Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

Ricinos aliejus thumbup.gif
Aš jį apskritai viskam naudoju: blakstienoms, antakiams, nagams, plaukams, veidui. Nebereikia jokių kitų priemonių.
Beje, bent jau man ricina blakstienas veikia iš karto. Kelis vakarus iš eilės patepu ir aplinkiniai klausinėja, ar nepriaugintos. Bet jei tik nepasitepu, blakstienos iš karto kažkokios pavargusios..
Atsakyti
O koki ricinos alieju jus naudojate? Is vaistines ar perkate nerafinuota ricinos alieju? smile.gif Kuris is ju geriau blakstienoms?
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2013 03 28, 15:43)
O koki ricinos alieju jus naudojate? Is vaistines ar perkate nerafinuota ricinos alieju?  smile.gif  Kuris is ju geriau blakstienoms?

Visada iš vaistinės - paprasčiausią ir pigiausią. Nežinojau, kad kitokių ir būna g.gif
Atsakyti
Ar Jums blakstienis nesulimpa, kai pasitepate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leglute: 30 kovo 2013 - 11:22
QUOTE(leglute @ 2013 03 30, 11:21)
Ar Jums blakstienis nesulimpa, kai pasitepate?

Iš pradžių tai taip, bet po to jas šukuoju šepetėliu, kol atsiskiria smile.gif
Atsakyti
Merginos, o jūs reciną perkat kažkokią specifinę, kosmetologinę? Nusipirkau šiandien iš vaistinės paprastą žarnynui ir mąstau ar išmečiau pinigus į balą? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 04 07, 16:32)
Merginos, o jūs reciną perkat kažkokią specifinę, kosmetologinę? Nusipirkau šiandien iš vaistinės paprastą žarnynui ir mąstau ar išmečiau pinigus į balą?  doh.gif  doh.gif

ne, aš irgi tokį perku, nors sakė man, kad kosmetinis ricinos aliejus geresnis, esu abu naudojus, nemačiau skirtumo, tai drąsiai naudokit smile.gif
Atsakyti
O tą Lumigan jūs kaip vartojate? Lašinate į akis ar kaip riciną tepat? Kaip suprantu tai vaistas nuo padidėjusio akies spaudimo, tai nenorėčiau lašinti. Bet jeigu tik ant blakstienų tepti tai gal nieko tokio g.gif Ir jis gaunas receptinis tas vaistas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 08 balandžio 2013 - 09:48
QUOTE(JayJay @ 2013 04 08, 10:43)
O tą Lumigan jūs kaip vartojate? Lašinate į akis ar kaip riciną tepat? Kaip suprantu tai vaistas nuo padidėjusio akies spaudimo, tai nenorėčiau lašinti. Bet jeigu tik ant blakstienų tepti tai gal nieko tokio g.gif Ir jis gaunas receptinis tas vaistas?

jokiais budais i akis nelasinti! tepti blakstienu augimo linija reikia
Atsakyti
QUOTE(Aviatorė @ 2013 03 28, 17:59)
Ricinos aliejus  thumbup.gif
Aš jį apskritai viskam naudoju: blakstienoms, antakiams, nagams, plaukams, veidui. Nebereikia jokių kitų priemonių.
Beje, bent jau man ricina blakstienas veikia iš karto. Kelis vakarus iš eilės patepu ir aplinkiniai klausinėja, ar nepriaugintos. Bet jei tik nepasitepu, blakstienos iš karto kažkokios pavargusios..

Aš taip pat ricinos aliejų (tik kad renkuosi ekologiską, nerafinuotą) naudoju ne tik blakstienoms. Be viso to, ką išvardinote, naudoju jį ir pėdoms blush2.gif nuo visų suragėjimų ir įtrukimų tinkamas jis blush2.gif

Mergaitės, jūs į bet kokį išplautą gerai ir išdžiovintą buteliuką supilkite ricinų aliejaus, įlašinkite vieną lašelį vitamino E ir bus jums patogu tepti tuo šepetėliu blakstienas 4u.gif

Papildomai su ricina galite maišyti dar ir tokius aliejus: erškėtrožių, šaltalankių, migdolų, varnalėšų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 08 balandžio 2013 - 12:05
Gal galite patarti kur galima butu isigyti Careprost priemone?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 04 08, 13:17)
Gal galite patarti kur galima butu isigyti Careprost priemone?

Man irgi įdomu.. radau internete kad pardavinėja, bet 99Lt lietuvoj. + Siuntimas

Dėl Ricinos maišymo su vitaminu E, tai iš kur gaut tą E? smile.gif Nesuprantu ar jis parduodamas kažkur ar kaip... Pradėjau ir aš vakar tą riciną naudot, anksčiau naudojau ir poveikio nesulaukiau, sakiau gal dabar pasimatys biggrin.gif

Dėl Lumigan - kaip jo gaut Lietuvoje? Skaičiau kad Latisse tos pačios firmos yra ir buvo daryti bandymai šalutiniams poveikiams nustatyti, tepant ant blakstienų ir taip kaip nurodyta NEkenkdavo akims, todėl USA pradėjo pardavinėti jį be recepto. O kaip Lietuvoje? Labai norėčiau to Lumigan (kaip suprantu jis pigesnis už Latisse), bent kas antrą dieną tept, vieną vakarą ricina, o kitą lumigan'u. Pasidalinkite prašau kaip jį įsigijate blush2.gif

Apskritai, gal galite man pasakyti koks skirtumas tarp Careprost, Lumigan ir Latisse? Efektas lygiai tas pats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 08 balandžio 2013 - 13:03