Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

QUOTE(Ilka* @ 2012 10 26, 20:13)
Mums teko. Irgi pasirodė truputį keista, bet jokių asmeninių duomenų neprašė, tai pasirašėm. Mūsų agentė sakė, kad jiems ataskaitoms tie popieriai reikalingi, kad matytųsi, kad dirba  biggrin.gif

Na pasirasai tam, kad nesugalvotumi to busto pirkit per kita agentura arba isvis be agenturos smile.gif Jie jums ta buta aprode, tai ir tures teise issireikalauti priklausancius mokescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidmux @ 2012 10 28, 13:08)
Na pasirasai tam, kad nesugalvotumi to busto pirkit per kita agentura arba isvis be agenturos smile.gif Jie jums ta buta aprode, tai ir tures teise issireikalauti priklausancius mokescius smile.gif

Po tokiomis sąlygomis nepasirašėme, taigi iš mūsų jie neturi teisės nieko reikalauti. Iš šeimininkų - galbūt, bet tai ne mano reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Vidmux @ 2012 10 28, 14:08)

Kas cia per navarotai? Nuo kada apziurint preke, reikia pirkejui susimoket??????? Tipo apziuri rubus, nepatiko vis tiek susimoki, apziuri masinas, nepatiko, susimoki....Nesamone kazkokia, man tai tas reikalavimas pasirasyti, dvelkia visisku NT krachu...tipo agentams lengviau itikineti zmones kiek daug zmoniu perkanciu NT, va popereliai, va kiek pasirase....ir pan. Mes nei vienam agentui nieko nepasirasom, nes sis manipuliacinis budas visiskai nepriimtinas. Kodel bumo metu niekas nieko neprase pasirasineti????
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2012 10 28, 18:22)
Kas cia per navarotai? Nuo kada apziurint preke, reikia pirkejui susimoket??????? Tipo apziuri rubus, nepatiko vis tiek susimoki, apziuri masinas, nepatiko, susimoki....Nesamone kazkokia, man tai tas reikalavimas pasirasyti, dvelkia visisku NT krachu...tipo agentams lengviau itikineti zmones kiek daug zmoniu perkanciu NT, va popereliai, va kiek pasirase....ir pan. Mes nei vienam agentui nieko nepasirasom, nes sis manipuliacinis budas visiskai nepriimtinas. Kodel bumo metu niekas nieko neprase pasirasineti????

Parasas, kad apziurejote objekta, agentams reikalingas, kad galetu atsiskaityt savininkui ir/ar vadovui jog aprode buta klientams. Tai nera joks isipareigojimas pirkti, sumoket procenta ar panasiai. Taigi nereik be reikalo piktintis ir kliedeti. Pirma paskaitykit kur pasirasot, paskui komentuokit.
Atsakyti
QUOTE(kapec @ 2012 10 29, 09:59)
Parasas, kad apziurejote objekta, agentams reikalingas, kad galetu atsiskaityt savininkui ir/ar vadovui jog aprode buta klientams. Tai nera joks isipareigojimas pirkti, sumoket procenta ar panasiai. Taigi nereik be reikalo piktintis ir kliedeti. Pirma paskaitykit kur pasirasot, paskui komentuokit.

Jeigu nieko tas parasas nereiskia, tai kam ji pasirasyti???????
Beje skaiciau as ta apziuros akta ir ta vieta, kad Jus tampate musu klientu, man nepatinka, todel ir nenoriu pasirasyti. Labai idomu, kad einant apziureti NT nei vienas agentas pries tai, nesiulo nieko pasirasyti, ar tai ne manipuliacija????
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2012 10 29, 14:11)
Jeigu nieko tas parasas nereiskia, tai kam ji pasirasyti???????
Beje skaiciau as ta apziuros akta  ir ta vieta, kad Jus tampate musu klientu, man nepatinka, todel ir nenoriu pasirasyti. Labai idomu, kad einant apziureti NT nei vienas agentas pries tai, nesiulo nieko pasirasyti,  ar tai ne manipuliacija????

jei neskaitote ka zmones raso, kam is vis klausiate ir komentuojate? Juk aiskia parase, kad jusu parasas patvirtina, kad jus apziurejote si buta tam tikro agento deka. Jei jus po to bandytumete pirkti buta ne per agenta, savininkas vis tiek tures sumoketi agentui komisinius. Kartais savininkai bando apgauti agenta, o jusu parasas yra irodymas teisme, kad jus butent atvede tas agentas, o ne pats savininkas . Elementaru ir jokiu cia mahinaciju, ir kad jus klientu tampate, tai tas pats kas ateiti kirptis i kirpykla ir piktintis kad tapote kirpyklos klientu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2012 10 29, 23:33)
jei neskaitote ka zmones raso, kam is vis klausiate ir komentuojate?  Juk aiskia parase, kad jusu parasas patvirtina, kad jus apziurejote si buta tam tikro agento deka. Jei jus po to bandytumete pirkti buta ne per agenta, savininkas vis tiek tures sumoketi agentui komisinius. Kartais savininkai  bando apgauti agenta, o jusu parasas yra irodymas teisme, kad jus butent atvede tas agentas, o ne pats savininkas . Elementaru ir jokiu cia mahinaciju,  ir kad jus klientu tampate, tai tas pats kas ateiti kirptis i kirpykla ir piktintis kad tapote kirpyklos klientu.  doh.gif

