Merginos,gal kas bandete-ar vertas demesio?
http://kartu.lt/akci..._campaign=daily
Nusipirkau is vaistines Lumigan,tikrai veiksmingas.Blakstienos sustiprejo,apatines pailgejo
Merginos, kur pigiau galima nusipirkti Careprost serumo blakstienoms (butu gerai su paypalu)? Gal kuri zinote koki puslapi? Permoketi nesinori
Sąžiningai perskaičius visa tema ir nesusigundziau išbandyti jokio careprost ar kitos chemijos, nenoriu sau pakenkti vartojant vaistus ne pagal paskirti. Merginos, o gal kažką bandėte iš naturalesniu priemoniu be minėto ricinos aliejaus? Gal yra kokiu patikimu gamintojų tam reikalui skirtų priemoniu?
QUOTE(Joviva @ 2013 01 27, 15:28)
Sąžiningai perskaičius visa tema ir nesusigundziau išbandyti jokio careprost ar kitos chemijos, nenoriu sau pakenkti vartojant vaistus ne pagal paskirti.
cia gal po mano neseniai rasyto posto taip nusprendet? nes ir as bijau naudoti vaistus ne pagal paskirti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 28, 13:14)
cia gal po mano neseniai rasyto posto taip nusprendet? nes ir as bijau naudoti vaistus ne pagal paskirti
Ir po Jusu posto ir dar kazkuri mergina rase apie tai
Kazkaip man atrodo rizikinga tepti stiprius vaistus salia tokio jautraus organo kaip akys, kas gali isprovokuoti neigiamas pasekmes.
Man keista, kad merginos taip paprastai isgirsta kazkieno nuomone, kad blakstienos auga kaip ant mieliu ir nieko nemastydamos perka.
Kazkodel visoje diskusijoje vos viena kita uzsimena, paklausia, gal kas kazka zino apie galima salutini poveiki, o visoms kitoms svarbu tik ilgomis blakstienomis klapseti.
Zodziu, kiekvieno asmeninis pasirinkimas, as geriau Dior seruma pries dazantis tusu isbandysiu, blakstienu neaugina tai tikrai, bet ir zalos neprisidarysiu
QUOTE(pringle @ 2013 01 30, 19:43)
bandziau, ismeciau pinigus i bala, asmeniskai uz ricinos alieju dar nieko geresnio neradau
QUOTE(ruciuke+1 @ 2013 02 01, 15:38)
bandziau, ismeciau pinigus i bala, asmeniskai uz ricinos alieju dar nieko geresnio neradau
O ką išbandėte?
QUOTE(ruciuke+1 @ 2013 02 01, 16:38)
Ačiū, kad perspėjot, nes jau žadėjau įsigyti