Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

QUOTE(Lauragana @ 2012 04 03, 15:16)
Už tai kad šito neperka, nes jis yra naujos statybos ir dvigubai brangesnis...  Senos statybos žmonėms paprasčiau įpirkti, kai kainoje pirmas skaičius yra 1.  O su tuo naujos statybos  labai neramu, nes dabar su pinigais situacija kitokia. Todel jau prasideda dvejonės, ar gera ta kaina... ir gal reikia patirties pas kitus pasisemt. Nes labai svarbu pačią pirmą kainą tinkamą paskelbti. Lyg ir tinkamą paskelbėm, bet naujos statybos buto pardavimas man nesuprantamas- žmonės gal neįperka, ir laukti teks virš pusmečio.  Agentūros kaip kokia banda užpuolė, bet pirkėjų realiai nelabai atsiranda.

Jus paskelbėt kainą 10kLt mažesni, nei konkurentai. Tai yra apie 3% pigiau? Jeigu butas turi nors vieną trukumą, tai 3% nuolaida vargu ar padės suviliuoti vieną iš dviejų Vilniuje esančių pirkėjų.
Kai Jūsų senas statybos butas kainavo 100-150kLt, 10kLt nuolaida atrodydavo žymiai patraukliau.

Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2012 04 03, 13:16)
Už tai kad šito neperka, nes jis yra naujos statybos ir dvigubai brangesnis...  Senos statybos žmonėms paprasčiau įpirkti, kai kainoje pirmas skaičius yra 1.  O su tuo naujos statybos  labai neramu, nes dabar su pinigais situacija kitokia.

QUOTE(Lauragana @ 2012 04 03, 13:48)
Ten buvo senos statybos butai. Į vieno pardavimą teko investuoti - suremontuoti laiptinės pirmą aukštą, nes jis buvo KLAIKUS. Sumokėjo visi laiptinės gyventojai po lygiai. Laiptinė tapo nuostabi, pati gražiausia visame name. O skelbimus dėjau aktyviai, ir visur rašiau "savininkas parduoda" , senus tryniau, dejau naujus. Ir parsidavė greit- vienas pavasarį per nepilną mėnesį, kitas vasaros gale. Visa esmė buvo skelbimuose- parašyt, kad parduoda savininkas. Ir juos aktyviai kelti į viršų.

Tai nauja statyba kaip tik gal patraukliau atrodo..Aš kaip tik ir nerimauju, nes mano butas ne naujos statybos g.gif
Atsakyti
Gal kas esate girdeje apie agente Marina Gajauskiene is Klaipedos? Labai daug snekanti moteriske, bet tokia miela pasirode, buvom surade butuka,apziureje, net su savininku pacioje agenturoje susitike,ir su virsininku, kalbejom apie visa situacija kas ir kaip. Tai jeigu susidurete kas nors su sia agente, butu malonu,kad parasytumete atsiliepimus smile.gif aciu labai
Atsakyti
Ar tik nebus iš "Tikras turtas" ? Man visai patiko tos agentės. Labai landžios, aršios, kai reikia- lapių balsais kalbančios. Tokios kokios turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamer: 16 balandžio 2012 - 13:39
QUOTE(Lamer @ 2012 04 16, 13:38)
Ar tik nebus iš "Tikras turtas" ? Man visai patiko tos agentės. Labai landžios, aršios, kai reikia- lapių balsais kalbančios. Tokios kokios turi būti.

Man regis cia ji yra is NTA Avitera agenturos. Taip,labai lendancios, sunku atsikratyti,skambineja ir skambineja,ir sneka ta pati per ta pati labai ilgai, jau juokas buvo net paemes smile.gif))
Atsakyti
Sveikos super mamytes smile.gif

Noreciau suzinoti kuo daugiau apie NTA Avitera nekilnojamo turto agentura, nes labai mazai info apie ja turiu. Gal kuri jau pirkosi butuka is sios firmos? kaip dirba vadybininkai? Mums pakliuvo agente Marina Gajauskiene rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuka1 @ 2012 04 16, 16:41)
Sveikos super mamytes smile.gif

Noreciau suzinoti kuo daugiau apie NTA Avitera nekilnojamo turto agentura, nes labai mazai info apie ja turiu. Gal kuri jau pirkosi butuka is sios firmos? kaip dirba vadybininkai? Mums pakliuvo agente Marina Gajauskiene  rolleyes.gif

Koks skirtumas, kokia agente. Radot patinkanti buta ir perkat. Agentai yra tik tam, kad pavezetu iki notaro ir nueitu i el. tinklus, vandenis,dujas už jus. Na, jei pardavejas dar turi nepilnameciu vaiku, tai sutvarko dokumenta su vaiku teisiu tarnyba (kitaip jie negaletu buto parduoti pas notara). Bet moket agentams uz tai toookius pinigus... argi negaila?
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2012 04 16, 20:23)
Koks skirtumas, kokia agente. Radot patinkanti buta ir perkat. Agentai yra tik tam, kad pavezetu iki notaro ir nueitu i el. tinklus, vandenis,dujas už jus. Na, jei pardavejas dar turi nepilnameciu vaiku, tai sutvarko dokumenta su vaiku teisiu tarnyba (kitaip jie negaletu buto parduoti pas notara). Bet moket agentams  uz tai toookius pinigus... argi negaila?

na,kad mes laiko neturim begioti,lakstyti po visus kabinetus, nes laikas pas mus suspaustas,todel tapom ji, ir atiduodam tai atlikti agenturai, o ji sutvarko tai zaibiskai greiciau. Na man iki 1500lt agenturai kainuos,bet ne daugiau nuo buto sumos procentais, tad man daug nereiskia tokia suma.
Tiesiog noretusi suzinoti, kad agentura pasirinkau tinkama, o darbas priklauso ne tik nuo agenturos,bet ir kokia agente pasirinksi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuka1 @ 2012 04 16, 21:32)
na,kad mes laiko neturim begioti,lakstyti po visus kabinetus, nes laikas pas mus suspaustas,todel tapom ji, ir atiduodam tai atlikti agenturai, o ji sutvarko tai zaibiskai greiciau. Na man iki 1500lt agenturai kainuos,bet ne daugiau nuo buto sumos procentais, tad man daug nereiskia tokia suma.
Tiesiog noretusi suzinoti, kad agentura pasirinkau tinkama, o darbas priklauso ne tik nuo agenturos,bet ir kokia agente pasirinksi  rolleyes.gif

Pirkit ramiai, tą ką reikia agentūra padarys. Tikrai ne kažin kokio didumo tie reikalai,kuriuos ji tvarkys. Svarbu, kad butas jums geras, o dabar pats pirkimo /pardavimo laikas, jei čia ilgai klausinėsitės, kažkas kitas jums tą butą nupirks.
Atsakyti
sveikos merginos, sakykit jei pardavineja mano nama agentura, bet sutarties nesu pasirasius ar pati galie deti skelbimus ir pardavineti ji? smile.gif
Atsakyti
Bandome parduoti buta, kol kas patys, be tarpininku. Padavem skelbima su nuotraukom i Aruoda, ar dar kur nors vertetu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soalina: 30 balandžio 2012 - 22:43
QUOTE(soalina @ 2012 04 30, 23:42)
Bandome parduoti buta, kol kas patys, be tarpininku. Padavem skelbima su nuotraukom i Aruoda, ar dar kur nors vertetu?  g.gif

skelbiu, skelbimai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo budylnikas: 01 gegužės 2012 - 17:16