QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2013 02 12, 13:28)
Beje preliminari sutartis buvo pasirasyta bendroveje,taciau dvipraskiskai ivardinta atsakomybe neivykus sandoriui del pardavejos kaltes (kaip ir atsitiko mano atveju)sumokejau avansa 3000lt.todel kai pardaveja pardave buta kitiems pareikalavau is firmos papildomu 3000lt.kaip kompensacijos,aciau buvo pareiksta,kad juos pacius apgavo ir man priklauso tik mano avansas, kuri atgausiu grazinusi jiems sutarti
P.S Butinai paskelbsiu imones pavadinima,kai nuspresiu kaip toliau pasielgti
P.S Butinai paskelbsiu imones pavadinima,kai nuspresiu kaip toliau pasielgti
Supratau:
ši NT kompanija pardavinėjo butą neturėdama sutarties su buto savininkais. Tokiu būdu patys pateko į spąstus. Dabar liko kalti prieš Jus. Normali kompanija niekada nepardavinės jokio NT turto be sutarties, t.y. raštiško savininko įgaliojimo. Todėl savininkai nesijaučia kalti kažką pažeidę. Dažniausiai be sutarčių sutinka dirbti silpni brokeriai, kurie negalį įrodyti savo naudos savininkui. O jei savininkas nejaučia naudos sau, jis nepasirašinėja jokių sutarčių.
Męs be sutarčių nedirbame todėl ir išvengiame tokių nemalonių situacijų. Ir vienu metu atsiradus keliems pirkėjams (kaip Jūsų atveju) sugeneruojame (aukcionas) papildomą pridėtinę vertę savininkui.
P.S. Dar vienas paklausimas. O tai pasirašant preliminarią sutartį turėjo pasirašyti buto savininkai. Ir jei jie pasirašė, tai turi atsakyti už savo poelgį.