Visų pirmą apžiūros aktas yra vienintelis ir ikras įrodymas, kad brokeris kažką dirbą.
Remdamasis apžiūros aktu aš siunčiu klientui ataskaitas apie darbą su objektu. Antra, mus kontroliuoja mūsų kompanija. Apžiūros aktas suvedamas į duomenų bazę ir vadovas mato apie mūsų aktyvumą arba priešingai. Trečia, apžiūros aktas tai kompanijos pirkėjų registras, neperkant apžiūrėto buto mes potencialiam pirkėjui siūlome kitus objektus. Ketvirta, aišku tai yra ir įrodymas, kad klientas surastas agentūros pagalba. Penkta, pavyzdys iš darbo praktikos. Vienas iš pardavinėjamų objektų buvo apvogtas. Policija pareikalavo pateikti apžiūros aktus. Nuo to laiko mūsų kompanijoje apžiūros aktai privalomi. Šešta: APŽIŪROS AKTAS NIEKADA NIEKO NEĮPAREIGOJA.
Atsakyti
QUOTE(linas.vasaris @ 2012 10 30, 11:10)
Visų pirmą apžiūros aktas yra vienintelis ir ikras įrodymas, kad brokeris kažką dirbą.
Remdamasis apžiūros aktu aš siunčiu klientui ataskaitas apie darbą su objektu. Antra, mus kontroliuoja mūsų kompanija. Apžiūros aktas suvedamas į duomenų bazę ir vadovas mato apie mūsų aktyvumą arba priešingai.

As pries apziurinejima gyvai, kaip sakant, perziurejau internete kas mane domina ir radau viena buta. Nukopinau pavadinima ir ivedziau i google paieska, toliau bus idomu: viena NT sita buta parduoda viena kaina, o kita - 1,5 karto brangiau, nuotraukos sumaisytos: tai kito buto, bet to pacio rajono, tai kvadratu skirtumai, vienu zodziu, lyg ir tas pats butas, bet ne 100%. Na gerai, galvoju, parasysiu @ ir viska susizinosiu, deja, atsakymo nesulaukiau. Tai ar cia patikima ir rimta NTA Westhouse, jai i @ neatsako, kam tada @ kontaktai?!
Atsakyti
QUOTE(tianu @ 2012 10 30, 18:58)
As pries apziurinejima gyvai, kaip sakant,  perziurejau internete kas mane domina ir radau viena buta. Nukopinau pavadinima ir ivedziau i google paieska, toliau bus idomu: viena NT sita buta parduoda viena kaina, o kita - 1,5 karto brangiau, nuotraukos sumaisytos: tai kito buto, bet to pacio rajono, tai kvadratu skirtumai, vienu zodziu, lyg ir tas pats butas, bet ne 100%. Na gerai, galvoju, parasysiu @ ir viska susizinosiu, deja, atsakymo nesulaukiau. Tai ar cia patikima ir rimta NTA Westhouse, jai i @ neatsako, kam tada @ kontaktai?!

Štai NT kompanijos, kurios susibūrę į asociaciją. Nors už kiekvieną garantijų neduodu, bet šių kompanijų brokerį visada galima bent jau apskųsti, kad ir svetimų foto panaudojimą, asociacijai:

http://www.lnta.lt/lt/nariai

Bet tokių atvejų nepamenu, kad būtų buvę. Apie Westhause pirmą kartą išgirdau. Jie net savo tinklapio neturi. Bėkit nuo tokių tipo kompanijų.
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2012 10 21, 08:45)
Is pirkejo procentus paimame?  lotuliukas.gif  Juokaujat?!

