Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

QUOTE(svelni @ 2012 11 07, 22:31)
Linas.vasaris tai viskas aisku paziurejus pagal skelbimus,kuri pardavinejat jus,o kuri pats savininkas  biggrin.gif 

man įdomu, iš kur tokius savininkus traukiat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linas.vasaris @ 2012 11 07, 17:29)
Tada paėmiau ir apėjau visus aplinkinius namus, užeidamas į svečius pas žmones ir dalydamas lankstinukus apie butą. Viename bute gyveno nuomininkai, paskambino po kelių dienų. Apžiūrėjo, dar po dienos padavė rankpinigius. Savininkai liko šoke gerąja prasme.smile.gif

Nerealiai čia, vat tokiam aktyviam brokeriui ir aš duočiau savo NT, jei jį dar turėčiau smile.gif Bet turbūt tik Panevežyje dirbat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 08 lapkričio 2012 - 09:15
QUOTE(Lefrais @ 2012 11 08, 10:14)
Nerealiai čia, vat tokiam aktyviam brokeriui ir aš duočiau savo NT, jei jį dar turėčiau smile.gif Bet turbūt tik Panevežyje dirbat?

Dirbu Vilniuje, gyvenu Trakuose, 21 savo gyvenimo metus praleidau Panevėžyje,
tėviškė mano Anykščiai, tikiu Lietuvos pajūriu. smile.gif Taigi dirbu Vilniuje, Trakuose, Panevėžyje, Anykščiuose, Pajūryje

http://www.remax.lt/brokeris/203

P.S. Vakar pardaviau butą, savininkai iki manęs pardavinėjo 4 mėnesius. Pradėjau darbą, išreklamavau internete.......nė vieno skambučio, pasiunčiau visiems savo kolegoms su kuriais bendradarbiauju (372 brokeriai). Rezultatas - visiškas nulis. Toliau panaudojau vieną marketinginę priemonę apie kurią nenorėčiau labai pasakoti, nes tai kaip ir mano komercinė paslaptis. Keturi skambučiai, sutartos trys apžiūros, iš pirmos ir antros gauti du pasiūlymai parduoti. Šiandien paimti rankpinigiai, ketvirtą apžiūra atšaukiau. Ir dar: pardavėjas ir pirkėjas dirba vienoje darbovietėje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(linas.vasaris @ 2012 11 08, 14:01)
tėviškė mano Anykščiai, tikiu Lietuvos pajūriu. smile.gif Taigi dirbu Vilniuje, Trakuose, Panevėžyje, Anykščiuose, Pajūryje

P.S. Vakar pardaviau butą, savininkai iki manęs pardavinėjo 4 mėnesius. Pradėjau darbą, išreklamavau internete.......nė vieno skambučio, pasiunčiau visiems savo kolegoms su kuriais bendradarbiauju (372 brokeriai). Rezultatas - visiškas nulis. Toliau panaudojau vieną marketinginę priemonę apie kurią nenorėčiau labai pasakoti, nes tai kaip ir mano komercinė paslaptis. Keturi skambučiai, sutartos trys apžiūros, iš pirmos ir antros gauti du pasiūlymai parduoti. Šiandien paimti rankpinigiai, ketvirtą apžiūra atšaukiau. Ir dar: pardavėjas ir pirkėjas dirba vienoje darbovietėje smile.gif

Linai
Jus puikus marketingistas. Juk ir cia save giriate,koks Jus nuostabus. Turiu pasakyti puikiai veikia, jau ir norinciuju sarasa bus galima sudaryti smile.gif Tiesa neradau nei viename poste, kur patys klientai girtusi jusu nuveiktu darbu, ar praleidau? g.gif
Grizau atgal i temos pradzia, emiau skaityti viska ka zmones rase, perskaicius visa tema apie nuo Remax nukentejusiu zmoniu tikrai ne vienas ir ne du, kaip taip nutinka, kad nuostabus ,triusiantys, veiklus,net sakyciau nerealus brokeriai, o nepatenkintu vistiek salyginai daug?

