Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

O kur perkat ricinos aliejų g.gif Buvau šiandien užsukus į parduotuvę "Sveiki produktai",bet ten sakė juo neprekiauja unsure.gif Tai kur ieškot gero,ekologiško g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 09 16, 21:55)
O kur perkat ricinos aliejų g.gif Buvau šiandien užsukus į parduotuvę "Sveiki produktai",bet ten sakė juo neprekiauja unsure.gif Tai kur ieškot gero,ekologiško g.gif

as perku paprasta ricinos alieju vaistineje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2011 09 16, 21:38)
4u.gif
Noriu informuoti kad hautelook.com yra nuolaida priemonei blakstienų stiprinimui:

http://www.hautelook...7rapidlashdodwb

ax.gif
girdėjau gerų atsiliepimų, bet dar nebandžiau ax.gif

Gal pasidalinsit atsiliepimais? 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti naudojanciu careprosta, su kuo jus ji tepates ar su specialiu tam skirtu aplikatoriu, ar kokiu kitu budu pvz. kokiu ausu krapstuku ar pan? Ir kuriam laikui jums uztenka tos bonkutes naudojant kiekviena vakara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2011 09 17, 22:23)
Norejau pasiteirauti naudojanciu careprosta, su kuo jus ji tepates ar su specialiu tam skirtu aplikatoriu, ar kokiu kitu budu pvz. kokiu ausu krapstuku ar pan? Ir kuriam laikui jums uztenka tos bonkutes naudojant kiekviena vakara  mirksiukas.gif

Is savo patirties galiu pasakyti, kad tepiau 4 menesius , o dabar mama dar tepasi su ta pacia bonkute. Jei taupiai nuadoti uztenka ilgam. O teptuka reikia nuo lainerio kokio paimti, kuo plonesni tuo geriau, tada maziau priemones isnaudosite
Atsakyti
Pas mane nuo to lilash tai tamsiai rudi paakiai pasidare ir dar priedo labai jautrios akys pasidare, tragiskai atrodziau, tada nutraukiau is karto- po keliu dienu paakiai vel gryzo i savo normalia padeti, na tada, galvoju, tik antakius tepsiu, kad jau akims negaliu- ir vel pajuodavo paakiai. Deja, teko nutraukti, nes jau net vyras nusigando, kad kas cia per priemone tokia, kad taip stipriai paakiai juoduoja. Taip ir pabaigiau as ji naudoti, nes jau baisoka buvo.
Rezultate- kruva pinigu i bala... verysad.gif
Atsakyti
tepuosi ricina antakius ir blakstienas. Nepraėjo labai daug laiko, bet akivaizdžiai matos, kad antakiai juodesni, dažnesni, o blakstienos storesnės pasidarė. Ryte gražiai blakstienos dažosi ant vakare suteptų ricina blakstienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 09 18, 18:10)
Pas mane nuo to lilash tai tamsiai rudi paakiai pasidare ir dar priedo labai jautrios akys pasidare, tragiskai atrodziau, tada nutraukiau is karto- po keliu dienu paakiai vel gryzo i savo normalia padeti, na tada, galvoju, tik antakius tepsiu, kad jau akims negaliu- ir vel pajuodavo paakiai. Deja, teko nutraukti, nes jau net vyras nusigando, kad kas cia per priemone tokia, kad taip stipriai paakiai juoduoja. Taip ir pabaigiau as ji naudoti, nes jau baisoka buvo.
Rezultate- kruva pinigu i bala... verysad.gif

Uzjauciu 4u.gif , man tai nuo Lumigano per kelias dienas niekas nepajuodo, bet jau kaip bloga budavo... galva sukasi, pykina... tfiu... vel grysiu prie mix'o varnalesu aliejus+ricinos+zensenio ekstraktas, pati susimiksuoju ir valio 4u.gif , ale ne, norejau isbandyt, norejau kazko ypatingo.. doh.gif
Atsakyti
o kur butu galima isigyti ta Careprost?ohmy.gif
Papildyta:
o kur jau rasti ta Careprost?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 09 20, 12:00)
Uzjauciu  4u.gif  , man tai nuo Lumigano per kelias dienas niekas nepajuodo, bet jau kaip bloga budavo... galva sukasi, pykina... tfiu... vel grysiu prie mix'o varnalesu aliejus+ricinos+zensenio ekstraktas, pati susimiksuoju ir valio  4u.gif , ale ne, norejau isbandyt, norejau kazko ypatingo..  doh.gif

Zinok, as ta pati darysiu, ateityje zadu tik su aliejukais, jokiu chemiju daugiau nepirksiu blakstienom... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 09 21, 20:11)
Zinok, as ta pati darysiu, ateityje zadu tik su aliejukais, jokiu chemiju daugiau nepirksiu blakstienom... smile.gif

Na taip, cia labai asmeninis reikalas mirksiukas.gif neisbandes nezinosi kas kam tinka ax.gif
Atsakyti
Aš blakstutes stirinu tokiu mišinuku: ricinų al., migdolų al., b5 wub.gif
Atsakyti