyla Visos kaip isprotejusios dedasi jas Va serumo pats dyyyyydeliausias privalumas tas, kad blakstes paauga, patankeja, uzsiriecia ir nieks nepasakys, kad cia viskas dirbtinai padaryta, kol niekam nepasakysi apie seruma
la , merginos. as prisiskaiciusi apie varnalesu alieju , kaip gerai jis blakstienom , sugalvojau nusipirkti ir pabandyti. ir pabandziau , kita diena ligonineje gyde akis , nes buvo apvilktos , maciau viska , kaip per ruka , atsoko epitelis , gydytoja sake , kad isdeginau. na ir pinigu isleidau tepaliukams ir lasiukams. taip , kad varnalesu jau daugiau niekada netepsiu , na o nuo ricinos man nieko nera.
QUOTE(mamka10 @ 2011 10 25, 21:48)
la , merginos. as prisiskaiciusi apie varnalesu alieju , kaip gerai jis blakstienom , sugalvojau nusipirkti ir pabandyti. ir pabandziau , kita diena ligonineje gyde akis , nes buvo apvilktos , maciau viska , kaip per ruka , atsoko epitelis , gydytoja sake , kad isdeginau. na ir pinigu isleidau tepaliukams ir lasiukams. taip , kad varnalesu jau daugiau niekada netepsiu , na o nuo ricinos man nieko nera.
O siaubeli sveikatos Jums
QUOTE(žvarba @ 2011 10 26, 09:17)
O siaubeli sveikatos Jums
Jau issigydziau , bet akiu skausmas buvo neapsakomas, atsimerkti negalejau tad , merginos, eksperimentuokit atsargiai
Nusipirkau paprasta ricinu alieju (tepsiu blakstienas), va toki:
Bet gal zinote kuo skiriasi nuo sio kosmetinio ricinu aliejaus? Abu raso 100proc. ir abu salto spaudimo, tai idomu ar kazkuo skiriasi jie ar ne
Bet gal zinote kuo skiriasi nuo sio kosmetinio ricinu aliejaus? Abu raso 100proc. ir abu salto spaudimo, tai idomu ar kazkuo skiriasi jie ar ne
Man vaistinėje pasakė, kad jie niekuom nesiskiria, tas pats ricinų aliejus. Na tik tiek, kad jis patekus į akis jų nesudirgina, bet man ir paprastas tinka
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 06, 11:36)
Nusipirkau paprasta ricinu alieju (tepsiu blakstienas), va toki:
Pakuote skiriasi
tai as taip ir nesuprantu,kuri priemone yra gera? su kuria priemone galima butu atgaivint blakstienas?