Atsakyti

Ir dar: pardavėjas ir pirkėjas dirba vienoje darbovietėje smile.gif

va cia tai geras biggrin.gif biggrin.gif
ne vienas isvardintas jusu miestas man netinka,kitu atveju kreipciausi i jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linas.vasaris @ 2012 11 08, 13:01)

Suprantama, brokeris brokeriui nelygu, bet jei internete nuskamba prasti atsiliepimai apie agentūrą, tai jau kiekvienam brokeriui ne į naudą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 08 lapkričio 2012 - 15:06
QUOTE(ingriduska @ 2012 11 08, 14:09)
Linai
Jus puikus marketingistas. Juk ir cia save giriate,koks Jus nuostabus. Turiu pasakyti puikiai veikia, jau ir norinciuju sarasa bus galima sudaryti smile.gif Tiesa neradau nei viename poste, kur patys klientai girtusi jusu nuveiktu darbu, ar praleidau? g.gif
Grizau atgal i temos pradzia, emiau skaityti viska ka zmones rase, perskaicius visa tema apie nuo Remax nukentejusiu zmoniu tikrai ne vienas ir ne du, kaip taip nutinka, kad nuostabus ,triusiantys, veiklus,net sakyciau nerealus brokeriai, o nepatenkintu vistiek salyginai daug?

Tikrai neprašau savo klientų mane girti visoje internetinėje erdvėje. Geriausias man klientų atlygis tai rekomendacijos. Nuostabus jausmas, kada paskambina žmogus ir sako: man jus rekomendavo mano pažįstamas........Nepatenkintų brokeriu darbu buvo ir bus visada. Deja, ir aš tokių turiu. Tikrai ne kiekvieną objektą parduodu. Labai geras rezultatas yra 50% visų turimų objektų pardavimas. Savo darbo pradžioje iš nepatirties ir norėdamas klientams gero, prisiėmiau NT turto nerealiomis kainomis. Tada nepardavus klientai pykdavo ir nutraukdavo sutartis. Vėliau pradėjau rinktis. Dabar jau matau nuvykus į objektą, ar aš galiu kažką padaryti kitaip, kad parduočiau. Žinot 50% objektų į kuriuos nuvykstu aš jau atsisakau imti į prekybą. Arba matau, kad šiandieninėje rinkoje jis yra visiškai neįdomus (tai komerciniai ir kt. objektai reikalaujantys milžiniškų investicijų), nerealiomis kainomis (aš niekur neskubu, jei neparduosiu gali likti, valgyt neprašo), objektai turintys daug savininkų ir nors vienas atsisako pasirašyti sutartį, neoficialiai (be sutarties) nedirbu. Dabar apie nepatenkintus. Paravinėjau namą 950 000. Realiai namas vertas tokių pinigų. Tačiau tokių namų pardavimai vienetiniai. Pasiūla didelė, paklausa labai maža. Greitai pavyko surasti pirkėją rusą. Gautas pasiūlymas 900 000. Savininkas sutiko, žmona neleido: "jei taip greitai atsirado pirkėjas vadinasi kaina per maža, nupirks ir už 950000." Kaip begalėdamas įtikinėjau klientę, kad kaina tiesiog puiki ir reikia naudotis proga, nes jei ne šis klientas kito lauksim ilgai. Niekas nepadėjo. Ką gi, tą rusą perleidau kitam brokeriui, iš kurio jis greitai nupirko namą. Mūsų namui daugiau pasiūlymų nebebuvo, kainą vėliau nuleidus iki 800 000 ir nenupirkus sutartis buvo nutraukta. Išsisikiriant savininkė pasakė, viskas būtų gerai jei tada būtum mane daugiau paspaudęs, juk tu brokeris, turi mokėti......smile.gif Klientė liko manimi nepatenkinta.

