Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(Temidė @ 2012 06 11, 16:00)
Aš prisiskaičiau internete teigiamų atsiliepimų apie SMARTLASH ir pati užsisakiau. Po mėnesio naudojimo absoliučiai jokių pokyčių. Teisingumo dėlei turėčiau pasakyti, kad mano blakstienos ir šiaip yra stiprios ir pakankamai gražios, bet tas SMARTLASH anei truputėlio jų nei pailgino, nei patankino, nei užrietė. Naudosiu toliau. Grįšiu su atsiliepimais 4u.gif
user posted image

O man šis thumbup.gif .
Atsakyti
Ricina isbandytas ir pasiteisines reikalas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARuk_e @ 2012 07 03, 16:01)
Ricina isbandytas ir pasiteisines reikalas.  smile.gif

Kur jus ricina tepat? Ant paciu blakstienu ar kaip pravedima (taip, kaip tie kiti serumai tepami)? Po kiek laiko pasimato rezultatas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2012 06 11, 15:39)
netikiu tuo Careprost,ir deda cia nuotraukas mistines ,be tuso ir su tusu padazytas,ka cia nori apgaut,pas mane jos taip pat atrodo kaip tuose nuotraukose

Aš prisikaičiau gerų atsiliepimų, nusipirkau, teplioju ir ką g.gif jau antras mėnuo o efekto jokio schmoll.gif

QUOTE(myliuvasara @ 2012 06 11, 17:06)
manau su kokiom blakstienytem gimei tokias ir turesi ir nieko cia nepakeisi,o del ju kritimo manau taip pat krenta kaip ir plaukai,na gal vitaminai  pagelbetu.bet cia tik mano nuomone 4u.gif

Sutikčiau, jei nebūčiau išbandžius savo kailiu, po priauginimo blakstienų praktiškai neliko doh.gif , tada susigundžiau reklama ir nusipirkau Lilash, nors labai jau skeptiškai žiūrėjau, netikiu tokiais dalykais. Bet kai po poros savaičų jau mačiau rezultatą buvau maloniai nustebinta ir dabar drąsiai galiu teigti kad vaikia, tik reikia atrasti sau tinkamą ax.gif

Mačiau neseniai Grupiniam buvo akcija Cerustop, bet mergaitės ir be akcijų už mažesnę kainą parduoda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
naudojau ricinos aliejų daugiau kaip metai kiekvieną vakarą nžn.jokių pokyčių, verysad.gif oriflame serumą naudojau nieko, Ardeco firmos serumą naudojau nieko, doh.gif jokio poveikio kad sustiprėtų ar kažką panašaus nepastebėjau. Na, nusipirkau dbr Careprost serumą teplioju jau keletas dienų gal šitas padės sustiprinti blakstutes, jei pasiteisins būtinai parašysiu ax.gif
Atsakyti
Mergynos iš kur galima nusipirkti careprost? ax.gif
Atsakyti
As nusipirkau Catrice seruma blakstienoms uz 5e, maniau, kad nieko nebus, nes palyginti nebrangus, bet jau po savaites ataugo iskritusios blakstienos ir pailgejo esamos thumbup.gif Mamai parveziau, nes pas ja blakstienos buvo "uzsnude" - iskritusios nebeaugo - irgi prizadino ir jos nustojo kristi, tapo ryskesnes, dar antakius kartu patepu - ir jie nebekrenta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 03, 16:11)
Kur jus ricina tepat? Ant paciu blakstienu ar kaip pravedima (taip, kaip tie kiti serumai tepami)? Po kiek laiko pasimato rezultatas?  4u.gif

As itrinu saknis ir per pacias blakstienas perbraukiu.. bet koncentruojuos palei saknis, nes jas maitint reikia smile.gif as saziningai tepiau gal men, ir tikrai sustiprejo.. kitas vaizdas buvo tepant tusu.. bet cia trb kiekvienai skirtingai smile.gif
Atsakyti
Esu girdėjus, jog blakstienoms sustiprėti ir patankėti padeda paprasčiausias vazelinas 4u.gif . Tačiau bandyti neteko, tad negaliu pasakyt ar tiesa
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 12, 14:58)
Aš varnalėšų nusipirkau vakar. Nu žiūrėsim, padės nepadės. Nes nuo ricinos man blakstienos nė krust  rolleyes.gif

Nuo ricinos po trijų kartų blakstienos patamsėjo:)
Papildyta:
QUOTE(neraj @ 2012 06 07, 10:25)
Gal kas isbandete sia priemone, kazin ar verta pirkti? http://grupinis.lt/k...-seruma-lash-p7

Nieko gero:(
Papildyta:
QUOTE(pieva ieva @ 2012 03 22, 01:13)
kai naudojau Talika Lipocils expert tai man labai labai patiko. Blakstienos tokios tvirtos pasidare, maziau birejo ir tikrai ilgesnes uzaugusios buvo, bet nustojau naudoti praejo pora menesiu ir vel nieko gero... blink.gif

Keist, pasiklausius, visos tos priemonės veikia kai tik naudoji:(
Atsakyti
QUOTE(ambersitta @ 2012 07 16, 16:51)
Esu girdėjus, jog blakstienoms sustiprėti ir patankėti padeda paprasčiausias vazelinas 4u.gif . Tačiau bandyti neteko, tad negaliu pasakyt ar tiesa

Tikrai nesiulyciau vazelino naudot ant akiu.. 4u.gif nebent ten butu kazkoks naturalus, su aliejais ir t.t bet ne tas, kur sudaro vien parafinum, petrolatum ir t.t
Atsakyti
QUOTE(My art home @ 2012 07 16, 17:02)
Nuo ricinos po trijų kartų blakstienos patamsėjo:)
Papildyta:

Nieko gero:(
Papildyta:

Keist, pasiklausius, visos tos priemonės veikia kai tik naudoji:(

O as nieko keisto nematau, kol naudoji stiprina, blakstienos auga. nustoji naudot ,naujai augancios blakstienos negauna visu tu vitaminu ir medziagu, todel po 2-3 men ir nebesijaucia poveikis. manau pastoviai panaudojus kokia nors priemone, veliau reiktu karta ar du per savaite profilaktiskai naudot, tada ir poveikis isliktu
Atsakyti