Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(jozapota @ 2012 04 29, 12:28)
sorriukas, bet kazkaip nenufotgrafavau pries pardedant naudoti su tusu  doh.gif  na bet manau rezultatai vis tiek labai gerai matomi  tongue.gif

idekite foto be tuso,idomu palyginti
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 03 21, 10:08)
gavau ir gana greitai. per kokia savaite gal.  g.gif

per kuria tarpininke siuntetes? g.gif
Atsakyti
O jus bent pasidomejot kas per vaistas tas Careprost? blink.gif
Ar pamatet kad blakstienos gali patanketi (kaip salutinis efektas) ir i trasa?
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 11 birželio 2012 - 14:25
netikiu tuo Careprost,ir deda cia nuotraukas mistines ,be tuso ir su tusu padazytas,ka cia nori apgaut,pas mane jos taip pat atrodo kaip tuose nuotraukose
Atsakyti
Aš prisiskaičiau internete teigiamų atsiliepimų apie SMARTLASH ir pati užsisakiau. Po mėnesio naudojimo absoliučiai jokių pokyčių. Teisingumo dėlei turėčiau pasakyti, kad mano blakstienos ir šiaip yra stiprios ir pakankamai gražios, bet tas SMARTLASH anei truputėlio jų nei pailgino, nei patankino, nei užrietė. Naudosiu toliau. Grįšiu su atsiliepimais 4u.gif
user posted image
Atsakyti
manau su kokiom blakstienytem gimei tokias ir turesi ir nieko cia nepakeisi,o del ju kritimo manau taip pat krenta kaip ir plaukai,na gal vitaminai pagelbetu.bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2012 06 11, 17:06)
manau su kokiom blakstienytem gimei tokias ir turesi ir nieko cia nepakeisi,o del ju kritimo manau taip pat krenta kaip ir plaukai,na gal vitaminai  pagelbetu.bet cia tik mano nuomone 4u.gif

Uoj as ir taip seniau galvojau, kol nenaudojau serumo blakstutems, zinokit tikrai padeda, nereikia taip skeptiskai nusiteikti is anksto, o ypac nepabandzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2012 06 11, 15:39)
netikiu tuo Careprost,ir deda cia nuotraukas mistines ,be tuso ir su tusu padazytas,ka cia nori apgaut,pas mane jos taip pat atrodo kaip tuose nuotraukose

Naturalios blakstienos be tuso, niekada atrodys taip kaip su tusu. Careprost nepadaro blakstienu dirbtinemis. Taciau ju padaugeja ir jos pailgeja. As pati naudoju si preparata apie pora menesiu, ir jau matosi rezultatas, kad blakstienos ilgesnes, tankesnes ir siek tiek tamsesnes. Siaip nesiskundziau blakstienomis, bet dabar esu dar labiau patenkinta.
Atsakyti
Man ricinų aliejus kolkas irgi visai nepadeda.. Tepu dvi savaites, bet poveikio jokio...Tų kitų preparatų aš kažkodėl bijau dėl šalutinio poveikio.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2012 06 12, 00:32)
Man ricinų aliejus kolkas irgi visai nepadeda.. Tepu dvi savaites, bet poveikio jokio...Tų kitų preparatų aš kažkodėl bijau dėl šalutinio poveikio.. unsure.gif

Kaip tik savaitgali buvau susitikusi tokia sena pazystama, kai pamaciau blakstienas, tikrai galvojau, kad prisidejus. Pasirodo jos naturalios, ricinu aliejumi sake tepa 2 menesiai kas vakara. Tai manau, kad dar turekite kantrybes, per mazai laiko 2 savaites.
Atsakyti
O man ricinos padeda. Pradėjau tepliotis prieš kokias dvi savaites su viršum. Daug naujų blakstienų pradėjo augti, senosios sustiprėjusios ir pailgėjusios (apatinės gal net per ilgos pasidažius atrodo, reikės matyt jų nebetepti biggrin.gif ). Tiesa, aliejuką pirkau ne iš vaistinės, o iš aroma natural svetainės.
Atsakyti
Aš taip pat stengiuosi kas vakarą pasitept ricinų aliejumi. Tikrai sustiprina ir atgaivina blakstienas ax.gif Plius tušas geriau dengiasi, žymiai gražiau padažo blakstienas. Tik reik kantrybės užsiimt su ricina, nes kai tik ilgesniam laikui apleidžiu šį reikalą, tai blakstienos vėl suprastėja.
Atsakyti