Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

Jau 9 men naudoju careprost. Tepu atsargiau su plonu sepeteliu palei blakstienu linija, viliuos, kad i aki nepatenka smile.gif
Mano rezulatai stulbinami tongue.gif Beje turiu nuotraukas iki, po 2 savaiciu ir reikia prisiruosti padaryti dabar ax.gif Pastaruoju metu sulaukiu klausimu ar kartais neprisiauginau blakstienu biggrin.gif bigsmile.gif Sakau visiems, kad tai MANO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 04 08, 13:17)
Gal galite patarti kur galima butu isigyti Careprost priemone?

Kodel niekas neatsakot?????
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2013 04 17, 11:30)
Jau 9 men naudoju careprost.

oho, 9 men jau nemazai smile.gif bet tai kiekviena diena netepat? Gal tik kelis kartus i savaite dabar, kad palaikyti ta ilgi?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 04 17, 15:47)
oho, 9 men jau nemazai smile.gif bet tai kiekviena diena netepat? Gal tik kelis kartus i savaite dabar, kad palaikyti ta ilgi?

taip, kokie 2 kartai i savaite, kai neuzmirstu smile.gif kartais ir visai netepu blush2.gif

Pastebejau, kad su ilgom blakstienom atsirado kitos problemos -
*tinka ne visi tusai. Kuo ilgesne blakstiena, tuo didesne tikimybe, kad iprastas megstamas tusas netiks, nes prie saknu padazo gerai, o pacius galiukus sulipina. Tai iseiti radau dazydamasi is pradziu "nebesvieziu" tusiu - apdziuvusiu, kuris atskirtu kiekviena blakstiena, o tik po to ant virsaus geru.

* jei iskrenta viena kita ilga blakstiena, labai matosi. nes jos pas mane keliu ilgiu. jei tai buna per akies viduriuka, tenka net klijuoti kuoksteli, kad nesimatytu to tarpelio.

Atsakyti
Nagi, niekas neįkels savo blaksčių auginimo rezultatų? smile.gif Aš naudoju 3 sav. Lumiganą, rezultatai jaučiasi bet dar nieko įspūdingo nėra. Užtat pasidažius jau matosi kad naudoju tušą, anksčiau nesimatė net sad.gif Tik deja telefono fotoaparatas taip fotografuoja kad nesimato rezultatų.

Pašalinių efektų jokių nuo lumigan nepastebėjau. Akys nerausta, neniežti, juoda juosta atsiranda ir matosi tik nufotografavus su blykste, realiai - ne.
Atsakyti
gal kas banded LiLash? Sake ten stebuklus daro
Atsakyti
user posted image
idomu kas cia per stebuklas 5ml uz 400lt. daug labai geru atsiliepimu, ne LT tik aisku...
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif gal kas naudojote FEG seruma? Jei naudojote parašykite kokie atsiliepimai apie ji rolleyes.gif
Atsakyti
labas, naudojau kokius 3men careprost - atsiauginau blakstienas tikrai superines, bet uzejo noras ant vasaros prisiauginti, kad dazyti nereiketu ir ka - prisiauginau:D planuoju nusiimti sio men pabaigoj, ar veliau ir vel auginti savasias. kol blakstienos buvo priiaugintos careprost nenaudojau ir stovejo spintelej, liko man jo dar daug, labai taupus jis, kazi koks jo galiojimo laikas?? bet kaip suprantu cia kaip ir vaistai tai jauciu galiu toliau naudoti, nes ilgas galiojimo laikas? g.gif
Atsakyti
Aš naudoju Lilash. Superinis daikčiukas wub.gif Iš pradžių tepiau kasdien, o dabar 2-3 k. per savaitę. Blakstienos tikrai ilgos ir svarbiausia, jokios baimės dėl poveikio sveikatai.
Atsakyti
as naudoju revitalash,pirkau pas kosmetoge,pasirodo yra jau ir lietuvoje. Pradejau naudot kaip nusiemiaus dirbtinas blakstienas,rezultata tikrai matau ,praejo apie 3 sav,esu labai patenkinta. Dar vienas dalykas kas man labai patinka,kad tepaliukas tikrai ne hormoninis ir labai gera sudetis apie sudeti issistudijavom su savo stomotologe beje yra ir tusas,paauginsiu blakstienytes,butinai isigysi tusa pabandyt ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qgne: 06 liepos 2013 - 20:57
QUOTE(booonbon @ 2013 07 05, 14:20)
labas, naudojau kokius 3men careprost - atsiauginau blakstienas tikrai superines, bet uzejo noras ant vasaros prisiauginti, kad dazyti nereiketu ir ka - prisiauginau:D planuoju nusiimti sio men pabaigoj, ar veliau ir vel auginti savasias. kol blakstienos buvo priiaugintos careprost nenaudojau ir stovejo spintelej, liko man jo dar daug, labai taupus jis, kazi koks jo galiojimo laikas?? bet kaip suprantu cia kaip ir vaistai tai jauciu galiu toliau naudoti, nes ilgas galiojimo laikas? g.gif

O per kiek laiko atsiauginot blakstienas? careprost kaip suprantu vos ne tas pats kaip latisse ir lumigan.. aš lumigan naudoju 10 savaitę, tai pailgėjo, patankėjo, bet stebuklų nematau.. Įdomu po kiek tie stebuklai įvyksta kad atrodo kaip priaugintos blakstienos ir ar išvis su manosiom čia realu. Įkelsiu kada nuotraukas, nedaug jų turiu, bet dariausi kas skirtumą pamatyti. Tik gaila rakursą ne geriausią pasirinkau smile.gif
Atsakyti