Ir dar dauguma nepatenkintų mūsų kompanijos brokeriais yra nepatenkinti ne paslaugomis o kaina. Taip, mes kainuojame daugiau nei statistinis vidutinis brokeris, bet mūsų pardavimai siekia 54% visų mūsų objektų. Ir dar, aš geriau dirbsiu su 10-15 objektų, bet nuosekliai, pagal planą skirdamas visiems jiems laiko, nei su 30-50 ar daugiau, kurių joks brokeris aprėpti negalėtų. O tada ir nukenčia brokerio darbo kokybė. Ir klientų atsiranda daug nepatenkintų. Savo veiklos pradžioje stipriai dirbau su nuoma, nes reikėjo greitų pinigų. Dabar stipriau pasineriu į sklypus.....uždarbis didesnis. Tikrai dirbu ir su butais jei matau, kad galiu parduoti ir mano pagalba reikalinga.

P.S. Tikrai reklamos sau nedarau, nes važinėjimas apžiūrėti objektų užima daug laiko ir pardavimui ne visi tinka. Bet jei paskambina žmogus iš rekomendacijų, pas jį važiuoju tuoj pat. Tai patys geriausi klientai. Be to yra dar viena problema. Ne visiems ir aš tinku. Ir aš tai puikiai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(linas.vasaris @ 2012 09 25, 12:59)
Šiaip aš leidžiu kalbėti ir savininkui, bet pasakysiu, kad kartais taip susikerta pirkėjas su pardavėju.......tada jau tampa aišku, kad sandoris nuplaukė.
2. Paprasčiausiai nesutampa biosrovės. Pvz.: vienas pirkėjas kartu apžiūrint butą mestelėjo: "ir koks durnius galėjo taip suklijuoti plyteles"....o tas "durnius" savininkas.....po apžiūros jis man ir sako: "jei jis pirks butą pasakyk, kad jam aš neparduosiu"

mums taip manau yra doh.gif domina vienas objektas, bet jau savininkai tai ....MB irgi toks nepescias tai turejau vos nestabdyti, kad su savinininkais neapsizodziuotu biggrin.gif daug geriau mums sekesi bendrauti su agentu,kurie ta objekta padavineja.Agentas matyt labiau suinteresuotas parduoti nei patys savininkai unsure.gif
P.S. Rekomenduokit gera NT agentura Siauliuose ir aisku agenta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 08 lapkričio 2012 - 19:49

Linai, perziurejau Jusu siulomus objektus ir kyla vienas klausimas
Kaip Jus itikinejat klienta pirkti buta Eitminu g. su daline apdaila uz tokia kaina, kai salia statomas aplinkelis?
Ar tokia kaina ne is kosmoso?????
Atsakyti
Turiu klausimeli.. Ar yra Lietuvoje agenturu, kurios rupinasi nuomos surinkimu is nuomininku ir minimalia buto prieziura (gedimais)?
Atsakyti
Gal kas patars ir mano situacijoje: ieskau namo Kaune iki 400tukst, zemes bent 5a, dalis namo netinka.
Bandem ir patys skelbimus skelbti, ir per "aplink" ieskoti. nu niekaip nesiseka. Agentai siulo kazkaip man atrodo desperatiska, jau kokius min 2 metus marinuojamus skelbimuose namus, kur visai neatitinka, bet minimaliu musu reikalavimu.
atnaujiman skelbima, kad ieskom, sulaukiam pagyvejimo, bet siuloma arba visai be zemiai namai, arba toli kur rajonuose. Tai negi paciam mieste nieko nevyksta g.gif
Atsakyti
Oi Elze kaip jus suprantu unsure.gif sunku dabar nupirkti kazka gero uz padoria kaina.Pvz kur jau man patinka, tinka ir rodos betruksta tik atsivezti savo daiktus ir gyventi, tai kaina toks kosmosas verysad.gif doh.gif kur reikia dar belekiek desimciu(o gal net simtu tukstanciu) tukstanciu litu investiciju tai pilna, bet ir tai kai pagalvoji lengviau tada pasistatyti nei pirkti griuvesius unsure.gif
Atsakyti