Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

i 
Skelbimai, norai kooperuotis rašomi Skelbimų lentoje. Temoje atsiliepimai apie priemones.
Atsakyti
kai naudojau Talika Lipocils expert tai man labai labai patiko. Blakstienos tokios tvirtos pasidare, maziau birejo ir tikrai ilgesnes uzaugusios buvo, bet nustojau naudoti praejo pora menesiu ir vel nieko gero... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 12, 14:58)
Aš varnalėšų nusipirkau vakar. Nu žiūrėsim, padės nepadės. Nes nuo ricinos man blakstienos nė krust  rolleyes.gif

Man ricina padėjo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pieva ieva @ 2012 03 22, 01:13)
kai naudojau Talika Lipocils expert tai man labai labai patiko. Blakstienos tokios tvirtos pasidare, maziau birejo ir tikrai ilgesnes uzaugusios buvo, bet nustojau naudoti praejo pora menesiu ir vel nieko gero... blink.gif

Gal reikėjo ilgiau naudoti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 08 11, 19:51)
Sena tema čia :

Sena tema

user posted image
Papildyta:
Tema sukuriau, bet ir klaida iveliau po pavadinimu  blush2.gif 

Taigi, rasiau, kad pradejau naudoti seruma

user posted image

kadangi dar neseniai ir tik pora kartu panaudojau tai blakstienos neuzaugo ir nelabai patankejo, bet jos tikrai stipresnes pasidare  thumbup.gif  Tokios sakyciau kietesnes, nes buvo kaip pukas seniau  biggrin.gif

O aš naudoju blakstienų kondicionierių iš ''Oriflame'' , efektas lygiai toks pats kaip ir tavo clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2012 02 27, 01:26)
ar uztenka vieno buteliuko careprost kad butu rezulatatas? ar reikia keliu?

O kur galima nusipirkti jo pigiausiai? g.gif
Atsakyti
mano blakstienos ir antakiai baisiai silpni buvo. tušą besivalant žiūrėk ir iškrenta kelios doh.gif tai visažistė patarė su ricinos aliejumi kas vakarą gerai patepti. tikrai netikėjau, kad kažkas už 5 lt gali pagelbėti, bet jau po kokio mėnesio rezultatas pasirodė bigsmile.gif blakstienos tikrai patvirtėjo ir šiek tiek pailgėjo bigsmile.gif be galo džiaugiuosi. ir pradėjau makiažą valytis tik su alyvuogių aliejum, kad mažiau sausintų blakstienas smile.gif
Atsakyti
žiūriu ir aš tą svetainę, tai atrodo taip paprasta užsisakyti, iš viso iki LT gaunasi 62Lt. tai visai norėčiau, tik neturiu gaila kreditinės, reikės ko nors paprašyt. nes FB tai siūlo po 85lt + siuntimas. o jei dar kažkas kartu norėtų siūstis, tai dar pigiau būtų rolleyes.gif kadangi nusiėmiau priaugintas ką tik, tai vaizdelis visai nekoks
Atsakyti
turiu pora buteliuku careprost 4u.gif
Atsakyti
Gavau su nulaida is vadybininkes, nes paskutinis. Veliau jau per siuntas reikes ir kaina iskils doh.gif Tad neuzsakinesiu schmoll.gif yra 1 vnt.

http://www.maxeylash.com/

kam reikia i az.
Atsakyti
labukas 4u.gif
galiu parodyti kokie rezultatai pas mane, po careprost naudojimo. ji ir dabar dar naudoju pora kartu i savaite profilaktiskai smile.gif

turejau tikrai trumputes blakstienytes, todel nesiodavau priaugintas, bet pabodo man tas nenutaralumas blush2.gif be to, blakstienytes tampa riestos!

stai rezultatai: pries

user posted image

po:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jozapota @ 2012 04 28, 15:34)
labukas  4u.gif
galiu parodyti kokie rezultatai pas mane, po careprost naudojimo. ji ir dabar dar naudoju pora kartu i savaite profilaktiskai smile.gif

wajetauuuuuu cia trecioj foto nepriaugintos????? nu super vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
jozapota, o kodel idejot foto pries - be tuso, o po - su tusu?.. Bet kokiu atveju su tusu blakstes geriau atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 04 28, 22:00)
jozapota, o kodel idejot foto pries - be tuso, o po - su tusu?.. Bet kokiu atveju su tusu blakstes geriau atrodo...

sorriukas, bet kazkaip nenufotgrafavau pries pardedant naudoti su tusu doh.gif na bet manau rezultatai vis tiek labai gerai matomi tongue.gif
Atsakyti