Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakių gamyba

Netyčia radau apie žvakių gamybą. Netyrinėjau, tai nežinau, ar yra čia kas gero. Žiūrėkit pačios: žvakės
Atsakyti
Gal galit pasakyti kur knata perkat?
Atsakyti
QUOTE(Vimbras @ 2006 11 01, 17:22)
Gal galit pasakyti kur knata perkat?

sitos temos zinutej nr 13 parashiau kaip pasidaryt knata. O siaip, Kaune, priesh hyper Maxima, maciau, atsidares "Zvakiu fabrikas", speju, ten galetu but reikmenu zhvakems lieti unsure.gif
As visus reikmenis perku uzsienyj.

Atsakyti
o toks kvailas kalsimas is kur to borakso gaut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 01, 20:45)
o toks kvailas kalsimas is kur to borakso gaut?  ax.gif

ash tai ieshkociau vaistinej gal g.gif
sovietiniais laikais jo tikrai zmones gaudavo ish kazhkur unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz info, reiks pasidairyti sioje parduotuveje.
As vietoj knato naudoju plonas zvakutes, skirtas ant torto uzdegti. blush2.gif
Atsakyti
na jei jau pradejau kvailus klausimu uzdavinet... o is kur jus to parafino tiek gaunat?oerkat kaip nors supakuota ar zvakes lydot ? blush2.gif
Atsakyti
Laba UUPS gal galima susisiekti su jumis elektroniniu pastu Del zvakiu gamybos ir patarimu Aciu
Karolismatutis@delfi.lt smile.gif
Atsakyti
Laura 24, prashom, mano emailas yra mano profilyj (upcik@yahoo.com). Bet ir i sita tema visada paziuriu,- gali ir cia klaust, gal dar kam pravers atsakymai ax.gif

bombonkea, pigiausia turbut isheitu nusipirkti zvakiu,kur kilogramais pardavineja kokiose maximose ir perlydyt unsure.gif As kartais perku parafina (ne LT), kartais zvakes perlydau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 02 lapkričio 2006 - 19:11
Del parafino, tai tikrai pravartu po maximas pavaikstineti. Pries Velines nusipirkau dezute zvakiu. Tokios dideles cilindrines zvakes 12vnt. tik 5Lt. Tad parafino sociai.
bigsmile.gif
Atsakyti
labai paprastai ir lietuviškai apie žvakių gamybą parašyta čia
tik neatrodo man jos gražios tongue.gif
Bet maksimoj prisipirkau didelių pigių žvakių ir bandysiu gamint. O kur gaut visų tų priedų žvakių spalvinimui? Vaistinej?
Atsakyti
gerai jus cia sugalvojot sju veliniu zvakem... dabar kaip tik turi jas pradet ispardavinet 4u.gif
Atsakyti