Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(myliuvasara @ 2011 09 09, 11:41)
luandra ar cia tikrai jusu blakstienos?
radau tokiu foto facebooke  http://lt-lt.faceboo...3634347?sk=wall

tai cia kaip suprantu tas pats zmogus
Atsakyti
suprantu kaip reklama ax.gif ,na bet cia nieko tokio,kartais zmogus ieskai ir nerandi kur nusipirkt,svarbiausia informacija butu dar is kitu naudojusiu si produkta ar tikrai jis veiksmingas g.gif kad nebutu pinigai i bala ismesti
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 09 09, 12:03)
Ar kas nors dar esat vartoje ta Carepost (na, neskaitant Luandros, kuri pati dar ir pardavineja/pardavinejo sia priemone), noretusi nesalisku nuomoniu isgirst  ax.gif

Noreciau isbandyt, bet, kad atsiliepimas tik vieno zmgaus.. Kazin ar kitiems irgi padejo  bigsmile.gif  unsure.gif

As jau rasiau, kad naudojau ir Mavala ir Japoniska, bet nejauciau poveikio.
Tada nusipirkau Careprost'a. Naudoju jau apie 2 men. ir rezultatas tikrai jauciamas lyginant su pirmais dviem thumbup.gif
Atsakyti
TomaKa gal foto kartais pasidarete? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2011 09 09, 23:27)
TomaKa gal foto kartais pasidarete? bigsmile.gif

norejau, bet kad nieks manes normaliai nenufotkina verysad.gif
kazkaip neryskiai gaunas, reiks dar bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet nustojus naudoti Careprost blakstienos grįžta į senąją išvaizdą, tai kam jį naudot nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 09 10, 17:29)
Bet nustojus naudoti Careprost blakstienos grįžta į senąją išvaizdą, tai kam jį naudot nesuprantu  g.gif

Tam kad turetum grazias blakstienas tol kol ji naudoji, ar jus zinote kazka geriau?
Na prisiauginus blakstienas ir po to jas nuemus irgi nelieka ilgos, bet jas auginasi mirksiukas.gif
Taigi kiekvienas renkasi kas jam geriau.
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2011 09 02, 10:09)
kaip jums ar ilgina, ar gal kazkiek ir tamsina, nes mano visai sviesios kas aktualu butu, o su juo ir antakius turbut patepti galima  ax.gif

bent jau lilash tikrai man nepatamsino, nors rašoma, kad tamsina g.gif
ką tikrai patamsino tai voką doh.gif

QUOTE(Young @ 2011 09 10, 16:29)
Bet nustojus naudoti Careprost blakstienos grįžta į senąją išvaizdą, tai kam jį naudot nesuprantu  g.gif

o kam žmonės auginasi blakstienas? juk jas nuėmus jų veik nelieka visai tongue.gif
Atsakyti
Merginos, cia mano blakstienos ir sitoje temojenieko neparadavineju, o dalinuosi info smile.gif
Nes sitame forume jau labai seniai esu uzregistravusi smile.gif
Idedu dar viena mano foto
http://i039.radikal....5da43b2733f.jpg

Dar karta pakartosiu, kad mane labai dziugina, kad jos uzsiriete, o anksciau visiskai tiesios buvo
Bet aisku noretusi ir kitu merginu atsiliepimu, bet vis del to , kad ji pamatyti reikia laukti 4 menesius, o tai nera labai greiatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 16 rugsėjo 2011 - 17:46
O as nusipirkau Careprost pakaitala analoga Lumigan, suplojau 66 Lt, pasitepiau pora dienu ir negaliu naudot doh.gif Akis skauda, galva sukasi, pykina doh.gif , pas mane labai arti kapiliarai odos, matyt is kart i krauja papuola ir kazkuri dalis man netinka, dabar teks i ispardavimu lenta det doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Noriu informuoti kad hautelook.com yra nuolaida priemonei blakstienų stiprinimui:

http://www.hautelook...7rapidlashdodwb

ax.gif
girdėjau gerų atsiliepimų, bet dar nebandžiau ax.gif

Atsakyti
man tai kol kas uztenka ricinos reguliariai tepant.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti