As tai nesuprantu brokeriu paskirties... Ziuriu skelbimus, skambinu - man arba neatsiliepia arba sako, kad perskambins su informacija, kada galima buta apziureti. Bet deja, niekas neperskambina... Nejau nereikia pirkeju??
pastaruoju metu pastebejau tokia tendencija - skambina zmogus, sako noriu buta apziuret, klausiu ar jus ne brokeris?sako ne, ateina apziuri ir ant galo sako-nu tai as is agenturos
QUOTE(Nessi @ 2013 05 30, 14:09)
Tada kyla klausimas: o kaip žadama tą objektą parduoti?
Geras klausimas
QUOTE(Eve-line @ 2013 06 01, 17:21)
As tai nesuprantu brokeriu paskirties... Ziuriu skelbimus, skambinu - man arba neatsiliepia arba sako, kad perskambins su informacija, kada galima buta apziureti. Bet deja, niekas neperskambina... Nejau nereikia pirkeju??
As irgi su tuo paciu susiduriau. ir tokiu brokeriu buvo daugiau nei tikrai ieskanciu klientu.
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 06 01, 19:11)
pastaruoju metu pastebejau tokia tendencija - skambina zmogus, sako noriu buta apziuret, klausiu ar jus ne brokeris?sako ne, ateina apziuri ir ant galo sako-nu tai as is agenturos
cia panasiai kaip pas mane atejo, pafotkino (nepriestaravau, nes jis minejo, kad sius komercini pasiulyma savo klientams, tai norejo tureti savo darytas foto) ir be mano sutikimo reklamavo savo agenturos tinklapyje.....
Vienas ir svarbiausias dalykas brokerio darbe (bent mano asmeniniu įsitikinimu) niekada, niekada, niekada nemeluoti. Jei yra pelesio tai mreikia pasakyti. Jei darai nuotraukas, tai negalima jų dėti viešai. Labai gaila, kad žmonės labai bijo sutarčių su brokeriais, nes ten yra nurodoma, ką brokeris įsipareigoja daryti ir jei to nedaro nesilaiko sutarties nuostatų ir gali būti išmestas iš asociacijos. Tikrai trūksta teisinio reglamentavimo, kad apskritai brokerių vardas nebūtų teršiamas.
QUOTE(Nessi @ 2013 06 02, 13:31)
Vienas ir svarbiausias dalykas brokerio darbe (bent mano asmeniniu įsitikinimu) niekada, niekada, niekada nemeluoti. Jei yra pelesio tai mreikia pasakyti. Jei darai nuotraukas, tai negalima jų dėti viešai. Labai gaila, kad žmonės labai bijo sutarčių su brokeriais, nes ten yra nurodoma, ką brokeris įsipareigoja daryti ir jei to nedaro nesilaiko sutarties nuostatų ir gali būti išmestas iš asociacijos. Tikrai trūksta teisinio reglamentavimo, kad apskritai brokerių vardas nebūtų teršiamas.
mano atveju, tas brokeris net ir neprase manes pasirasyti kokia nors sutarti, nors projekta paliko, sake pagalvoti, bet as jam paskambinau ir pasakiua, kad nenorim sutarties, o nuotraukos vis tiek buvo publikuojamos...o jis priklauso asociacijai. nieko as ir nedarysiu ir nebuciau dariusi, bet kai ateina mano klaisokas (irgi priklausantis asociacijai, tik dirbantis individualiai) ir sako: o tavo buto nuotraukos viesai vaiksto, tai pasijunti kaip sekamas.....
pritariu, siuo metu brokeriu veikla yra uztersta, todel zmones ir nepasitiki, tad linkiu kuo greiciau susitvarkyti
Labai ačiū.
Bandysim po truputį savo darbu parodyti, kad kiekvieną centą uždirbame sąžiningai.
Bandysim po truputį savo darbu parodyti, kad kiekvieną centą uždirbame sąžiningai.
Norėčiau pasidžiaugti bei tiems kas domisi šiandienine rinka pranešti, kad ji tikrai vietoje nestovi ir pardavimai sparčiai auga.
iliustracija skaičiais:
Vilnius
2013
Parduotų butų sk. Palyginus su 2012
483 10,8%
563 40,8%
581 5,8%
706 48,9%
Čia vien per keturis šių metų mėnesius. Matėme, kad gegužę augimas taip pat buvo pastebimas.
Taigi- geros naujienos
iliustracija skaičiais:
Vilnius
2013
Parduotų butų sk. Palyginus su 2012
483 10,8%
563 40,8%
581 5,8%
706 48,9%
Čia vien per keturis šių metų mėnesius. Matėme, kad gegužę augimas taip pat buvo pastebimas.
Taigi- geros naujienos
Pas mus situacija tokia, kad be brokerių turbūt niekaip neapseisim. Turim būta, norime parduoti, bet gyvename kitame mieste. Jūs dudate brokeriams raktus, jei pardavinejat, per agentūras? Kur dabar geriausia ir kur ima mažiausiai?
Tikrai būna, kad brokeriui yra duodami raktai nuo buto ar namo, bet prieš tai visada reikia aptarti, kad namuose nebūtų vertingų daiktų. Brokeris turi Jums padėti, o ne veltis į visokias situacijas. Dėl to kur geriausia ir kur mažiausiai ima, tai jau spręsti reikės pačiai. Ir gerose kompanijose pasitaiko nekokių brokerių, o mažose pasitaiko tikrai gerų. O kaina, tai visur derybų klausimas. Kiek susitarsite- tiek ir mokėsite
Sveiki, nusiziurejom buta, bet per agentura, norejau paklausti ar yra kas susidure su Vakaru NT agentura? gal kokiu atsiliepimu turit, ar verta su jais susideti ? gal reikia i kazka atkreipti demesi? veiksmas kyksta Klaipedoje
Gal galit parekomenduot gera patikima NT agentura dirbancia keliuse miestuose? Gyvenu Kaune, noriu Vilniuje parduot nama ir neturiu galimybes pati visais siais dalykasi uzsiiminet. galit i az.