Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(jozapota @ 2012 04 29, 11:28)
sorriukas, bet kazkaip nenufotgrafavau pries pardedant naudoti su tusu  doh.gif  na bet manau rezultatai vis tiek labai gerai matomi  tongue.gif

Na jei as ideciau savo blakstes nepadazytas ir padazytas, butu toks pat rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 04 29, 14:41)
Na jei as ideciau savo blakstes nepadazytas ir padazytas, butu toks pat rezultatas  smile.gif

tai jums pasiseke, kad naturalios ilgos. o kadangi maniskes trumputes, todel ir tusas vaizdo nepakeisdavo.
Atsakyti
QUOTE(jozapota @ 2012 04 29, 23:32)
tai jums pasiseke, kad naturalios ilgos. o kadangi maniskes trumputes, todel ir tusas vaizdo nepakeisdavo.

Ne ta turejau omeny, o ta, kad be tuso mano blakstienos mazos ir trumpos ir beveik nematomos, o va su tusu padazytos tarsi isdygsta smile.gif Todel noretus pamatyti jusu blakstienas dabar be tuso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 04 28, 20:00)
wajetauuuuuu cia trecioj foto nepriaugintos????? nu super vaizdelis  thumbup.gif

va tas ir yra serumo pliusas, kad blakstienos ne tik pailgėja, bet ir užsiriečia smile.gif kažkada buvau prisiauginus, bet nepatiko, tai nusiemiau, pasitepliojau serumu keletą mėn, iš pradžių kai pasidadavau vyras sakydavo, kad atrodo kaip priaugintos blush2.gif dabar jau priprato- nebegiria lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 30 balandžio 2012 - 13:07
QUOTE(žvarba @ 2012 04 30, 14:06)
va tas ir yra serumo pliusas, kad blakstienos ne tik pailgėja, bet ir užsiriečia smile.gif kažkada buvau prisiauginus, bet nepatiko, tai nusiemiau, pasitepliojau serumu keletą mėn, iš pradžių kai pasidadavau vyras sakydavo, kad atrodo kaip priaugintos blush2.gif dabar jau priprato- nebegiria lotuliukas.gif

Ka naudojat? Irgi careprost? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 04 30, 13:59)
Ka naudojat? Irgi careprost?  4u.gif

lilash, maxilash
Atsakyti
Noriu pasidalinti sava patirtimi- naudoju 5 sav DS laboratorijos produktą REVITA EPS eyelash growth stimulator,kurio pagalba pilnai ataugo blakstienos. Dėl sveikatos problemų aš visiškai neturėjau blakstienų,o pradėjus naudoti šią priemonę, jau po 4sav vėl turėjau tokias pat ilgas,kaip prieš pusmetį. Šią priemonę išsirinkau dar ir dėl to,kad tai nekoks vaistas su savo pašaliniu poveikiu,o tiesiog kosmetinė priemonė,kurios jei patenka į akis net nereikia plauti.
Atsakyti
naudoju careprost apie menesi. rezultatas matosi toks: siek tiek patamsejo blakstienu apatine dalis, ju kiekis gerokai padidejo, siek tiek pailgejo. savaitgali buvau darytis makiaza, tai visaziste ir kitos salono darbuotojos stebejosi, kokios ilgos blakstienos smile.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau daug info, ir nebesusigaudau- dauguma priemonių kol naudoji, tol blakstienos gražios, nustoji ir vėl lieka senosios, buvusios.. O ar yra kokia be ricinų aliejaus (ji nepadeda) priemonė, kad stiprintų tas blakstienas, be blogo pašalinio poveikio ir kad vos nustojus naudot nepradėtų jų būklė blogėti? Visokių hormoninių lašiukų visai nesinori bandyti... Nes realiai iš daugumos pavyzdžių, blakstienos tikrai gražiai atrodo, tačiau klausimas, koks buvo padarytas poveikis akims? Kai kurios sako, kad graužia, kai kas minėjo padidejusį spaudimą akyse, gavos svaigimą ir pan.. Baisoka turėti gražias blakstienas bet pvz susigadinti regėjimą ar dar ką pasidaryti..
Atsakyti
O as naudoju ketvirta savaite RapidLach, siektiek pigesnis uz tuos kitus, bet efektas yra jau. Blakstienos pailgejo, del tankumo kolkas nepastebejau, kad tankesnes butu. Tiesa ir ne kas vakara pasitepu kaip reikia, kelis kart pamirsau ax.gif

http://www.amazon.co...m/dp/B00512HBQ8

Atsakyti
Na as jokio ricinu aliejaus poveikio nepajutau... Blakstienos tokios, kokios ir buvo pries tai..
Atsakyti
Gal kas isbandete sia priemone, kazin ar verta pirkti? http://grupinis.lt/k...-seruma-lash-p7
Atsakyti