Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

sveikos mergaites 4u.gif
zvakiu parduotuve Kaune , Savanoriu 206 , akluju draugijos kombinate
Algimanto Jakelio " Zvakiu fabrikas "
mielai kvieciame uzeiti : pasigrozeti , issirinkti ir isigyti zvakiu ivairioms progoms
ateikite su savo vaikuciais , draugemis , draugais ir vyrais..cia galesite pacios kurti ir pasidaryti ivairiausiu zvakiu , praleisti idomiai laika leisti issiskleisti savo kurybinems fantazijoms...
pagarbiai
komercijos direktorius
Antanas
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
A@A, aciu kad atejai 4u.gif
Busiu LT kita savaite uzeisiu paziuret ar grazhu drinks_cheers.gif
o nusipirkti priemoniu zvakiu gamybai, kaip suratau, nera? g.gif knatu, zvakiu, parafino, dazhu etc? g.gif

Smagu, kad atsiranda tokiu pramogu LT thumbup.gif mieliau eiciau i zvakiu fabrika vaiku gimtadienio shvest nei i Mc Donalds ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 15 lapkričio 2006 - 10:39
As ir laukiu atsakymo ar yra ten pirkti knato, nes jei ne -tai prasyciau taves, uups, atvezti
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 15, 02:09)
Masiana, tavo zvakute super thumbup.gif
Kaip isgavai tokia grazia spalva?
Superine ideja, kaip nudazyti lydyta vaska. O tos vaskines kreideles gerai issilydo? Ju pas mane visokiu galiuku nuo vaiku piesimo metosi. bus proga jas tyliai ramiai sunaikinti!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Deja, tai ne mano daryta zvake. Tik radau nuoroda, kur parodyta kai tokia pasidaryti smile.gif
Atsakyti
o kaip jums šios grožybės ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, o Vilniuje panasios parduotuves nera? Visur apskambinau, apieskojau niex neturi zele zvakiu liejimui.
Atsakyti
QUOTE(euryte @ 2006 11 15, 18:07)
Sveikos, o Vilniuje panasios parduotuves nera? Visur apskambinau, apieskojau niex neturi zele zvakiu liejimui.

taip yra tik kaune -tame zvakiu fabrike
Atsakyti
Upps. o tu gali ir knato gauti savo salyje?
bigsmile.gif
Atsakyti
yep, siandien kaip tik kitai forumietei ziurejau. Ekonomishkiausi yra po 1.45eur uz 3 metrus. Buna arba vieno storio arba rinkinukai keliu storiu po metra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 15 lapkričio 2006 - 23:49
zele zvakems maciau iki parduotuveje Siauliuose, bet kur rasti knatu, tai neisivaizduoju, perskaiciau kaip pasigaminti, bet borakso irgi nzinau is kur gaut smile.gif
as tai namie turiu parafino is zvakuciu tableciu prisirinkus, nes is stovyklu nemazai likdavo likuciu smile.gif tai dabar darysiu ka nors wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2006 11 15, 13:48)
o kaip jums šios grožybės  ax.gif

[COLOR=blue]super, o kaip tuos nubegimus lygiai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2006 11 15, 13:48)
o kaip jums šios grožybės 

QUOTE(gugile @ 2006 11 16, 13:27)
super, o kaip tuos nubegimus lygiai padaryti?

Aš vienu metu buvau užsipirkusi tokių kampuotų žvakių, tai man jos degdamos visos taip gražiai "skleisdavosi" (na riesdavosi tokie du "sparneliai" )
Manau, kad ir čia tas pats.
Atsakyti