Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

QUOTE(beibis @ 2013 09 20, 22:03)
sveiki,
gal kas galit patarti - savininkai pardavinėja patys, bet prieš tai pardavinėjo per agentūrą ir sako kad buvusioj sutarty su agentūra yra punktas, kad jei parduos pasibaigus sutarčiai, vis tiek lieka įsipareigoję agentūrai sumokėti. Gal galit apšviesti, ar tai tiesa, ir kokius ten 'saugiklius' į sutartį ideda agentūra (tikiu, kad ne visos). Nes nežinau ar taip bando kainą kelti, ir ar yra būdų to sutarties punkto išvengti.  4u.gif

Bent jau remaxo sutartyje buvo punktas: jei pardavejas per 12 men parduoda busta pirkejui, kuri pirma karta atvede tarpininkas, pardavejas privalo sumoketi komisinius. Dabar ziurint atgal galvoju, kad ne itin teisingas sitas punktas, nes busto paieskos gali uztrukti tikrai ilgai ir nuo pirmos apziuros iki sprendimo pirkti gali praeiti ir keli menesiai, per kuriuos pardavejas jau nutraukes sutarti su tarpininku...plius bent jau musu atveju buvo tokiu atveju, kai ateina apziureti visai ne tas asmuo, kuris formins pirkima, tai kaip tokiu atveju susekama, kad pardave butunt tarpininko atvestam klientui....
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 10 07, 09:34)
Bent jau remaxo sutartyje buvo punktas: jei pardavejas per 12 men parduoda busta pirkejui, kuri pirma karta atvede tarpininkas, pardavejas privalo sumoketi komisinius. Dabar ziurint atgal galvoju, kad ne itin teisingas sitas punktas, nes busto paieskos gali uztrukti tikrai ilgai ir nuo pirmos apziuros iki sprendimo pirkti gali praeiti ir keli menesiai, per kuriuos pardavejas jau nutraukes sutarti su tarpininku...plius bent jau musu atveju buvo tokiu atveju, kai ateina apziureti visai ne tas asmuo, kuris formins pirkima, tai kaip tokiu atveju susekama, kad pardave butunt tarpininko atvestam klientui....

mes taip pat esam pasiraše su viena NT agentura,tai irgi yra punktas,kad po sutarties nutraukimo,dar 1 metus privalėsim mokėti sutartus komisinius jei parduosim sodybą,nes kitaip pardavėjai dažnai piktnaudžiautu,atsiranda pirkėjas ,nutraukei sutartį,ir sutaupai nieko nemokėdamas-o jie stengėsi ,dėjo skelbimus,platino info -ir lieką nieko negaudami,,,,
Atsakyti
QUOTE(stru @ 2013 10 07, 15:28)
mes taip pat esam pasiraše su viena NT agentura,tai irgi yra punktas,kad po sutarties nutraukimo,dar 1 metus privalėsim mokėti sutartus komisinius jei parduosim sodybą,nes kitaip pardavėjai dažnai piktnaudžiautu,atsiranda pirkėjas ,nutraukei sutartį,ir sutaupai nieko nemokėdamas-o jie stengėsi ,dėjo skelbimus,platino info -ir lieką nieko negaudami,,,,

Bet logiska butu tik tuomet moketi tuos rankpinigius, jei parduodat agenturos surastam (atvestam apziurai) klientui, nors ir pasibaigus sutarciai, bet ne bet kam pardavus turta...nes nutraukus sutarti su agentura, jau jus reklamuojat parduodama turta ir ieskot pirkeju, todel nelogiska ir nesazininga butu moketi agenturai
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 10 15, 14:14)
Bet logiska butu tik tuomet moketi tuos rankpinigius, jei parduodat agenturos surastam (atvestam apziurai) klientui, nors ir pasibaigus sutarciai, bet ne bet kam pardavus turta...nes nutraukus sutarti su agentura, jau jus reklamuojat parduodama turta ir ieskot pirkeju, todel nelogiska ir nesazininga butu moketi agenturai

