QUOTE(svelni @ 2012 11 07, 16:14)
mes gavome is vienos nedideles NT agenturos pasiulyma,kad ju procentai is pirkejo,o ne is musu pardavejo.Bet tai maza vietines reiksmes agentura.Kazkaip net nesusidomejau, nes toks jausmas, kad jie tik isides i savo intr.pslp. musu parduodama objekta ir tiek.
P.S. Man idomu ar pasirasomoje sutartyje, tarp agenturos ir pardavejo, yra kokie isipareigojimai agentui?Na pvz, kad per toki ir toki termina parduos objekta?Paskambinus i kelias dideles NT agenturas visos kaip susitarusios sako,kad tokio punkto sutartyje nera.Tai pasakykit koks tikslas tada man duoti NT agenturai pardavneti savo objekta jei i ta pati *infected* ar aruodas.lt galiu ir pati ideti ta skelbima, vis atnaujinti, kaina pakoreguoti, klientui aprodyti,+geru foto pridaryti????....na tikiu,kad yra zmoniu,kurie zut but nori pirkti tik per agentura
dar vienas pvz.mus dominantis objektas pardavinejimas per agentura.Pakalbinus tiesiogiai savininkus kainos jie neleidzia ne 1lt,o agentas, nuvaziavus i ofisa pas ji, kalba kitaip, ir kaina paderintume ir t.t.
1.Galima įsipareigoti parduoti Jūsų NT, bet už realią rinkos kainą. 2. Koks tikslas duoti pardavinėti XXX agentūrai nežinau. 3. Koks tikslas duoti man pardavinėti objektą? Reikia paklausti mano klientų. Jie pardavinėjo patys, neparduodavo, po to susirasdavo mane, aš nustatydavau realią rinkos kainą, teisingai organizuodavau smūginę reklamą ir parduodavau. Iš principo net galiu įsipareigoti nedėti nė į vieną NT tinklalapį išskyrus savo kompanijos. Man net to nereikia, per aruodą, edomus, skelbiu, domoplius, alio parsiduoda vienetai........Aš savo klientų klausiu: ar darėte bute remotą? Taip sako vieni, dariau. Ėmėte atostogas remontui? Taip, sako ėmiau. Jei norite pats pardavinėti pasiimkite atostogas ir dirbkite. O jei samdote meistrus remonto darymui, tai galima ir brokerį pasisamdyti. Paprasčiausiai žmonės galvoja, kad pardavinėti butą galima nieko nedirbant, šiaip iš neturėjimo ką veikti. jei toks požiūris pas brokerį, tai tada aišku, kad pačiam geriau. Paskutinį butą pardaviau nerealiai. Nebežinojau ką daryti, išreklamavau kaip begalėjau. Tada paėmiau ir apėjau visus aplinkinius namus, užeidamas į svečius pas žmones ir dalydamas lankstinukus apie butą. Viename bute gyveno nuomininkai, paskambino po kelių dienų. Apžiūrėjo, dar po dienos padavė rankpinigius. Savininkai liko šoke gerąja prasme.
Žinokite ieškome įvairiausiu ir netikėčiausių galimybių parduoti savo klientų NT. Ir aišku, per daug objektų neprisiimu.......Visiems tokio dėmesio tikrai negalėčiau skirti. Ir dar du skelbimai savininko ir mano, atspėkite kuris mano, kuris savininko. ir dar atspėkite kuriam skambina, kuriam ne:
http://www.edomus.lt...09a703702c924df
http://www.edomus.lt...7c6f2e098cb154e