mes gavome is vienos nedideles NT agenturos pasiulyma,kad ju procentai is pirkejo,o ne is musu pardavejo.Bet tai maza vietines reiksmes agentura.Kazkaip net nesusidomejau, nes toks jausmas, kad jie tik isides i savo intr.pslp. musu parduodama objekta ir tiek.
P.S. Man idomu ar pasirasomoje sutartyje, tarp agenturos ir pardavejo, yra kokie isipareigojimai agentui?Na pvz, kad per toki ir toki termina parduos objekta?Paskambinus i kelias dideles NT agenturas visos kaip susitarusios sako,kad tokio punkto sutartyje nera.Tai pasakykit koks tikslas tada man duoti NT agenturai pardavneti savo objekta jei i ta pati *infected* ar aruodas.lt galiu ir pati ideti ta skelbima, vis atnaujinti, kaina pakoreguoti, klientui aprodyti,+geru foto pridaryti????....na tikiu,kad yra zmoniu,kurie zut but nori pirkti tik per agentura biggrin.gif dar vienas pvz.mus dominantis objektas pardavinejimas per agentura.Pakalbinus tiesiogiai savininkus kainos jie neleidzia ne 1lt,o agentas, nuvaziavus i ofisa pas ji, kalba kitaip, ir kaina paderintume ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 07, 16:14)
mes gavome is vienos nedideles NT agenturos pasiulyma,kad ju procentai is pirkejo,o ne is musu pardavejo.Bet tai maza vietines reiksmes agentura.Kazkaip net nesusidomejau, nes toks jausmas, kad jie tik isides i savo intr.pslp. musu parduodama objekta ir tiek.
P.S. Man idomu ar pasirasomoje sutartyje, tarp agenturos ir pardavejo, yra kokie isipareigojimai agentui?Na pvz, kad per toki ir toki termina parduos objekta?Paskambinus i kelias dideles NT agenturas visos kaip susitarusios sako,kad tokio punkto sutartyje nera.Tai pasakykit koks tikslas tada man duoti NT agenturai pardavneti savo objekta jei i ta pati *infected* ar aruodas.lt galiu ir pati ideti ta skelbima, vis atnaujinti, kaina pakoreguoti, klientui aprodyti,+geru foto pridaryti????....na tikiu,kad yra zmoniu,kurie zut but nori pirkti tik per agentura biggrin.gif  dar vienas pvz.mus dominantis objektas pardavinejimas per agentura.Pakalbinus tiesiogiai savininkus kainos jie neleidzia ne 1lt,o agentas, nuvaziavus i ofisa pas ji, kalba kitaip, ir kaina paderintume ir t.t.

1.Galima įsipareigoti parduoti Jūsų NT, bet už realią rinkos kainą. 2. Koks tikslas duoti pardavinėti XXX agentūrai nežinau. 3. Koks tikslas duoti man pardavinėti objektą? Reikia paklausti mano klientų. Jie pardavinėjo patys, neparduodavo, po to susirasdavo mane, aš nustatydavau realią rinkos kainą, teisingai organizuodavau smūginę reklamą ir parduodavau. Iš principo net galiu įsipareigoti nedėti nė į vieną NT tinklalapį išskyrus savo kompanijos. Man net to nereikia, per aruodą, edomus, skelbiu, domoplius, alio parsiduoda vienetai........Aš savo klientų klausiu: ar darėte bute remotą? Taip sako vieni, dariau. Ėmėte atostogas remontui? Taip, sako ėmiau. Jei norite pats pardavinėti pasiimkite atostogas ir dirbkite. O jei samdote meistrus remonto darymui, tai galima ir brokerį pasisamdyti. Paprasčiausiai žmonės galvoja, kad pardavinėti butą galima nieko nedirbant, šiaip iš neturėjimo ką veikti. jei toks požiūris pas brokerį, tai tada aišku, kad pačiam geriau. Paskutinį butą pardaviau nerealiai. Nebežinojau ką daryti, išreklamavau kaip begalėjau. Tada paėmiau ir apėjau visus aplinkinius namus, užeidamas į svečius pas žmones ir dalydamas lankstinukus apie butą. Viename bute gyveno nuomininkai, paskambino po kelių dienų. Apžiūrėjo, dar po dienos padavė rankpinigius. Savininkai liko šoke gerąja prasme.smile.gif Žinokite ieškome įvairiausiu ir netikėčiausių galimybių parduoti savo klientų NT. Ir aišku, per daug objektų neprisiimu.......Visiems tokio dėmesio tikrai negalėčiau skirti. Ir dar du skelbimai savininko ir mano, atspėkite kuris mano, kuris savininko. ir dar atspėkite kuriam skambina, kuriam ne:

http://www.edomus.lt...09a703702c924df

http://www.edomus.lt...7c6f2e098cb154e

Atsakyti
Linas.vasaris tai viskas aisku paziurejus pagal skelbimus,kuri pardavinejat jus,o kuri pats savininkas biggrin.gif NT brokeriai oi kiek info suteikia skelbime,kuri kartais neatitinka ir realybes rolleyes.gif (as pvz megstu konkrecius, aiskius,o ne "paklodes" skaityti), bet cia jau kam ko reikia biggrin.gif
Del realios rinkos kainos......cia galetume diskutuoti iki nukritimo biggrin.gif kai pasiulo uz NT objekta (suremontuotas, baldai, buit tech+kiti privalumai)tokia pat kaina kaip uz plika basa(tame paciame rajone), tai norisi "griuti negyvai" biggrin.gif doh.gif galiu pasakyt, kad zmones nori nusipirkti kuo pigiau,ir nesvarbu,kad dar i remontus ir t.t. reikes ideti dvigubai tiek uz kiek pirko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 07 lapkričio 2012 - 22:31