Aš jiems taip sakiau.o jie motyvuoja kad jie įdėjo darbo ir galbūt per skelbimus pirkėjai stebi ilga laika ir paskui tik sugalvoja pirkti.arba pirkejai tiesiogiai susiranda parduoda objekta.todel jie itrauke punkta po sutarties nutraukimo 1 metus privalom mokėti komisiniusir nesvarbu kas pirkėjas .
Atsakyti
QUOTE(stru @ 2013 10 20, 08:48)
Aš jiems taip sakiau.o jie motyvuoja kad jie įdėjo darbo ir galbūt per skelbimus pirkėjai stebi ilga laika ir paskui tik sugalvoja pirkti.arba pirkejai tiesiogiai susiranda parduoda objekta.todel jie itrauke punkta po sutarties nutraukimo 1 metus privalom mokėti komisiniusir nesvarbu kas pirkėjas .

nežinau kaip šiuo konkrečiu atveju yra, bet dažnai sutartys teisiškai būna neteisingos. Kaip pvz tele2 sutartyje nurodyta, kad nutraukus sutartį privalai sumokėti visą likusią sumą už nesuteiktas paslaugas. Ir nepaisant to, kad pats padėjai parašą, tai yra nesąmoningas punktas, nes negalima reikalauti mokesčio už nesuteiktas paslaugas. Taigi, tereikia pasiskųsti atitinkamom inspekcijoms ir sutartis būna nutraukta už 40 lt man atrodo. ( ši teorija negalioja mobil. tel. ) Taigi, manau, kad ir šis punktas yra nesąmoningas ir prieštaraujantis vartotojų teisėms, nes jei, pavyzdžiui, manęs netenkino agentūros darbas ir aš noriu samdytis kitą? Žodžiu teisiškai, už nesuteiktas paslaugas niekas negali priversti mokėti pinigų, o jei jie savo darbo jau nebedirba, tai vadinasi ir lt. prašyti negali. Aišku, čia tik mano teorija smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tercija: 23 spalio 2013 - 11:06
Sveiki,
Nezinau kaip Jus, bet as paskutiniu metu susiduriu beieskant busto su tokia problema: paskambini del busto apziuros, pimiausia pasiteirauja ar tu ne is agenturos atsakai, kad ne. Tada paprasai susitikimo apziurai, teigia, kad savaitgali niekaip nebus galima apziureti. Tada skambinu pirmadieni is ryto del apziuros, sako, kad jau susitartas pardavimui, siandien mokes uzstata. Ir taip jau keletas variantu buvo: pradzioj neimanoma susitikti po to jau susitartas pardavimui. Man tai kyla tokios mintys, kad tai manipuliaciniai skelbimai. Ar Jums nepasitaike?
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2013 10 28, 12:49)
Sveiki,
Nezinau kaip Jus, bet as paskutiniu metu susiduriu beieskant busto  su tokia problema: paskambini del busto apziuros, pimiausia pasiteirauja ar tu ne is agenturos atsakai, kad ne. Tada paprasai susitikimo apziurai, teigia, kad savaitgali niekaip nebus galima apziureti. Tada skambinu pirmadieni is ryto del apziuros, sako, kad jau susitartas pardavimui, siandien mokes uzstata. Ir taip jau keletas variantu buvo: pradzioj neimanoma susitikti po to jau susitartas pardavimui. Man tai kyla tokios mintys, kad tai manipuliaciniai skelbimai. Ar Jums nepasitaike?

ko man tik nera pasitaike...bet siaip labiausia nuvyle patys tarpininkai: del vieno buto esu skambinusi n kartu: seimininke isvykusi, Vinliuje buna retai, todel aprodyti nera galimybes, as jums paskambinsiu, kai ji gris...taip iki siol ir negrizo matyt......yra buve ir kad va sitaip: apziuret nera galimybes, o po kiek dienu jau parduotas. as tai galvoju, gal tuo atveju is tikruju jau yra preliminarus pirkejas, tai seimininkai ir laukia, ka jie nuspres...nors as su visais sazininga buvau: jei kazkokie zmones galvoja, taip ir sakydavau, kad galvoja, o jei nesugalvos, paskambinsiu
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2013 10 28, 12:49)
Sveiki,
Nezinau kaip Jus, bet as paskutiniu metu susiduriu beieskant busto  su tokia problema: paskambini del busto apziuros, pimiausia pasiteirauja ar tu ne is agenturos atsakai, kad ne. Tada paprasai susitikimo apziurai, teigia, kad savaitgali niekaip nebus galima apziureti. Tada skambinu pirmadieni is ryto del apziuros, sako, kad jau susitartas pardavimui, siandien mokes uzstata. Ir taip jau keletas variantu buvo: pradzioj neimanoma susitikti po to jau susitartas pardavimui. Man tai kyla tokios mintys, kad tai manipuliaciniai skelbimai. Ar Jums nepasitaike?

