Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(Sunreja @ 2011 10 17, 11:21)
Tik galvoju, kas butu, jei nustociau tepti blakstes?...  g.gif

Nieko.O tai kas gali but?

as sunaudosiu sita ir darysiu pertrauka keliu menesiu,per ta laika nusiurs jos vel kazkiek,tai toks "pamaitinimas" karts nuo karto naudingas bus.

Pirkau UK,mokejau ~50 svaru,berods.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 10 18, 08:04)
Nieko.O tai kas gali but?

as sunaudosiu sita ir darysiu pertrauka keliu menesiu,per ta laika nusiurs jos vel kazkiek,tai toks "pamaitinimas" karts nuo karto naudingas bus.
Pirkau UK,mokejau ~50 svaru,berods.

Na nzn, gal iskris biggrin.gif Ar yra kas naudojusios tokius serumus ir paskui nustojusios? 4u.gif Ar greit iskrenta blakstienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 18, 09:13)
Na nzn, gal iskris  biggrin.gif  Ar yra kas naudojusios tokius serumus ir paskui nustojusios?  4u.gif  Ar greit iskrenta blakstienos?  g.gif

Nu kodel jos turetu krist g.gif
taigi cia savos,sustiprintos,o ne kokios priaugintos.
Nemanau, zinokit.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 10 18, 09:32)
Nu kodel jos turetu krist  g.gif
Nemanau, zinokit.

Nzn, lygtais kazkur skaiciau, kad nebetepant ima kristi smile.gif Is tikro anksciau, kol nenaudojau serumo, tikrai daaaug dazniau krisdavo blakstes, o dabar viena kita tik ir tai laaabai retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 10 12, 13:16)
o kas tas b5?  blush2.gif

vitaminas B5 biggrin.gif

QUOTE(Sunreja @ 2011 10 17, 10:21)
Aha  mirksiukas.gif  Kol kas nepanasu dar, kad baigtusi  smile.gif  Tik galvoju, kas butu, jei nustociau tepti blakstes?...  g.gif

man gan greit iškrito, kai buvau sustojus tepti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 10 18, 11:26)
man gan greit iškrito, kai buvau sustojus tepti blush2.gif

O jus kuo tepet ir po kiek laiko pradejo kristi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 10 18, 08:32)
Nu kodel jos turetu krist  g.gif
Nemanau, zinokit.

o todėl, kad jos "išprievartautos", tai ne visai tas pats kas savos sustiprintos, va ricina sustiprina, o šie serumai skatina augimo procesą, bet ne blakstienų stiprumą... Naudoju jau beveik metus su pertraukomis, todėl susidariau šiokį tokį bendrą vaizdą.. Dabar mano blakstienos ilgesnės nei natūralios, bet sakyčiau silpnesnės blush2.gif Panaudojus 0,5m padariau pertrauką, man blakstienos labai greit ėmė trumpėti ir sakyčiau per mėnesį nebesimatė, kad būtų ilgesnės nei natūralios, dabar vėl tepu- vėl ilgos biggrin.gif Internete taip pat daug atsiliepimų, kad nustojus naudoti gan greitai grįžta blakstienos į pradinį ilgį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 18, 10:28)
O jus kuo tepet ir po kiek laiko pradejo kristi?  4u.gif

naudojau LiLash, dabar naudoju Maxilash smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 10 18, 11:32)
o todėl, kad jos "išprievartautos", tai ne visai tas pats kas savos sustiprintos, va ricina sustiprina, o šie serumai skatina augimo procesą, bet ne blakstienų stiprumą... Naudoju jau beveik metus su pertraukomis, todėl susidariau šiokį tokį bendrą vaizdą.. Dabar mano blakstienos ilgesnės nei natūralios, bet sakyčiau silpnesnės blush2.gif Panaudojus 0,5m padariau pertrauką, man blakstienos labai greit ėmė trumpėti ir sakyčiau per mėnesį nebesimatė, kad būtų ilgesnės nei natūralios, dabar vėl tepu- vėl ilgos biggrin.gif Internete taip pat daug atsiliepimų, kad nustojus naudoti gan greitai grįžta blakstienos į pradinį ilgį smile.gif

As jau galvoju pradet mazint naudojima, koki kas antra ar trecia diena tepti, gal neprades kristi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 18, 11:58)
As jau galvoju pradet mazint naudojima, koki kas antra ar trecia diena tepti, gal neprades kristi?  g.gif

nemanu, kad pradės smile.gif kas kelintą dieną jei tepsit, liks toks palaikomasis poveikis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 10 18, 11:32)
o todėl, kad jos "išprievartautos", tai ne visai tas pats kas savos sustiprintos, va ricina sustiprina, o šie serumai skatina augimo procesą, bet ne blakstienų stiprumą..

kad nustojus naudoti gan greitai grįžta blakstienos į pradinį ilgį smile.gif

Naaaaa,kaip ten bebutu,nieko nera amzino.Ir kremai veikia,kol tepi,taip ir cia.
Tai nors pasidziaugsiu cia ir dabar biggrin.gif

Grys,tai grys,ale nors nenukentes,kai buna nusiemus priaugintas.Vis mazesnis blogis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 10 18, 23:12)
Grys,tai grys,ale nors nenukentes,kai buna nusiemus priaugintas.Vis mazesnis blogis  ax.gif

Kazkodel man atrodo, jog tie serumai ir yra specialiai toms, kurios buvo prisiauginusios blakstienas ir nusieme, nes dar nemaciau nei pas viena normaliu blaksciu po nusiemimo... Netgi maciau tokiu kraupiu atveju.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 10 18, 22:12)
Grys,tai grys,ale nors nenukentes,kai buna nusiemus priaugintas.Vis mazesnis blogis  ax.gif

tai be abejo, su priauginimu aš net nelyginu, bandžius esu it tą "gėrį" biggrin.gif ir kaina susumavus yra mažesnė nei priauginimas ir blakstienos "nenutriūšta" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 19, 08:07)
Kazkodel man atrodo, jog tie serumai ir yra specialiai toms, kurios buvo prisiauginusios blakstienas ir nusieme, nes dar nemaciau nei pas viena normaliu blaksciu po nusiemimo... Netgi maciau tokiu kraupiu atveju....  doh.gif

nemanau, kad specialiai toms, čia gal aplamai papildomas pasirinkimo variantas trokštančioms ilgų blakstienų (bet nenorinčioms priaugintų), kas dabar yra "ant bangos" manau smile.gif Taip sakau, nes matau tendencijas dabartines,- paoftopinsiu biškį, vakar mano studentai laikė egzaminą, juos beganydama turėjau laiko apžiūrėti lotuliukas.gif tai iš visos grupės kokios 6-8 merginos buvo su priaugintom blakstienom,- nemažas procentas sakyčiau, ax.gif kai kurių jau pobaisiai nuaugusios ar nekokybiškai priaugintos gal g.gif tai va, tepant serumais man dar vienas pliusas,- blakstienos gali augti labai ar tik minimaliai, bet niekada neatrodo neestetiškai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 19 spalio 2011 - 08:37