Nuo rytojaus Maximoj 40% nuolaida žvakėms. Aš pasinaudojau kai buvo Norfoje, prisipirksiu ir Maximoj ir virsiu virsiu...... Susirgau
sveikos gyvos žvakių gamintojos, ar pavasarį jų gamyba sustojusi, kad niekas nesirodote.
QUOTE(uups @ 2006 03 12, 01:21)
o zhvake tai padaroma paprasciausiai: i forma istatai kita mazha (plona) zhvake (ash darau pati, kad bet galima ir pirktine bandyt (tada nereiks sukt galvos del knato ) , uzhpili truputeli vashko, tada pripili skaldyto ledo gabaliuku ir pili karshta parafina.
man labiausia patinka, kad jos greit atshala ir nereik ilgai laukt kol pamatai rezultata
man labiausia patinka, kad jos greit atshala ir nereik ilgai laukt kol pamatai rezultata
O ar tokias žvakes (iš ledo) galima deginti? Nebus taip, kad ištirps ji?
QUOTE(Mona187 @ 2010 05 15, 23:17)
O ar tokias žvakes (iš ledo) galima deginti? Nebus taip, kad ištirps ji?
Kai žvakę išimi iš formos, tai ledas dažniausiai jau būna pavirtęs vandeniu ir paprasčiausiai jį išpili. Tą pačią dieną aš tai tikrai nedeginu - leidžiu visiškai išsilaisvinti nuo skysčio likučių
Jau ruduo, artėja žiema, gal vėl puolam virti žvakių
Prisijungsiu prie jūsų Darysiu Kalėdines dovanėles
ir mano fabrikėlis tuos atsidarys
Dabar klausimas: kaip padaryti kelių spalvų žvakes? Na kad viena spalva, ant viršaus kita ir t.t. Neištirps apatinis sluoksnis?
QUOTE(cindy @ 2010 10 11, 20:43)
Dabar klausimas: kaip padaryti kelių spalvų žvakes? Na kad viena spalva, ant viršaus kita ir t.t. Neištirps apatinis sluoksnis?
aš tai užpilinėju tuomet, kai dar anksčiau įpiltas sluoksnis nėra pilnai sustingęs, kad nesusimakaluotų spalvos, ir kad sluoksnis su sluoksniu sėkmingai susiklijuotų. (aišku ne visada taip gaunasi, bet bandau bandau)