Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

QUOTE(uups @ 2006 11 08, 22:07)
tik gilioj ir gudzioj senovej zhvakes ish vashko buvo tongue.gif  Dabar per brangu butu. I geresnes zhvakes (bazhnytines, tarkim)  imaishoma iki 25% vashko. Namie geriau nebandyt nieko daugiau nei 5-10%, arba teks pirkt ir spec priedus, kad formoj neuzhstrigtu.
I ta kietintoja (over-dipping Wax) reikia panardinti gatava zhvake pora kartu. Dar gali pirkt "Plastic additive" (ash pirkciau pastaraji), to galima deti apie 1% i zhvake. Idejus 5% galima gaminti plaukiojancias zhvakes.
o kokioj shalyj gyveni (ar perki priemones)?

rasiau rasiau ir viskas dingo mega_shok.gif
pasiziurejau internetiniam puslapi,tokio kaip kietintojas neuzmaciau.bet neviskas ideta matyt,nes net zvakiu spalvu nera,o parduotuvej tikrai maciau rolleyes.gif as is norvegijos.stai mano zvake ax.gif user posted imagebet dabar galvoju g.gif jai as i ta keitintoja idesiu zvake,tai tos duobutes uzsikims doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
ujjj, kokia grazhi zhvake thumbup.gif ir spalva, ir tie virzhiai wub.gif net uzsimaniau savo zhvakiu fabrikeli ish rusio parsinesht unsure.gif kaip suprantu liejai aplink pirktine zhvake? unsure.gif pabandyk ja palaikyt tam suriam vandenyj,- tikrai turetu padet. Norgej kazkaip neteko i rankdarbiu parduotuves uzeit, tai nepatarsiu del kietintoju... bet geriau tokioms zvakems pirkt ta 'plastic additive' kur i plaukiojancias zvakes dedasi...parduotuvej paklausus tikrai tures...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 01, 23:23)
sitos temos zinutej nr 13  parashiau kaip pasidaryt knata. O siaip, Kaune, priesh hyper Maxima, maciau, atsidares "Zvakiu fabrikas", speju, ten galetu but reikmenu zhvakems lieti  unsure.gif
As visus reikmenis perku uzsienyj.

ten tikrai yrair knatų, ir dar kažkokių žvakių liepsnos reguliatorių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 09, 15:33)
ujjj, kokia grazhi zhvake  thumbup.gif  ir spalva, ir tie virzhiai  wub.gif net uzsimaniau savo zhvakiu fabrikeli ish rusio parsinesht  unsure.gif kaip suprantu liejai aplink pirktine zhvake? unsure.gif  pabandyk ja palaikyt tam suriam vandenyj,- tikrai turetu padet. Norgej kazkaip neteko i rankdarbiu parduotuves uzeit, tai nepatarsiu del kietintoju... bet geriau tokioms zvakems pirkt ta 'plastic additive' kur i plaukiojancias zvakes dedasi...parduotuvej paklausus tikrai tures...

aciu uups blush2.gif cia mano buvo labai is paskubu daryta zvake,tai griebiau kokia turejau zvake,nenutaikiau spalvos doh.gif kai darysiu dabar tai merksiu i suru vandeni.kita savaite vaziuosiu i ta parduotuve tai uzklausiu apie ''plastic additive''
oi berasydama prisiminiau kad kataloga turiu,einu pasiziuret ka gero turi pasiliut rolleyes.gif dabar kraujas uzvire zvakiu gamybai lotuliukas.gif parodyk savo zvakes uups ax.gif gal darai pereinamu spalvu zvakes?
Atsakyti
QUOTE(Boružka... @ 2006 11 09, 13:32)
parodyk savo zvakes uups  ax.gif gal darai pereinamu spalvu zvakes?

kad neturiu,- kiek padarau, tiek ishdovanoju, arba sudeginu...man pats zhvakiu darymo ikarshtis buvo priesh kokius 8 metus... jau atsibodo tongue.gif nors priesh kaledas turbut vel ishsitrauksiu formas unsure.gif
preinamu spalvu esu darius, bet man prastai gaudavosi... apskritai man sunkiai spalvot jas sekasi,- niekada neishgaunu spalvos kokios noreciau,- tai per blyshki, tai per tamsi, tai 'murzina' unsure.gif
Atsakyti

as tai kai kurias dar speju nufotkint,kitos iskeliauja is namu taip greit kad ner laiko kada ir nufotkint rolleyes.gif o jai senai dariai zvakes tai gal tais laikais nebuvo geros kokybes dazu kaip dabar?as dedu daugiau dazu nei parasyta,tada gaunasi tokia sodri spalva thumbup.gif yra dar flamasteriai piest ant vasko,nu kada nors pabandysiu,turetu graziai atrodyt thumbup.gif
nu sekmes gamyboj 4u.gif jai ka pagaminsi kaledom butinai pasirodyk ir mums mirksiukas.gif nedovanok kol mum neparodysi blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 09, 15:57)
ten tikrai yra ir knatų, ir dar kažkokių žvakių liepsnos reguliatorių rolleyes.gif

o gal gali pasakyti tikslu adresa, nes nesu kauniete. O po kiek ten parduoda to knato ir kokia jo kaina

Dekui
Atsakyti
Na, Borzka, Zvakyte tai atrodo super!!! Profo darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružka... @ 2006 11 08, 18:58)
nu idomiai cia g.gif visa gyvenima vaskas vasku buvo,o dabar pavirto vaskas i parafina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ciudai judai lotuliukas.gif (juokauju)bandysiu mirkyti,o su tuo kietintoju ka daryt?i pati islydita vaska deti ar ant isores?ant pakuotes bus parasyta,bet labai jau knieti dabar suzinoti viska mirksiukas.gif

hmmm.. kiek gryno vaško žvakių prisiliejus turiu nei viena 'neverkia' g.gif ir sūriam vandenyje nemirkiau... Knatą pati dariau iš lininio siūlo.

Šiaip girdėjau sakant kad negryno vaško 'verkia'. Tokias tai tikrai mirko ir pati paprastas parafinines mirkiau, kad neverktu.
Atsakyti
prisiskaičiau apie žvakes, tai jau ir aš daryt noriu - visko aš noriu doh.gif doh.gif

močiutė liedavo iš vaško žvakes, bet niekad jos neverkdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 09, 23:53)
Na, Borzka,  Zvakyte tai atrodo super!!! Profo darbas thumbup.gif

QUOTE(kazyte @ 2006 11 09, 23:53)
Na, Borzka,  Zvakyte tai atrodo super!!! Profo darbas thumbup.gif

aciu blush2.gif tai kad dar iki profo toli,ale stengemes mirksiukas.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 10, 00:30)
prisiskaičiau apie žvakes, tai jau ir aš daryt noriu - visko aš noriu doh.gif  doh.gif

močiutė liedavo iš vaško žvakes, bet niekad jos neverkdavo g.gif

briedziuke,ne tu viena visko nori rolleyes.gif ,man tas patc,visko noriu visko reikia user posted imagepas elenuke aprasyta viskas smulkiai,kaip sita zvake gaminta mirksiukas.gif butinai pasirodyk kai padarysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
doh.gif aishku, kad vashkines neverkia, tam ir dedasi vashko priedas i parafina. Be to, vashkas zhenkliai prailgina zhvakes degimo laika. O gryno vashko g.gif - ne visi bites laiko tongue.gif o ir shiais laikais bites nesha medu i senukuose pirktus korius, kurie, negarantuociau, kad yra ish tikro bichiu vashko tongue.gif
Atsakyti