sveikos mergaites
zvakiu parduotuve Kaune , Savanoriu 206 , akluju draugijos kombinate
Algimanto Jakelio " Zvakiu fabrikas "
mielai kvieciame uzeiti : pasigrozeti , issirinkti ir isigyti zvakiu ivairioms progoms
ateikite su savo vaikuciais , draugemis , draugais ir vyrais..cia galesite pacios kurti ir pasidaryti ivairiausiu zvakiu , praleisti idomiai laika leisti issiskleisti savo kurybinems fantazijoms...
pagarbiai
komercijos direktorius
Antanas
A@A, aciu kad atejai
Busiu LT kita savaite uzeisiu paziuret ar grazhu
o nusipirkti priemoniu zvakiu gamybai, kaip suratau, nera? knatu, zvakiu, parafino, dazhu etc?
Smagu, kad atsiranda tokiu pramogu LT mieliau eiciau i zvakiu fabrika vaiku gimtadienio shvest nei i Mc Donalds
Busiu LT kita savaite uzeisiu paziuret ar grazhu
o nusipirkti priemoniu zvakiu gamybai, kaip suratau, nera? knatu, zvakiu, parafino, dazhu etc?
Smagu, kad atsiranda tokiu pramogu LT mieliau eiciau i zvakiu fabrika vaiku gimtadienio shvest nei i Mc Donalds
As ir laukiu atsakymo ar yra ten pirkti knato, nes jei ne -tai prasyciau taves, uups, atvezti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 15, 02:09)
Masiana, tavo zvakute super
Kaip isgavai tokia grazia spalva?
Superine ideja, kaip nudazyti lydyta vaska. O tos vaskines kreideles gerai issilydo? Ju pas mane visokiu galiuku nuo vaiku piesimo metosi. bus proga jas tyliai ramiai sunaikinti!!!
Kaip isgavai tokia grazia spalva?
Superine ideja, kaip nudazyti lydyta vaska. O tos vaskines kreideles gerai issilydo? Ju pas mane visokiu galiuku nuo vaiku piesimo metosi. bus proga jas tyliai ramiai sunaikinti!!!
Deja, tai ne mano daryta zvake. Tik radau nuoroda, kur parodyta kai tokia pasidaryti
o kaip jums šios grožybės
QUOTE(euryte @ 2006 11 15, 18:07)
Sveikos, o Vilniuje panasios parduotuves nera? Visur apskambinau, apieskojau niex neturi zele zvakiu liejimui.
taip yra tik kaune -tame zvakiu fabrike
Upps. o tu gali ir knato gauti savo salyje?
yep, siandien kaip tik kitai forumietei ziurejau. Ekonomishkiausi yra po 1.45eur uz 3 metrus. Buna arba vieno storio arba rinkinukai keliu storiu po metra
zele zvakems maciau iki parduotuveje Siauliuose, bet kur rasti knatu, tai neisivaizduoju, perskaiciau kaip pasigaminti, bet borakso irgi nzinau is kur gaut
as tai namie turiu parafino is zvakuciu tableciu prisirinkus, nes is stovyklu nemazai likdavo likuciu tai dabar darysiu ka nors
as tai namie turiu parafino is zvakuciu tableciu prisirinkus, nes is stovyklu nemazai likdavo likuciu tai dabar darysiu ka nors
QUOTE(Linjus @ 2006 11 15, 13:48)
[COLOR=blue]super, o kaip tuos nubegimus lygiai padaryti?
QUOTE(Linjus @ 2006 11 15, 13:48)
QUOTE(gugile @ 2006 11 16, 13:27)
super, o kaip tuos nubegimus lygiai padaryti?
Aš vienu metu buvau užsipirkusi tokių kampuotų žvakių, tai man jos degdamos visos taip gražiai "skleisdavosi" (na riesdavosi tokie du "sparneliai" )
Manau, kad ir čia tas pats.