man tai cia kvepia bandymu irodyt(ypac jei skelbimas kokios NT idetas),kad prekyba vyksta ogogo, kad butus/namus perka kaip duona doh.gif man tai yra pasitaike,kad nuvaziuoji apziuret, derini kaina, tai savininkas " verkia", kad nera is ko nuleisti, kad nebent kokius 500Lt doh.gif po keliu savaiciu bac ir ziuri, kad tas objektas pardavinejimas minimum uz 20Kt mazesne kaina ir niekas neperka biggrin.gif Kartais geriau zvirblis rankoj, nei erelis danguj......
Atsakyti
Sakykit, o kokiu pagrindu NT agentai ima atlygi nuomojant buta is nuomininko, kuris neuzsisake jo paslaugu. Beveik visuose skelbimuose raso "..jei butas tiks bus taikomas vienakartinis tarpininkavimo mokestis 500 lt". Uz ka cia ir kokiu pagrindu reikia moketi? g.gif
Atsakyti
Kadangi itin aktyviai ieskau busto. Tai pasidalinsiu dar vienu NT agenturu "puikiu darbu" ir noru padeti nusipirkti busta smile.gif Sugalvojau keliems agentams parasyti meilus, kad iesku busto, gal gali padeti, (nes nuo skelbimu ziurejimo jau svaigsta galva smile.gif). Ir ka gaunu? Ogi spyga taukuota... Pradzioj praso uzpildyti pirkejo anketa i kuria ieina tokie itin ivairiu minciu kelianciu klausimu, pvz.: Kur Jus dabar gyvenate? Po to atsako, kad siuo metu turime pasiulyti viena varianta ir bac skelbimo nuoroda is aruodo, kuriame siuloma 2 aukstas is devyniu, nors anketoje uzpildziau kategoriskai nesiulyti devynauksciu ir dvylikauksciu. (Tai kam ta anketa pildymui?) O skelbimus as ir pati visus zinau smile.gif
Kita agente intensyviai reklamuojasi feisbuke, is viso nieko nepasiule
Susidariau ispudi, kad niekas nieko tau nepades, reikia ieskotis paciam:)
Net kyla klausimas kodel jie vadinasi NT agentai????
P.s. isbandyta agentura - Remax.
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2013 10 30, 18:32)
Kadangi itin aktyviai ieskau busto. Tai pasidalinsiu dar vienu NT agenturu "puikiu darbu" ir noru padeti nusipirkti busta smile.gif Sugalvojau keliems agentams parasyti meilus, kad iesku busto, gal gali padeti, (nes nuo skelbimu ziurejimo jau svaigsta galva smile.gif). Ir ka gaunu? Ogi spyga taukuota... Pradzioj praso uzpildyti pirkejo anketa i kuria ieina tokie itin ivairiu minciu kelianciu klausimu, pvz.: Kur Jus dabar gyvenate? Po to atsako, kad siuo metu turime pasiulyti viena varianta ir bac skelbimo nuoroda is aruodo, kuriame siuloma 2 aukstas is devyniu, nors anketoje uzpildziau kategoriskai nesiulyti devynauksciu ir dvylikauksciu. (Tai kam ta anketa pildymui?) O skelbimus as ir pati visus zinau smile.gif
Kita agente intensyviai reklamuojasi feisbuke, is viso nieko nepasiule
Susidariau ispudi, kad niekas nieko tau nepades, reikia ieskotis paciam:)
Net kyla klausimas kodel jie vadinasi NT agentai????
P.s. isbandyta agentura - Remax.

Lietuvoje profesionaliu NT agentu yra tik vienetai, kiek susiduriau ieskodama nuomotis buto, visi kiti tik nemazais lengvais pinigais privilioti jaunuoliai, tai tokie ir agentai, as nuolat beskaitydama skelbimus ir sekdama rinka jau turbut tapau tokia pati kompetetinga agente kaip ir jie lotuliukas.gif
Atsakyti